Norge Sverige Danmark Valuta: SEK
Kontakta oss Infocenter
Klarna Faktura
ResursBank
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Öppettider i SparMax
Välkommen till SparMax!


Telefondame
Vi gör allt vi kan för att hjälpa dig till en bra och trygg affär!
Både före, under och efter din handel!


Information och inköpshjälp: Ring 042-222080

Tryck 1 Försäljning eller Tryck 2 Support

Epost: salj@sparmax.se eller support@sparmax.se

TELEFONFÖRSÄLJNING
tryck 1
   
Måndag - onsdag: kl. 10.00 - 17.00
Torsdag: kl. 10.00 - 19.00
Fredag: kl. 10.00 - 16.00
Lördag: kl. 10.00 - 14.00
Söndag:  STÄNGT

Telefon dame
TELEFON KUNDTJÄNST/
SUPPORT/REKLAMATIONER
tryck 2
   
Måndag - fredag: kl. 10.00 - 15.00
Lördag - söndag: STÄNGT


Skandinaviens största bad och wellness butik. De flesta av försäljningen till Sparmax sker genom e-handel i Sverige och Norge. Norge har nu också öppnat en stor butik på 8000 m² i Hönefoss 50 km norr om Oslo.

Sparmax är direktimportör av allting vi säljer, detta ger dig som kund en jättefördel när det gäller pris, kvalitet och uppföljning, då vi hanterar allt utan fördyrande mellanhänder. SparMax AS etablerades redan 2005, och har under åren sedan dess blivit Skandinaviens största näthandel på produkter inom hälsa och välbefinnande. Några av de märken vi för, och representerar på våra olika marknader är GAT, Duvalli, Josen Sauna och MaaxSpas, alla bland de marknadsledande i sitt segment internationellt.

Vi sätter våra kunder främst och lägger all vår energi på att tillfredsställa dina behov från första stund, vilket återspeglar sig i att vi har Skandinaviens bästa garantier. Som kund på SparMax.se skall du aldrig behöva vara orolig för att din affär.

I Sverige är vi etablerade på nätet, detta säkerställer att du som kund alltid betalar lägsta pris på dina produkter, då du slipper betala för dyra mellanled.

Du kan också ta kontakt med oss via telefon 042-222080, och du kommer då att få en bra dialog med en av våra kundmedarbetare.

Det som har gjort SparMax till den mest populära butiken på marknaden, är inte bara den unika kombinationen av goda priser och mycket bra kvalitet, utan även det faktum att vi normalt har det mesta på lager. Detta gör oss unika eftersom du inte behöver vänta i månadsvis på leverans av din nya produkt.

Vi tackar för ditt intresse och hoppas att kunna hjälpa dig med det du önskar!

Välkommen till en trevlig och trygg handel hos SparMax.se!
Copyright © SparMax AS, www.sparmax.se / www.sparmax.no / www.sparmax.dk ägs, administreras och hanteras av Sparmax AS
• Kundtjänst Sverige Tlf.: 042-222080 (se våra öppettider här)

VISA og Verified by VISA Mastercard og Mastercard Securecode Klarna Faktura

Valid XHTML 1.0 Transitional