• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Hörnbadkar

24 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Waterlux Ariel badkar 140x80 höger
  Sommerrea
  Waterlux Ariel badkar 140x80 höger

  L: 140 cm, B: 80 cm, H: 50 cm

  Waterlux Ariel badkar är ett ideellt badkar för moderna hem, med bra bredd och baddjup och en tidlös, asymmetrisk design. Badkaret är tillverkat i högkvalitativ vit akryl. Här i "höger" version (finns även i spegelvänd version "vänster").

  Rating:
  100%
  5 390,-
  Spar: 1 000,-
  Tidigare pris: 6 390,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 2. Waterlux Capri badkar 135x135 cm
  Sommerrea
  Waterlux Capri badkar 135x135 cm

  L/B: 135 cm, H: 60 cm

  Waterlux Capri är ett ideellt badkar för moderna hem, med bra storlek, baddjup och en tidlös, klassisk design. Badkaret är helgjutet och tillverkat i vit akryl av hög kvalitet.

  Rating:
  80%
  4 290,-
  Spar: 1 000,-
  Tidigare pris: 5 290,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 3. Waterlux Ariel badkar 140x80 vänster
  Sommerrea
  Waterlux Ariel badkar 140x80 vänster

  L: 140 cm, B: 80 cm, H: 50 cm

  Waterlux Ariel badkar är ett ideellt badkar för moderna hem, med bra bredd och baddjup och en tidlös, asymmetrisk design. Badkaret är tillverkat i högkvalitativ vit akryl. Här i "vänster" version (finns även i spegelvänd version "höger").

  Rating:
  100%
  5 390,-
  Spar: 1 000,-
  Tidigare pris: 6 390,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 4. Waterlux Sevilla badkar 130x130
  Sommerrea
  Waterlux Sevilla badkar 130x130

  L/B: 130 cm, H: 60 cm

  Waterlux Sevilla är ett stort platseffektivt badkar för moderna hem och lägenheter, med bra baddjup och en tidlös, klassisk design. Badkaret är helgjutet och producerat i högkvalitativ vit akryl.

  Rating:
  100%
  4 290,-
  Spar: 1 000,-
  Tidigare pris: 5 290,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 5. Waterlux Bali badkar 160x105 höger
  Sommerrea
  Waterlux Bali badkar 160x105 höger

  L: 160 cm, B: 105 cm, H: 60 cm

  Waterlux Bali är ett stilrent badkar med bra storlek, baddjup och en asymmetrisk design. Badkaret är tillverkat i högkvalitativ vit akryl. Här i "höger" version (finns även i spegelvänd version "vänster").

  Rating:
  100%
  5 490,-
  Spar: 1 000,-
  Tidigare pris: 6 490,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 6. Waterlux Bali badkar 160x105 vänster
  Sommerrea
  Waterlux Bali badkar 160x105 vänster

  L: 160 cm, B: 105 cm, H: 60 cm

  Waterlux Bali är ett stilrent badkar med bra storlek, baddjup och en asymmetrisk design. Badkaret är tillverkat i högkvalitativ vit akryl. Här i "vänster" version (finns även i spegelvänd version "höger").

  Rating:
  100%
  5 490,-
  Spar: 1 000,-
  Tidigare pris: 6 490,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid

24 Items

per page
Set Descending Direction

Ett avkopplande bad kan vara som balsam för själen efter en hektisk dag på jobbet. Ett hörnbadkar utnyttjar utrymmet i ditt badrum och är dessutom extra rymligt och bra för en vuxen kropp eller två.

 

På Sparmax har vi ett brett sortiment av hörnbadkar i olika modeller och till överkomliga priser. Oavsett om du har ett litet eller stort badrum, en snäv eller rymlig budget så hittar du garanterat det perfekta hörnbadkaret hos oss!

 

Varför och när ska du välja ett hörnbadkar?

När du investerar i ett badkar bör du välja utifrån vilken badupplevelse du vill ha, storleken och utformningen av ditt badrum men även stil och design.

Om du väljer ett hörnbadkar får du ett badkar som ofta är större än andra typer av badkar, vilket kan ge extra utrymme när du har ett mindre badrum. Det extra utrymmet ger en bekväm badupplevelse, samtidigt som du ofta kan få plats med två personer i badkaret. Det gör att många hörnbadkar passar bra för par eller familjer.

Om du har ett badrum med lite svår layout eller begränsat utrymme kan ett hörnbadkar vara precis vad du behöver. Hörnbadkar kan skapa magi i vilket badrum som helst: det lilla badrummet, badrummet med udda vinklar och till och med det rymliga badrummet.

 

Storlekar och utföranden på hörnbadkar

Våra hörnbadkar kan ge en modern och elegant touch till ditt badrum och finns i en rad olika utföranden och stilar, så att du kan hitta ett som passar till ditt hem. 

Våra hörnbadkar är antingen symmetriska eller asymmetriska i sin design. Det senare innebär att ena sidan är lång och den andra kort. Du kan välja vilken sida som är längre utifrån vad som passar ditt badrum bäst.

Du kan välja ett hörnbadkar i dessa storlekar:

 • 120x120 cm
 • 130x130 cm
 • 135x135 cm
 • 140x140 cm
 • 140x80 cm
 • 180x80 cm
 • 150x150 cm
 • 154x104 cm
 • 158x158 cm
 • 160x105 cm
 • 170x110 cm
 • 172x120 cm
 • 179x129 cm
 • 180x120 cm

 

Vårt längsta hörnbadkar, 179 eller 180 cm långt, är lämpligt för dig som behöver lite extra benutrymme. De flesta av dessa avlånga hörnbadkar har plats för två personer i bredd.

 

Solida hörnbadkar som håller i lång tid

Våra hörnbadkar tillverkas och utvecklas enligt de högsta standarderna och genomgår rigorösa tester innan de släpps ut på marknaden. När du väljer ett hörnbadkar från Sparmax kan du därför vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som kommer att ge dig många års badglädje.

På Sparmax erbjuder vi högkvalitativa hörnbadkar tillverkade av sanitetsakryl. Detta material är ett utmärkt val för dig som vill ha ett badkar som är bekvämt, hygieniskt och hållbart.

 

Varför du ska välja ett hörnbadkar i helgjuten sanitetsakryl

Badkar finns i många olika material. På Sparmax har vi valt att tillverka våra hörnbadkar i sanitetsakryl. Det finns fem goda skäl till vårt val:

 1. Bättre hygien: Akryl har en slät yta utan porer, vilket gör det svårt för bakterier och smuts att fästa. Det ger ett mer hygieniskt badkar jämfört med gjutjärn eller gjutmarmor.
 2. Hög hållbarhet: Helgjuten akryl är lika robust som gjutjärn och gjutmarmor och tål att användas mycket. Du kan därför vara säker på att ditt hörnbadkar kommer att se bra ut i många år.
 3. Bättre komfort: Akryl känns varmt och skönt mot huden, vilket ger en bättre badupplevelse. Dessutom är akryl 25% mer halksäkert jämfört med andra material.
 4. Värmeisolering: Akryl behåller vattentemperaturen betydligt längre jämfört med andra material. Detta ger dig en längre och bekvämare badupplevelse.
 5. Minimalt underhåll: Akrylens släta yta gör badkaret lätt att rengöra.

 

För skonsam och effektiv rengöring rekommenderar vi vårt hygienpaket för rengöring av badkar, duschkabiner, toaletter med mera.

 

Utforska hörnbadkar med flera funktioner

Hörnbadkar är vanligtvis stora och erbjuder gott om utrymme för extra funktioner. Om du vill ha ett hörnbadkar med bubbelpool, ångdusch eller ett hörnbadkar som kombinerar badkar och dusch, kan du också hitta dessa lösningar på Sparmax. Titta bara här:

 1. Hörnbadkar med bubbelpool: Ett hörnbadkar kombinerat med en bubbelpool. För dig som vill ha en kroppsmassage medan du njuter av att ligga ner i badet.
 2. Badkar med dusch i ett: Badkar eller duschkabin eller varför inte både och? Ett badkar med integrerad dusch ger dig det bästa av två världar.
 3. Massagedusch med badkar: Vill du först ta en skön dusch och sedan en massage för ryggen, innan du ger din kropp en paus i ett varmt bad? Ett badkar kombinerat med en massagedusch är svaret.
 4. Ångdusch med bubbelbad: Våra ångduschar utrustade med både bubbel- och massagebadkar är en unik kombinationslösning för den absolut kräsne som kräver det allra hetaste.

 

Klicka runt här på vår hemsida eller besök vår butik i Göteborg för att se vårt stora utbud med olika badrumslösningar. Vi hjälper dig gärna att hitta det perfekta badkaret för dina behov!

 

Tillbehör och extrautrustning för hörnbadkar

Våra badkar levereras ofta med en blandare, men kontrollera produktbeskrivningen innan du beställer. Kontrollera också om du behöver beställa ytterligare tillbehör såsom frontpanel, blandare, ben eller slangar.

 

Leverans och installation av hörnbadkar

Sparmax är känt för sina korta leveranstider och bra fraktarrangemang. Om vi har badkaret i lager levereras det till din dörr inom få dagar. 

Vi rekommenderar att du överlåter arbetet med att ansluta vatten och avlopp till en rörmokare. Du kan kontakta vår kundservice med olika frågor både innan, under eller efter ditt köp. Välkommen till Sparmax!

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.