• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

motionmailapp.com

Badrumsmöbler
Dusch
Bastu
  1. Matti bastu höger, 3-4 personer
    Matti bastu höger, 3-4 personer

    L: 150 cm, D: 145 cm, H: 200 cm

    Matti Exclusive är verkligen en av de mest populära traditionella bastun på marknaden. Här får du hög kvalitet till ett fantastiskt lågt pris. Vacker träpanel och utsökt hantverk med riktig belysning ger bastun en lugn och mysig prägel med trevlig atmosfär. Denna bastun ger dig den riktiga bastukänslan.

    Rating:
    97%
    20 995,-
    Lagervara 1-3 dagars leveranstid
  2. Ideal sauna ljus, 2 personer
    Ideal sauna ljus, 2 personer

    L: 120 cm, B: 105 cm, H: 194 cm

    Ideal infraröd sauna är producerad av det välkända märket Leking Wellness och utvecklat av finska desigers och arkitekter. Denna IR saunan ägnar sig perfekt till 2 personer, och är en mycket god lösning för den kräsne som har stor plats. Våra IR saunas kan placeras var som helst eftersom du ej behöver koppla till vatten. Här är det bara att montera ihop bastun på under 1 timme och plugga i stickkontaken. Leking Wellness IR sauna är kanske den mest hälsobringande produkten som finns på marknaden just nu.

    Rating:
    100%
    17 995,-
    Lagervara 1-3 dagars leveranstid
  3. Royal sauna ljus, 4 personer
    Royal sauna ljus, 4 personer

    L: 150, B: 150 cm, H: 194 cm

    Royal infraröd sauna är producerad av det välkända märket Leking Wellness och utvecklat av finska desigers och arkitekter. Denna IR saunan ägnar sig perfekt till 4 personer och är en mycket bra lösning för den kräsne som har mycket plats. Våra IR saunas kan placeras var som helst eftersom du ej behöver koppla till vatten. Här är det bara att montera ihop bastun på under 1 timme och plugga i stickkontaken.

    Rating:
    90%
    25 495,-
    Lagervara 1-3 dagars leveranstid
Badkar
Bubbelbad
Sängar
Soffor
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.