• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Filtrera

Badkar med dusch

2 Items

per page
Set Descending Direction

2 Items

per page
Set Descending Direction

Badkar eller duschkabin... eller varför inte både och? Ett badkar med integrerad dusch ger dig det bästa av två världar.

 

Ibland vill man bara kunna sjunka ner i det varma vattnet i ett badkar. Andra gånger är en snabb dusch före jobbet eller efter träningen mer praktiskt. Och dessa två lösningar är lätta att kombinera.

På Sparmax har vi många fina och smarta lösningar för duschar med badkar. Det ger ett vardagsspa till de vuxna och är roligt för barnen i familjen.

 

Dusch med badkar - perfekt för ett litet badrum

En dusch är ofta det rätta valet för ett litet badrum, men våra lösningar med duschbadkar kan vara ett smart alternativ när utrymmet är begränsat och du får möjlighet att säga ja till båda.

Våra duschkabiner med integrerade badkar finns i många olika storlekar, och vi har lösningar för både hörn- och/eller väggmontering.

 

Lite mer lyx med ett duschbadkar

Alla våra duschbadkar ger dig en lite lyxigare känsla än vad en enkel duschkabin skulle göra. Det ger möjlighet till extra ompyssling. Alla lösningar har exempelvis möjlighet till en tropisk regndusch och en handhållen dusch bredvid. 

Men vi har också duschar med ryggmassage och fotmassage, några av badkaren kan till och med erbjuda bubbelbad.

Combi badkar med dusch vänsterPå bilden: Combi badkar med dusch - vänster

Pålitliga och bekväma badkar med dusch

Vi använder endast material av hög kvalitet och våra solida badkar är tillverkade av enfärgad sanitetsakryl.

Akryl är lätt att rengöra och mycket hygieniskt. Det beror på att materialet är porfritt och har en glansig, hård yta som inte missfärgas av tvålrester, kalk eller solljus. Badkar i akryl anses också vara mer halksäkra än badkar i gjutjärn.

En annan viktig egenskap hos akryl är att det håller kvar värmen från vattnet längre. Den släta och jämna ytan känns dessutom mycket behaglig mot huden. 

Våra duschkabiner med badkar är mycket solida. En robust aluminiumram i botten av badkaret säkerställer god stabilitet. Det innebär att du sitter bekvämt oavsett om du sitter i badet eller står i duschen.

 

Mindre vattenspill med dusch och badkar i ett

Om du väljer ett badkar med duschvägg slipper du vattenspill direkt på golvet och mot badrumsväggarna. Eftersom höljet är stängt fångar botten upp vattnet och leder det rakt ner i avloppet. Detta minskar risken för vatten- och fuktskador på golv och väggar, vilket kan förlänga livslängden på ditt badrum. Andra fördelar med dusch och badkar i ett är:

 • Kakelplattorna håller sig snygga och fräscha.
 • Du undviker kalkavlagringar och missfärgning av fogar.
 • Du behöver inte tvätta kakelplattorna i ditt badrum.
 • En god lösning som kan vara till fördel när du säljer din bostad.

 

Om du har ett badrumsgolv med dålig lutning är ett badkar med dusch en extra smart lösning.

Om du ändå väljer att duscha i ett vanligt badkar är det möjligt att installera en duschvägg för badkar som hjälper till att förhindra onödigt vattenspill.

 

Stort badkar och härlig massagedusch

Flera av våra badkar med dusch är kompakta och bra för små badrum, men vi har även lösningar för dig som vill ha ett badkar med lite längd. Flera av våra duschbadkar har ett badkar med en längd på 170 cm.

Combi 2 har en design som också är idealisk för badrum med snedtak. Du kan välja om duschdelen ska sitta till höger eller vänster om badkaret. Duschen har en tropisk regndusch och en handdusch och badkaret har en egen kran. Lösningen har hyllor för tvål, schampo och andra saker som du vill ha tillgängliga i duschen. Badkaret har också ett bekvämt nackstöd.

Duschbadkaret Michelle 3 har en avgränsning över hela badet. Även här får du tropiskt regn och ett flexibelt duschmunstycke. Med sex massagestrålar gör du detta till ditt eget lilla spa.

 

Garanti och leverans 

Vi erbjuder bra garanti på våra duschkar. Övriga delar, såsom kopplingar och duschmunstycke, omfattas av normal köplag.

Sparmax ser också till att lagerhålla delar till alla våra duschkar i minst 10 år för att säkerställa lång livslängd och bättre hållbarhet.

Sparmax är känt för sina korta leveranstider och bra fraktarrangemang. Om vi har ett badkar med dusch på lager levereras det till din dörr inom 1-3 dagar.

Eventuell elanslutning ska göras av behörig elektriker och inte av Sparmax.

 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.