• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

sommarrea!

Butik i Göteborg - läs mer här

Butik i Göteborg - läs mer här

Stort urval av möbler i butiken online

 

På Sparmax har vi kvalitetsmöbler till alla olika rum i hemmet och dessutom till ett bra pris. Kolla in det breda utbudet av möbler till både inomhus och uteplatser i vår stora onlinebutik.

I Sparmax möbelbutik hittar du allt du behöver för att inreda ditt hem och din uteplats. Vi erbjuder möbler och inredning i mängder av kategorier. Hos oss kan du bland annat beställa:

 • Säng

 • Soffa

 • Trädgårdsmöbler

 • Dusch

 • Badkar

 • Bubbelbadkar

 • Bastu

 • Badrumsinredning

 • Massagestol

 • Infraröd värmepanel 

 • Vägghängd WC från Grohe


Sparmax har leverantörer som har skippat dyra mellanhänder och istället har egna partners som gör produkter av hög kvalitet och till ett riktigt bra pris.

 

Trädgårdsmöbler för små och stora uteplatser

Letar du efter en soffgrupp för uteplatsen, en snygg matgrupp eller bekväma trädgårdsstolar? Hos Sparmax hittar du trädgårdsmöbler för din balkong, uteplats och trädgård. Våra trädgårdsmöbler i konstrotting och aluminium är av utmärkt kvalitet och håller sig vackra år efter år, i alla väder. 

Vi har även caféset med två stolar och ett bord, vackra solstolar eller dynboxar som matchar våra utesoffor och matgrupper för uteplatsen. 

Se även vårt sortiment av hängstolar, hängmattor, utekök, saccosäckar och andra inredningsdetaljer som gör din uteplats till en mysig plats att vara på.

Moonlight Living sofagruppe i gråmix rotting
Avbildad: Moonlight Living soffgrupp i gråmix rotting

 

Hitta en bra duschlösning

Hos Sparmax kan du hitta en dusch som passar ditt badrum, oavsett om det är till hemmet eller stugan.

Med en duschkabin undviker du enkelt vattenspill och eventuella läckage om badrumsgolvet inte är vattentätt. Vi har olika duschkabiner för placering i ett hörn eller längs väggen. Vill du ha mer lyx och extra funktioner har vi dessutom olika ångduschar och massageduschar.

Vill du ha ett badkar utöver duschen, men har inte plats för båda? På Sparmax har vi flera varianter av duschkabiner med badkar. Några av varianterna har även bubbelbadkar i kombination med ångdusch, eller massagedusch med badkar.

Badrum som är utformade enligt korrekt badrumsstandarder kan duschas direkt på golvet. Det är både elegant och praktiskt, och dessutom mer prisvärt än en duschkabin. Välj mellan duschnisch, duschvägg och duschdörr och hitta den variant och storlek som passar ditt badrum.

 

Badkar - välj mellan sittbadkar, fristående- och hörnbadkar

Badkar ger välbefinnande och lyx i vardagen. På Sparmax hittar du badkar i många storlekar och former. 

Vi har alltifrån rektangulära badkar, hörnbadkar och små badkar till fristående badkar.

Flera av våra hörnbadkar har plats för två och vissa kommer med både bubblor och nackstöd.

 

Bubbelbadkar för badrummet eller uteplatsen

Skapa ditt eget spa i badrummet. Vi har bubbelbadkar, de flesta med plats för två och flera är utformade för att kunna placeras i ett hörn. 

För uteplatsen har vi uppblåsbara badtunnor som kan stå ute året runt, oavsett om det är i stugan eller i trädgården. Bubbelbadet monteras snabbt och kan fyllas med vatten från trädgårdsslangen innan de värms upp och du tillsätter sedan de nödvändiga kemikalierna för att upprätthålla hygienen i karet.

 

Badrumsinredning som gör badrummet komplett

Vi har många olika lösningar med badrumsinredning för både små och stora badrum. 

Badrumsinredningen finns i olika utföranden och färger. 

De enklaste lösningarna består av ett tvättställ och underskåp i kombination med en spegel eller ett spegelskåp.

Sparmax har många badrumsinredningar som även innehåller ett eller två högskåp utöver tvättställ, spegelskåp och underskåp.

De större lösningarna för badrum har även två handfat, vilket är perfekt för hektiska familjer där flera personer behöver använda badrummet samtidigt.

Du kan också köpa separata badrumsskåp, spegelskåp, speglar med eller utan belysning. Alla kan kombineras med andra badrumsmöbler. 

Vi har även blandare för tvättställ och produkter för anslutning och dränering.

 

Traditionell bastu och infraröd bastu

Du behöver inte bygga en bastu från grunden och inreda ett separat rum för att få en bastu där hemma eller i din stuga. Hos Sparmax kan du beställa en färdig bastu som levereras direkt hem till dig och installeras på nolltid. Våra bastur är tillverkade av 100 procent FSC-certifierat trä.

Vi har två typer av inomhusbastur: Traditionell bastu och infraröd bastu. 

En traditionell bastu har en ugn där stenar värms upp och vatten appliceras för att skapa fukt och ge dig den autentiska känslan som uppstår i en bastu.

En infraröd bastu (IR-bastu) använder infraröda strålar som värmer din kropp direkt istället för luften omkring dig. Denna typ av bastu tar liten plats, är lätt att installera själv och kräver lite underhåll. 

Om du vill ha en färdig lösning för utomhusbruk har vi även det.

 

Säng från Skjærgaard® - utmärkt komfort till ett bra pris

Sparmax är en exklusiv distributör av sängar och madrasser från tillverkaren Skjærgaard®.

Här hittar du olika typer av kvalitetssängar med hög komfort för att du ska få den bästa sömnen. I vårt sortiment kan du välja mellan olika ramsängar och kontinentalsängar i olika bredder. Vi erbjuder även sängar med smart förvaring och ställbara sängar.

Vi har även separata madrasser och sängtillbehör som sänggavlar och sängben som matchar din Skjærgaard®-säng. Dessutom har vi tre olika typer av bäddmadrasser som både skyddar sängen och ger extra komfort.

 

Hitta en soffa som passar just dig

Våra soffor kommer också från Skjærgaard®. Vi erbjuder en mängd olika soffor - för dig med begränsat utrymme eller för dig som har ett rymligt vardagsrum och allt däremellan. 

Möjligheterna är många med våra U-soffor för den stora familjen, eleganta soffor med schäslonger, tvåsitsiga eller tresitsiga soffor och varianter där du kan sätta ihop moduler. Detta för att soffan ska passa in i ditt vardagsrum.

För dig med begränsat utrymme eller som vill ha en extra gästsäng kan en bäddsoffa vara ett bra val. Ta en titt på vårt sortiment och hitta en bäddsoffa som passar just dig.

 

Vägghängd toalett från Grohe

Vi har vägghängda toaletter från Grohe, en av världens mest erkända leverantörer av olika badrumslösningar. 

Förutom toaletter har vi även vägghängda tvättställ och blandare från Grohe.

 

Massagestolar

Få massage hemma, varje dag när du har lust. På Sparmax har vi olika typer av massagestolar med olika program och funktioner som efterliknar knådning, klämning och rullning. Massagestolarna ger helkroppsmassage för avslappning och välbefinnande.

 

Värmepanel med infraröd värme

En infraröd värmepanel kan monteras både på väggen och i taket. Att använda infravärme sparar el och innebär dessutom lägre uppvärmningskostnader. Infraröd värme ger en jämnare fördelning av värmen i rummet än en öppen spis eller en traditionell värmare.

 

Frakt och leverans

Så länge vi har din önskade produkt i lager kommer den att levereras till din dörr inom 1-3 dagar.

Har du några frågor så kontakta vår kundservice så hjälper de dig med frågor och svar.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.