• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Trustpilot 4.2

Holmsbu D4A U-soffa med sjeselong - mørk grå

Holmsbu D4A U-soffa med sjeselong - mørk grå

Normalpris: 15 990,-
NU: 11 995,-
Spara: 3 995,-
Holmsbu soffa ger ett varmt och mysigt intryck med sin inbjudande design och vackra textil. Lösningarna inkluderar både hörnsoffor samt soffa med divan och öppen ände. Holmsbu är en kollektion av soffor som är härliga att slappna av i eller att se på TV i, samtidigt som de kan erbjuda många sittplatser när behov finns. Med sin stilrena och typiskt skandinaviska design passar Holmsbu in i alla hem. Läs mer om produkten
NB! Begränsat lager – Var snabb!
Andra kunder ser också på denna produkt just nu...

Lagerstatus: I lager

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 990,-
Gotland och Norrland har andra rater.

check 10 års garanti
SKU
701288
Oktoberrea 2021
-25%
Holmsbu D4A U-soffa med sjeselong - mørk grå
Holmsbu D4A U-soffa med sjeselong - mørk grå Holmsbu D4A U-soffa med sjeselong - mørk grå Holmsbu D4A U-soffa med sjeselong - mørk grå Holmsbu D4A U-soffa med sjeselong - mørk grå Holmsbu D4A U-soffa med sjeselong - mørk grå Holmsbu D4A U-soffa med sjeselong - mørk grå Holmsbu D4A U-soffa med sjeselong - mørk grå Holmsbu D4A U-soffa med sjeselong - mørk grå Holmsbu D4A U-soffa med sjeselong - mørk grå

Ramverk

Själva möbelramarna är huvudsakligen byggda av massiv plywood och massivt trä med vissa detaljer av spånskivor. Här får du en kvalitetssoffa som är solid och hållbar.

Sittdynorna

Sittdynorna är tillverkade av HR-skum (High Resiliance) på cirka 35 kg, vilket är standard för en skandinavisk soffa. Sittdynorna är placerade ovanpå ett lager Nozag-fjädrar som tillsammans med skumdynan ger dig en sitt- och liggkomfort du kan njuta av i timme efter timme. Observera också att alla kuddar har avtagbara överdrag med dragkedja. Dessa kan tvättas i tvättmaskinen i handtvättprogrammet.

Ryggdynorna

I ryggdynorna finns en sammansättning av fiberkulor och slipat skum. När dessa två är blandade uppnås en mjukhet och fasthet som uppfyller de högsta kraven för bästa sittkomfort och hållbarhet. I varje dyna fördelas denna skumsammansättning över flera kanaler. Detta säkerställer att kudden behåller sin ursprungliga form över tid. Detta är en betydande fördel jämfört med ryggkuddar utan kanaler som kommer att kollapsa. Ryggkuddarna är också vändbara. Dessa kan tvättas i tvättmaskinen i handtvättprogrammet.

Textilier

Tyget vi har valt att använda uppfyller alla testkrav för "hård användning". Läs mer om vilka krav som ställs här.

Slitstyrka

Tyget har genomgått "Martindale®-testet". Läs mer om vilka krav som ställs här. För att uppnå denna klassificering måste tyget tåla över 25 000 belastningscykler.

Ljusäkthet

För att undvika blekning på grund av solljus har detta tyg en ljusfastighetsgrad på 4.

Pilling/Noppor

Tyget har betyg 4 (maximal poäng är 5) när det gäller pilling/noppor. Med andra ord är tyget vävt tätt, tråden är ytbehandlad och kommer varken fransa eller avge lösa partiklar vid användning.

 • Bredde - 355 cm

  Høyde (5 cm bein) - 82 cm

  Dybde - 202 cm

  Bredde Divan - 70 cm

  Bredde åpen ende - 90 cm

  Høyde armlene - 60 cm

  Bredde armlene  -10 cm

  Sittedybde - 46 cm

  Sittehøyde (5 cm bein) - 42 cm

  Bredde sittepute - 60 cm

  Bredde ryggpute - 60 cm

  Tykkelse sittepute - 12 cm

  Tykkelse ryggpute - 20 cm

Generelt:
 • SKU: 701288
Vis all produktinformasjon
Recensioner