• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Trustpilot 4.2

Bäddmadrasser

En Skjærgaard®-bäddmadrass är en 5-10 cm tjock madrass som placeras ovanpå dina madrasser. Bäddmadrassen är för många pricken över i:et när det gäller komfort. Den är mjuk och skön och omsluter kroppen på ett bekvämt sätt. Tyget på en Skjærgaard®-madrass kan tvättas i 60 grader, vilket förbättrar hygienen i sängen avsevärt. En Skjærgaard®-bäddmadrass skyddar och förlänger livslängden på madrassen i din säng. Skjærgaard®-bäddmadrass finns i många olika material och tjocklekar. Du kommer garanterat att hitta en Skjærgaard®-bäddmadrass hos oss som passar dig och dina behov perfekt.

3 Items

per page
Set Descending Direction
Filtrera
 1. Gelatex bäddmadrass
  Gelatex bäddmadrass
  Med GeLatex® bäddmadrass får du en 8 cm tjock bäddmadrass där den ena liggytan är gjord av högkvalitativ Latex och den andra sidan är en mycket ventilerande Gel med en kylande effekt.
  2 490,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 10 års garanti
 2. Tigertouch bäddmadrass
  Tigertouch bäddmadrass
  TigerTouch®-bäddmadrassen är för de flesta det bästa valet. TigerTouch® känns omslutande och mjuk med exklusivt högelastiskt skum av mycket hög kvalitet.
  Rating:
  100%
  1 890,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 10 års garanti
 3. Memoryfoam Vitarest bäddmadrass
  Memoryfoam Vitarest bäddmadrass
  Med MemoryFoam VitaRest®-bäddmadrass får du väldigt specifika egenskaper och nästan oslagbar komfort. Hur det formar sig efter kroppen och "kommer ihåg" din position i sängen måste upplevas och kan nästan inte beskrivas med ord.
  2 290,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 10 års garanti

3 Items

per page
Set Descending Direction