• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Standard sängbänk

Standard sängbänk

Rating:
100 % of 100
Normalpris: 3 990,-
2 490,-
Spara: 1 500,-

Skjærgaards standard-sängbänkar är en praktisk möbel med ett gångjärn för förvaring. Här får du ett extra förvaringsutrymme, samtidigt som du har ett bra ställe att sitta när du ska klä på eller av dig. Sängbänkarna finns i storlekar från 60-180 cm breda och finns i samma textilier som sängarna. En Skjærgaard-säng med sänggavel och sängbänk blir tillsammans en fantastisk möbel.

Läs mer om produkten
Välj alternativ:
Läs mer här
Läs mer här
Läs mer här
NB! Begränsat lager – Var snabb!
Andra kunder ser också på denna produkt just nu...

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 490,-
Gotland och Norrland har andra rater.

check 10 års garanti
SKU
standard-sengebenk
Upp till -38%
Standard sängbänk
Standard sängbänk Standard sängbänk Standard sängbänk Standard sängbänk Standard sängbänk Standard sängbänk Standard sängbänk Standard sängbänk Standard sängbänk

Det finns många knep som kan få ditt sovrum att verka mer komplett och lyxigt, samt mycket som kan hjälpa dig att rensa bort röran så att du får en lugn och behaglig atmosfär i sovrummet. Låt oss introducera sängbänken - en genial uppfinning som kan hjälpa till att lyfta inredningen i sovrummet, få sängen att se större och finare ut samt fungera som en smart förvaringsbänk. Du kan ta bort saker du behöver men sällan använder eller så kan du använda den till förvaring av sängkläder och lakan. Med en sängbänk får du också en efterlängtad sittplats i sovrummet utan att ställa in en soffa eller stol. Det här är perfekt för de tillfällen när du ska ta på dig skor, måla naglar, klä på barn eller bara sitta och koppla av en stund.


Generelt:
  • SKU: standard-sengebenk
Vis all produktinformasjon
Recensioner
Copyright © 2022 Sparmax. All rights reserved.