• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Svelvik bäddsoffa 3D - mörkgrå

Svelvik bäddsoffa 3D - mörkgrå

235x140x70 cm
Normalpris: 16 995,-
11 995,-
Spara: 5 000,-

Längd: 235 cm - Djup: 140 cm

Läs mer om produkten
Förväntat leveransdatum: 07.11.2023

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 990,-
Gotland och Norrland har andra rater.

SKU
700728
Jubileum
-29%
Svelvik bäddsoffa 3D - mörkgrå
Svelvik bäddsoffa 3D - mörkgrå Svelvik bäddsoffa 3D - mörkgrå Svelvik bäddsoffa 3D - mörkgrå Svelvik bäddsoffa 3D - mörkgrå

Skärgård Svelvik är en kollektion av bäddsoffor med innovativa och praktiska lösningar. Många av oss har begränsat med plats och behöver då och då både en extra sovplats och mer förvaringsplats. Svelvik kan vare lösningen på allt detta. Svelvik är mycket bekväm som soffa och den erbjuder förvaring i divanen och öppna ändar, samt en dubbelsäng om behovet skulle finnas. Ska soffan användas som fast sovplats rekommenderas en bäddmadrass från Skärgård som tillägg. Madrassen kan enkelt förvaras i soffan när den inte används.

Ramverk

 

Själva möbelramarna är huvudsakligen byggda av massiv plywood och massivt trä med vissa detaljer av spånskivor. Här får du en kvalitetssoffa som är solid och hållbar.

 

 

Sittdynorna

 

Sittdynorna är tillverkade av HR-skum (High Resiliance) på cirka 35 kg, vilket är standard för en skandinavisk soffa. Sittdynorna är placerade ovanpå ett lager Nozag-fjädrar som tillsammans med skumdynan ger dig en sitt- och liggkomfort du kan njuta av i timme efter timme. Observera också att alla kuddar har avtagbara överdrag med dragkedja. Dessa kan tvättas i tvättmaskinen i handtvättprogrammet.

 

 

Ryggdynorna

 

I ryggdynorna finns en sammansättning av fiberkulor och slipat skum. När dessa två är blandade uppnås en mjukhet och fasthet som uppfyller de högsta kraven för bästa sittkomfort och hållbarhet. I varje dyna fördelas denna skumsammansättning över flera kanaler. Detta säkerställer att kudden behåller sin ursprungliga form över tid. Detta är en betydande fördel jämfört med ryggkuddar utan kanaler som kommer att kollapsa. Ryggkuddarna är också vändbara. Dessa kan tvättas i tvättmaskinen i handtvättprogrammet.

 

 

Textilier

 

Tyget vi har valt att använda uppfyller alla testkrav för "hård användning". Läs mer om vilka krav som ställs här.

 

 

Slitstyrka

 

Tyget har genomgått "Martindale®-testet". Läs mer om vilka krav som ställs här. För att uppnå denna klassificering måste tyget tåla över 25 000 belastningscykler.

 

 

Ljusäkthet

 

För att undvika blekning på grund av solljus har detta tyg en ljusfastighetsgrad på 4.

 

 

Pilling/Noppor

 

Tyget har betyg 4 (maximal poäng är 5) när det gäller pilling/noppor. Med andra ord är tyget vävt tätt, tråden är ytbehandlad och kommer varken fransa eller avge lösa partiklar vid användning.

 

Generelt:
  • SKU: 700728
Vis all produktinformasjon
Recensioner
Copyright © 2023 Sparmax. All rights reserved.