• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Trustpilot 4.2

Holiday - Matgrupp i Rotting m/6 fällbara fåtöljer i gråmix

Holiday - Matgrupp i Rotting m/6 fällbara fåtöljer i gråmix

Rating:
100 % of 100
Normalpris: 21 490,-
15 995,-
Spara: 5 495,-
Holiday-matplatsgruppen är en komplett matplatsgrupp med ett stort rektangulärt bord och 6 stolar. Ett högt bord och bekväma stolar med nedfällbar rygg gör denna grupp perfekt för långa middagar och sena kvällar. Bordet har en bordsskiva i härdat glas. Läs mer om produkten
Kommer på lager: 15.12.2021

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 990,-
Gotland och Norrland har andra rater.

SKU
200335
Oktoberrea 2021
-26%
Holiday - Matgrupp i Rotting m/6 fällbara fåtöljer i gråmix
Holiday - Matgrupp i Rotting m/6 fällbara fåtöljer i gråmix Holiday - Matgrupp i Rotting m/6 fällbara fåtöljer i gråmix Holiday - Matgrupp i Rotting m/6 fällbara fåtöljer i gråmix Holiday - Matgrupp i Rotting m/6 fällbara fåtöljer i gråmix

Ett högt bord och bekväma stolar med nedfällbar rygg gör denna till en säker vinnare för långa, fina middagar. Slappna av och njuta av solens värme. Dynorna tåler väder och vind och med underhållsfri rotting behöver du bara koncentrera dig på att finna ro.

Holiday-matplatsgruppen är en komplett matplatsgrupp med ett stort rektangulärt bord och 6 stolar i en fin gråblandad rottingfärg med en borstad yta i finishen. Ett högt bord och bekväma stolar med nedfällbar rygg gör denna grupp perfekt för långa middagar och sena kvällar. Bordet har en bordsskiva i härdat glas. 

Våra rottingmöbler är av hög kvalitet och tåler både kyla, värme och sol. Rottingmöbler måste hållas rena men kräver inget underhåll. Det är perfekt för dig som vill njuta av sommaren och inte vill spendera mycket tid på underhåll. 

6 mm. rund färgad konstrotting, UV-skyddat och väderbeständig. Dyntyget är UV-skyddat och har en ljusbeständighet på hela 7! Dynorna är vattenavvisande och har suverän sittkomfort. Aluminiumramar i hela möblemanget.


Rottingfärg: Gråmix ("Brushed wicker")

 • Bord: 
  L200 B100 H75 cm

  Stolar: 
  L57 B61 H107 cm

  Vikt och kubik:
  93,2 kg, 1,79 m3

Generelt:
 • SKU: 200335
Vis all produktinformasjon
Recensioner
Alternative produkter