• check

  Massor för pengarna

 • check

  10 års garanti

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Holiday - Matgrupp i Rotting m/6 fällbara fåtöljer i naturmix

Holiday - Matgrupp i Rotting m/6 fällbara fåtöljer i naturmix

Normalpris: 19 490,-
NU: 17 495,-
Spara: 1 995,-
Holiday-matplatsgruppen är en komplett matplatsgrupp med ett stort rektangulärt bord och 6 stolar. Ett högt bord och bekväma stolar med nedfällbar rygg gör denna grupp perfekt för långa middagar och sena kvällar. Bordet har en bordsskiva i härdat glas. Läs mer om produkten

Lagerstatus: I lager

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 990,-
Gotland och Norrland har andra rater.

check 10 års garanti
SKU
200348
-10%
Holiday - Matgrupp i Rotting m/6 fällbara fåtöljer i naturmix
Holiday - Matgrupp i Rotting m/6 fällbara fåtöljer i naturmix Holiday - Matgrupp i Rotting m/6 fällbara fåtöljer i naturmix Holiday - Matgrupp i Rotting m/6 fällbara fåtöljer i naturmix

Ett högt bord och bekväma stolar med nedfällbar rygg gör denna till en säker vinnare för långa, fina middagar. Slappna av och njuta av solens värme. Dynorna tåler väder och vind och med underhållsfri rotting behöver du bara koncentrera dig på att finna ro.

Holiday-matplatsgruppen är en komplett matplatsgrupp med ett stort rektangulärt bord och 6 stolar. Ett högt bord och bekväma stolar med nedfällbar rygg gör denna grupp perfekt för långa middagar och sena kvällar. Bordet har en bordsskiva i härdat glas. 

Våra rottingmöbler är av hög kvalitet och tåler både kyla, värme och sol. Rottingmöbler måste hållas rena men kräver inget underhåll. Det är perfekt för dig som vill njuta av sommaren och inte vill spendera mycket tid på underhåll. 

6 mm. rund färgad konstrotting, UV-skyddat och väderbeständig. Dyntyget är UV-skyddat och har en ljusbeständighet på hela 7! Dynorna är vattenavvisande och har suverän sittkomfort. Aluminiumramar i hela möblemanget.


Rottingfärg: Naturmix

Bord: 
L200 B100 H75 cm

Stolar: 
L57 B61 H107 cm

Vikt och kubik:
93,2 kg, 1,79 m3

Generelt:
 • SKU: 200348
Vis all produktinformasjon
Recensioner