• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Star Matgrupp i vit rotting m/frostat glas

Star Matgrupp i vit rotting m/frostat glas

Rating:
100%
14 495,-
 • Köp 2 för 13 770,- var och spara 5%
Star med nedfällbar hög rygg gör att vem som helst kan sitta mycket behagligt. Komplett användarvänliga och praktiskt taget den smartaste lösningen på marknaden. Läs mer nedan. Läs mer om produkten

Lagerstatus: I lager

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 990,-
Gotland och Norrland har andra rater.

SKU
200049
Star Matgrupp i vit rotting m/frostat glas
Star Matgrupp i vit rotting m/frostat glas Star Matgrupp i vit rotting m/frostat glas Star Matgrupp i vit rotting m/frostat glas

Star - Matgrupp i vit rotting

Vi har modifierat och förbättrat vår absoluta bästsäljare STAR och gjort den ÄNNU bättre. Den gamla modellen hade uppenbart en del väsentliga svagheter, Sparmax är den enda aktören på marknaden som kan erbjuda denna exklusiva modell. Efter många försök har vi nu fått producerat Star med nedfällbar hög rygg som gör att vem som helst kan sitta mycket behagligt i timme efter timme. Vi har lagt till exklusivt glas där glasskivan täcker hela bordet. Med andra ord kan vi nu erbjuda denna favorit uppgraderad så att ALLA punkter är komplett användarvänliga och praktiskt taget den smartaste lösningen på marknaden, ergonomisk anpassad för alla kroppstyper, små eller stora.

Starlight spisegruppe
GIF-en är för Starlight, men samma princip gäller för Star!


Vi har 
trädgårdsmöblerna eller rättare sagt utemöbler med inne stil. Det är lätt att se att utemöbler mer och mer börjar likna inne möbler. Våra möbler har en kvalitet och design som gör våra produkter lika aktuella inne som ute.

Hur vet du som kund om möblerna inte spricker upp eller bleks efter bara ett par år?

Dålig kvalitet kan vara svår att upptäcka. Många producenter blandar i krita och gips för att spara kostnader. Resultatet övertiden att materialet blir poröst och spricker. Kontrollera flätverket är stramt. Ju stramare rotting desto bätte kvalitet. Det är viktigt att ramen består av varmgalvaniserat aluminium som är helsvetsat och pulverlackerat. Då kan möblerna stå ute i alla väder hela året under många år utan underhåll.

Dålig materialkvalitet blir uppenbar först efter några år. I butiken är alla möbler nya, och där ser alla lika fina ut. Kvalitetsskillnader är därför mycket svåra att upptäcka.

Alle kan skriva en fin produktinformation om sina produkter.
- Vi på Sparmax håller vårt kvalitetslöfte
- Vi har kompetensen och kunskapen om vad god kvalitet är.
- Oss kan du lita på

Förmodligen gör du som vi nämligen faller för denna mycket trevliga matgrupp. Du har därför nu chansen att njuta av denna under många år framöver. Med en smart lösning för att spara plats – 6 stolar och 6 pallar som kan placeras helt under bordet. När regnet kommer behöver du inte ta in dynorna, du bara skjuter in stolarna/pallarna in under bordet. Med denna matgrupp i rotting finns förutsättningar för många minnesvärda måltider och sammankomster med familj och vänner.Rotting-färg: VitGruppen levereras med Cameo Brown dynor som STANDARD.

Extra dyn överdrag kan fås i Coffee, grå, svart, cameo brown, och vit färg mot ett pristillägg.
(se tillbehör i beställningsschema)

Vi har också skräddarsydd presenning.


Utvändiga mått i cm:
Matbord: L:192 B:129 H:73
Stol x 6: L:62 B:62 H:69
Fotpall x 6: L:46 B:46 H:35,5


Kubik, antal kartonger och vikt:
Tot. kubik: 2,04 m³
Antall kartonger: 1
Vikt: 110 kg


 • Utvendig mål:
  Bord: L:192 B:129 H:73 cm
  Stol x 6: L:62 B:62 H:69 cm
  Fotskammel x 6: L:46 B:46 H:35,5 cm

  Kubikk, antall kartonger og vekt:
  Tot. kubikk: 2.04 m³
  Antall kartonger: 1
  Vekt: 110 kg

Generelt:
 • SKU: 200049
 • Antal personer: 6
Vis all produktinformasjon
Baihui 200049
Recensioner
Copyright © 2023 Sparmax. All rights reserved.