• check

  Massor för pengarna

 • check

  10 års garanti

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Moonlight Relax - Soffgrupp i vit

Moonlight Relax är en modulsoffa som kan användas på flera sätt och efter behov/plats. Passar ypperligt i paviljonger på 3,5m x 3,5 m.

Lagerstatus: I lager

Normalpris 9 990,00 kr
7 990,00 kr
Du sparar 2 000,00 kr
Fast lågt fraktpris i hela landet Kr 990,-
check 10 års garanti
SKU
200197
-20%
Moonlight Relax - Soffgrupp i vit
Moonlight Relax - Soffgrupp i vit Moonlight Relax - Soffgrupp i vit Moonlight Relax - Soffgrupp i vit Moonlight Relax - Soffgrupp i vit Moonlight Relax - Soffgrupp i vit Moonlight Relax - Soffgrupp i vit Moonlight Relax - Soffgrupp i vit

Vi har trädgårdsmöblerna eller rättare sagt utemöbler med inne stil. Det är lätt att se att utemöbler mer och mer börjar likna inne möbler. Våra möbler har en kvalitet och design som gör våra produkter lika aktuella inne som ute.

EN AV VÅRA BÄSTSÄLJARE - FANTASTISK KVALITET!

Moonlight Relax är en modulsoffa som kan användas på flera sätt och efter behov/plats. 

Passar ypperligt i paviljonger på 3,5m x 3,5 m 

OBS! 3-sits soffa består av 2 hörnmoduler + en enkelmodul

Den fantastiskt exklusiva gråa rottinfärgen ger ett häpnadsväckande intryck. Den mörka grå striman i rottingen ger ett trevligt, nyskapande, modernt, exklusivt, levande och unikt utseende.

Gruppen levereras med dynor i Cameo Brown som STANDARD. Dynorna är hela 12 cm tjocka och är UV-skyddsbehandlade.

Extra dynöverdrag kan fås i Coffee, grå, svart, vit och röd färg mot ett pristillägg.
Skräddarsydd presenning finns att beställa som extra tillbehör. Vår dynbox AFTERNOON är anpassad för dynorna i denna modellen.

UV skydd både i Rotting och kuddtyg. genomfärgad Rotting (dvs förhindrar blekning och sprickbildning i Rottingen) och aluminiumram.

 

Hur vet du som kund om möblerna inte spricker upp eller bleks efter bara ett par år?

Dålig kvalitet kan vara svår att upptäcka. Många producenter blandar i krita och gips för att spara kostnader. Resultatet blir att materialet blir poröst och spricker.
Kontrollera att flätverket är stramt. Ju stramare rotting desto bättre kvalitet. Det är viktigt att ramen består av varm galvaniserat aluminium som är helsvetsat och pulver lackerat. Då kan möblerna stå ute i alla väder hela året under många år utan underhåll.

Dålig materialkvalitet blir uppenbar först efter några år. I butiken är alla möbler nya, och där ser alla lika fina ut. Kvalitetsskillnader är därför mycket svåra att upptäcka.


Rotting-färg: Vit

Utvändiga mått i cm:
3 sits: L:255 B:90 H:62 (består av 3 delar)
2 Bord: L:75 B:65 H:28

Mer information
Rottingfarge White
We found other products you might like!