• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Trädgårdsmöbler i aluminium

Visar 1-24 produkter av 50

Page
per page
Set Descending Direction
 1. Jamaica rund 150 cm med 6 reclinerstolar i antracit aluminium
  Jamaica rund 150 cm med 6 reclinerstolar i antracit aluminium

  Trendig matgrupp i aluminium med 6 reclinerstolar och stort runt bord på 150 cm i diameter. Ramarna levereras i pulverlackerad aluminium i en mörkgrå färg med en bordsskiva i keramiskt glas. Kuddarna som är tillverkade av kraftig olefin är 9 cm tjocka och har avtagbara överdrag som kan tvättas vid 30 grader. De är mörkgrå (antracit).

  Rating:
  100%
  21 495,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 2. Jamaica loungegrupp m. bord, 3-sits samt två stolar i aluminium
  Jamaica loungegrupp m. bord, 3-sits samt två stolar i aluminium

  Modern och elegant loungegrupp/matgrupp i aluminium med en 3-sits-soffa, två stolar och ett stort bord. Ramarna kommer i pulverlackerad aluminium i en mörkgrå färg, med en bordsskiva i keramiskt glas. Kuddarna som är tillverkade av olefin är 10 cm tjocka och har avtagbara överdrag som kan tvättas vid 30 grader. De är mörkgrå.

  Rating:
  100%
  13 495,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 3. Jamaica rund matgrupp 135 cm och 5 reclinerstolar i antracit aluminium
  Jamaica rund matgrupp 135 cm och 5 reclinerstolar i antracit aluminium

  Trendig matgrupp i aluminium med 5 reclinerstolar och runt bord på 135 cm i diameter. Ramarna kommer i pulverlackerad aluminium i en mörkgrå färg, med en bordsskiva i keramiskt glas. Kuddarna som är tillverkade av kraftig olefin är 9 cm tjocka och har avtagbara överdrag som kan tvättas vid 30 grader. De är mörkgrå (antracit).

  Rating:
  100%
  18 495,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 4. Jamaica recliner set - 2 stolar m/pall och bord 70 cm i antracit aluminium
  Jamaica recliner set - 2 stolar m/pall och bord 70 cm i antracit aluminium

  Jamaica justerbart vilstolset för två personer med två reclinerstolar och kuddar samt bord (70 cm i diameter). Tillverkat av pulverlackerat aluminium i färgen antracit. Reclinerstolarna har en egen justerbar knapp som du enkelt kan anpassa stolsryggen med, precis enligt dina önskemål. Enklare och bättre kan det knappast bli.

  Rating:
  100%
  9 495,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid

Visar 1-24 produkter av 50

Page
per page
Set Descending Direction

Trädgårdsmöbler i aluminium

Trädgårdsmöbler i aluminium blir bara mer och mer populära i Sverige. Detta beror till stor del på att materialet är lätt i vikt, är underhållsfritt och samtidigt väldigt starkt. Även om det kan vara stora grupper av trädgårdsmöbler man köper så är de otroligt lätta i vikt och därmed lätta att flytta runt om man vill. En annan sak är att aluminium leder bra värme så att man inte bränner sig på det även om det står i direkt solljus även mitt i sommaren. Alla våra aluminiummöbler kommer med pulverlackerade ramar vilket ger den bästa kvalitet och hållbarhet marknaden kan erbjuda.

Våra trädgårdsmöbler i aluminium är stilrena och trendiga. Med varianter i vitt och antracit aluminium med tjocka bra kuddar i vackra Olefin textil får du hos oss en matgrupp, soffgrupp, caféset, vilstolar eller solstolar i vackra utföranden du inte kommer att tröttna på. Våra trädgårdsmöbler i aluminium passar lika bra på beklädnaden som på balkongen, altanen eller stugan. Materialen är återvinningsbara och gör detta till en hållbar produkt.

Även om aluminium är mer eller mindre underhållsfritt finns det fortfarande små saker du kan göra för att förlänga livslängden på dina trädgårdsmöbler i aluminium. Aluminium är inte känt för att rosta, men om det regelbundet kommer i kontakt med saltvatten, salter eller legeringar av andra metaller kan korrosion uppstå. Ändå är aluminium det föredragna materialet för den som vill att trädgårdsmöbler ska stå vid havet.Vi rekommenderar att du tvättar dina aluminiummöbler med sötvatten om du använder dem nära saltvatten. Salt är generellt sett skadligt för alla trädgårdsmöbler. Får du repor i lackskadorna eller sår i aluminiumet rekommenderar vi att du behandlar dem med en tunn olja – detsamma gäller skruvar och bultar mm som inte är av aluminium, då håller de sig fina och rostar inte.

Även om aluminiummöbler i praktiken kan stå utomhus året runt, rekommenderas att förvara dem inomhus om du har möjlighet. Detta beror på att vatten kan komma in i ramarna under vintern, frysning kan orsaka frostskador som skadar stommen. Sådana skador täcks då inte av vår garanti. Vi rekommenderar att tvätta dem med färskt vatten, låta dem torka ordentligt och sedan torka dem. Om du måste förvara dem utomhus, se till att dräneringshålen alla ramar har ligger åt rätt håll så att eventuell skåpbil kan rinna ut, och gärna under ett rejält regnskydd, då borde det inte finnas någon anledning att förvara dem utomhus heller .

Trädgårdsmöbler i aluminium

Copyright © 2023 Sparmax. All rights reserved.