• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Filtrera

Njut av sommaren på en skön solsäng

2 Items

per page
Set Descending Direction

2 Items

per page
Set Descending Direction

Solsängar kan användas till så mycket mer än att bara sola. En solsäng är perfekt att ha när du vill läsa en bok, ta en tupplur eller bara koppla av och njuta av sommarvädret på din uteplats eller trädgård.


Det finns väldigt få saker i livet som är så avkopplande och bekväma som att luta sig tillbaka på en mjuk solsäng och njuta av solstrålarna. Hos SparMax hittar du solstolar och dagbäddar av hög kvalitet och till ett bra pris.

 

Solsäng för uteplatsen

För många av oss är sommaren bäst när vi kan koppla av i våra bekväma utemöbler på terrassen eller uteplatsen. Med en skön solsäng får du en utemöbel vars hela syfte är just avkoppling och att njuta av vädret. Använd solsängen för att slappna av och ta en tupplur efter middagen eller för att vila efter att du fixat i rabatten eller med dina blomkrukor. Med en skön solsäng kan du koppla av och koppla bort, blunda och njut av sommarens dofter och värmen från solen. Det här kommer att bli din nya favoritplats.

 

Funktionella solstolar i hållbara material

Våra solstolar är tillverkade av massiva och hållbara material för att de ska klara av det svenska klimatet. Vårt Jamaica solsängset är tillverkat av antracitaluminium som är 100 procent rostfritt. Det gör att du kan låta solsängarna stå ute året runt och behöver bara plocka in dynorna på vintern.

Vår Sun Daybed är tillverkad av 100 procent underhållsfri rotting och solida aluminiumramar. De klarar därför av svenska väderförhållanden mycket bra. Rottingen är genomfärgad, vilket förhindrar att solsängen bleks av solen och förebygger även sprickbildning. Det gör att Sun Daybed är en solsäng som ser bra ut år efter år. Alla våra set med två solsängar kommer med ett litet bord där du kan ställa drycker, snacks, bäcker mm.

 

Den runda solsängen har blivit en sommarfavorit

Ta även en titt på vår fantastiska solsäng Dream som är tillverkad i aluminium och rotting. Denna runda och trendiga solsäng är perfekt för dig som vill ha det där lilla extra i din trädgård, en möbel som osar lyx och stil. Den här solsängen har en nedfällbar sufflett som är bra att ha om det blåser mycket eller när du behöver en paus från solen. Kika gärna på våra parasoller som ger dig och din familj ett praktiskt solskydd i trädgården, på terrassen eller på balkongen.

 

Vattenavvisande och tvättbara dynöverdrag

De flesta av dynöverdragen till våra solsängar är gjorda av materialet Olefin och kan enkelt tas av och tvättas i maskin i 30 grader. Olefin är ett material där varje tråd specialbehandlas innan tyget vävs ihop vilket gör att dynorna till våra solsängar är slitstarka, fläckavvisande, tål fukt och snabbtorkande. Detta är det perfekta materialet när man tillverkar dynor för utomhusbruk i Sverige, och de flesta i branschen är överens om att Olefin är det bästa tyget att ha i utemöbler.

Även om dynorna som medföljer är helimpregnerade rekommenderar vi att du impregnerar dem ungefär vartannat år. Detta förlänger dynornas livslängd och de håller sig snygga längre. PS! Tänk på att när du tvättar dynöverdrag så försvinner en del av impregneringen. Använder du impregnering som kan sprayas på går det snabbt att impregnera dynorna med ett nytt lager av skydd.

Du kan även beställa överdrag/regnskydd till dina solsängar för att skydda dem mot regn, sol och blåst när de inte används. Alternativt kan du ta förvara dynorna inomhus eller använda en vattentät dynbox att förvara dynor och andra textilier i.

 

Kvalitet och garanti på alla våra utemöbler 

Våra trädgårdsmöbler i konstrotting tål svenskt klimat och har en lång livslängd. Därför erbjuder vi Sveriges bästa garanti på trädgårds- och utemöbler. När du köper trädgårdsmöbler hos SparMax får du 10 års garanti på glas-, rotting- och aluminiumramar samt två års garanti på regnskydd och dynöverdrag. Men även om våra trädgårdsmöbler är underhållsfria så är det bra att göra rent dem lite inför sommarsäsongen, så att de håller sig snygga så länge som möjligt. Skölj av dem med vatten och använd en mjuk borste för att skrapa bort smuts vid behov. Täck även över dem när de inte används.

 

Frakt och leverans

Vi erbjuder ett fast lågt pris för frakt av möbler hem till dig. Med vårt transportföretag känner vi oss säkra på att de kommer att säkerställa en säker och trygg transport från vårt lager hela vägen till ditt hem. Dessutom har de så få omlastningar som möjligt, vilket gör att risken för transportskador är liten och leveranstiden blir kortare.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.