• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Filter bag 25m Aqua Klean (LASpas 5FD-51500)

Filter bag 25m Aqua Klean (LASpas 5FD-51500)

390,-

LASpas filterbags, för de 2 högsta produktserierna;  mellan och premium serierna från LASpas.

Läs mer om produkten

Lagerstatus: I lager

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 590,-
Gotland och Norrland har andra rater.

SKU
401112
Filter bag 25m Aqua Klean (LASpas 5FD-51500)
Filter bag 25m Aqua Klean (LASpas 5FD-51500) Filter bag 25m Aqua Klean (LASpas 5FD-51500) Filter bag 25m Aqua Klean (LASpas 5FD-51500) Filter bag 25m Aqua Klean (LASpas 5FD-51500) Filter bag 25m Aqua Klean (LASpas 5FD-51500)

LASpas Filterbags får du bara hos SparMax och är patenterade av LASpas som den enda producenten i världen av filterbags.

Filterbags är det mest revolutionerande inom rengöring av spabad de sista 10 åren. Den enkla och ekonomiska patenterade lösningen Filterbags får du bara från LASpas som har gjort vardagen för alla spabad älskare mycket enklare och ger dig samtidigt marknadets absolut lägsta rengöringskostnader.

Fördelarna med LASpas filterbags:

1. Enklare
2. Mer effektivt
3. Prisvärd

Mer effektiv rengöring genom användning av LASpas Filterbags:

1. Materialet i LaSpas filterbags är av ämne som filtrerar mycket bättre än papp som vanliga Filter Cartridgetillverkare använder. Vid användning av LASpas filterbags ökar du från 70% till optimala 100% rengöringseffekt!!

2. När du byter/avlägsnar ett Filter Cartridge skapas det ett vakuum som automatisk suger mycket av oönskade partiklar ut i vattnet och in i rörsystemet. Vid användning av LASpas filerbags skapas det inte vakuum alls och alla partiklar samlas inne i filterbagen och därmed avlägsnar 100% av alla partiklarna.

Betydligt mindre arbete:

Alla som har ägt ett spabad vet att det är mycket arbete med att rengöra ett vanligt Filter Cartridge som alla spabad producenter utom LAspas tillverkar. 
Tänk att få slippa stå ute i kylan på vintern med vattenslangen för att spola rent filtren. Det är krävande, det vet alla spaägare. Dessutom ska filtren efteråt dessutom doppas i filterrens och gärna kaIkmedel. 
Med filterbags försvinner all underhållsarbete och LASpas filterbags tvättas enkelt och lätt på 40 graders Celsius i tvättmaskinen där hemma.


Mer prisvärt att använda LASpas filterbags än ordinära Filter Cartridge:

1. LaSpas Filterbag är inte dyr vid inköp och är hållbar och tillverkad för lång tids återanvändning, och är därför dessutom för vara det mest enkla och smidiga, också det absolut mest prisvärda alternativet i världen.

2. Du behöver inte längre införskaffa olika kemikalier för tvätt och underhållning då LaSpas filterbags tvättas i tvättmaskinen med tvättmedel eftersom den är tillverkad av tyg och inte papp.

Notera: LASpas filterbags levereras endast i de 2 högsta produktserierna; mellan och premium serierna, och att i den lägsta serien som klassifieras som start level som Cascade och Tortola levereras med Filter Cartridge systemet som är standard för andra spabad leverantörer över hela världen.


Generelt:
  • SKU: 401112
Vis all produktinformasjon
Recensioner
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.