• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Badkar till små och stora badrum

Visar 1-24 produkter av 55

Page
per page
Set Descending Direction
 1. Waterlux Ariel badkar 140x80 höger
  Waterlux Ariel badkar 140x80 höger

  L: 140 cm, B: 80 cm, H: 50 cm

  Waterlux Ariel badkar är ett ideellt badkar för moderna hem, med bra bredd och baddjup och en tidlös, asymmetrisk design. Badkaret är tillverkat i högkvalitativ vit akryl. Här i "höger" version (finns även i spegelvänd version "vänster").

  Rating:
  100%
  6 390,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 2. Waterlux Ariel badkar 140x80 vänster
  Waterlux Ariel badkar 140x80 vänster

  L: 140 cm, B: 80 cm, H: 50 cm

  Waterlux Ariel badkar är ett ideellt badkar för moderna hem, med bra bredd och baddjup och en tidlös, asymmetrisk design. Badkaret är tillverkat i högkvalitativ vit akryl. Här i "vänster" version (finns även i spegelvänd version "höger").

  Rating:
  100%
  6 390,-
  Förväntat leveransdatum: 26.08.2024

Visar 1-24 produkter av 55

Page
per page
Set Descending Direction

Ett bad kan enkelt få dig att slappna av, du blir varm och dessutom älskar barnen det. Hos Sparmax hittar du olika typer av badkar, oavsett om du har ett stort eller litet badrum. Det finns något för alla storlekar och rum.

 

Välj mellan olika typer av badkar 

Ett badkar med varmt vatten och badsalt är uppfriskande och en ren lyx i vardagen. En lyx som också är väldigt prisvärd. På Sparmax har vi ett brett sortiment av badkar i stora och små storlekar samt olika modeller:

 • Rektangulära badkar
 • Hörnbadkar
 • Badkar med dusch
 • Fristående badkar
 • Litet badkar och sittbadkar

 

När du ska välja badkar finns det en hel del saker att tänka på innan du bestämmer dig. Naturligtvis är det också viktigt att badkaret passar in i ditt badrum och till de personer som ska använda det.

 

Att välja storlek på badkaret

Badkar kommer i många olika storlekar och former. Det är viktigt att ta exakta mått på det utrymme du har tillgängligt i badrummet och göra en ritning. Se hur du kan nyttja utrymmet på bästa sätt utan att det blir trångt och ofunktionellt.

Förutom längden på badkaret bör du göra ett val baserat på dess placering. Ska det vara längs en vägg, ska det vara fristående eller vill du ha ett hörnbadkar? Så om du har ett litet badrum ska du inte välja ett av de största baden, men se till att du väljer en storlek som ger dig den funktionalitet du vill ha. Med rummet i åtanke. Det är viktigt att badkaret är tillräckligt stort för att de som ska använda det ska kunna ligga eller sitta bekvämt. Badkarets djup är också en viktig del i detta.

 

Rektangulärt badkar

Om du har ett badrum med mycket väggyta kan ett rektangulärt badkar vara ett bra val. Våra klassiska rektangulära badkar finns i olika längder, allt från 120 cm till 190 cm. Bredderna är från 70 cm till 90 cm och höjden är mellan 58 cm och 75 cm. 

Många av våra rektangulära badkar har integrerade armaturer och blandare.

Rektangulärt badkarAvbildad: Waterlux Premiuim badkar

Hörnbadkar

Om du har ett mysigt hörn att avvara är ett hörnbadkar det perfekta valet. Även här kan du välja mellan flera olika storlekar och många av dem har plats för två personer.

Hos Sparmax hittar du många hörnbadkar som är asymmetriska, med en sida som är kortare än den andra. Detta är perfekt för ett smalare badrum där ett rundat hörn ger mer utrymme till rummet.

Capri badkar 135x135 cmAvbildad: Waterlux Capri badkar

Badkar med dusch

Du behöver inte välja mellan dusch och badkar när du kan få det i en kombination! Våra duschbadkar ger dig både välbefinnandet från ett badkar och bekvämligheten från en duschkabin.

Våra badkar med duschar sträcker sig från de enklaste modellerna till mer lyxiga modeller med massageduschar.

 

Integrerat eller fristående badkar

Bestäm sedan om du vill ha ett integrerat eller fristående badkar. Båda har varit populära under de senaste åren och de har båda sina olika fördelar.

Ett fristående badkar kan placeras precis där du vill ha det, till och med mitt på golvet i ett större badrum. Eftersom det inte behöver monteras mot en vägg finns det också flera former att välja mellan bland de fristående badkaren, både ovala och rektangulära.

Ett integrerat badkar har en vägg eller panel på framsidan och på en eller båda sidor om så önskas. Det innebär att det kan byggas in som en sömlös del av badrummet. Dessa badkar behöver en vägg att monteras mot. 

Hos Sparmax hittar du både integrerade hörnbadkar och rektangulära badkar i många olika varianter. Du kan också välja om du vill ha ett badkar med fast eller väggmonterat beslag.

 

Litet badkar för mindre badrum

Även om ditt badrum är litet kan du hitta ett badkar som passar in i ett mer begränsat utrymme. På Sparmax har vi små badkar i två olika varianter: hörnbadkar och integrerade badkar.

Hörnbadkaren är 120x120 cm, 135x135 cm och 140x140 cm. De integrerade badkaren finns i längder på 120-190 cm.

 

Billigt eller dyrt badkar?

Hos Sparmax hittar du alltid ett badkar som passar din plånbok. Vi har allt från de enklaste modellerna till badkar i spaklass med bubblor och plats för två vuxna eller flera barn. 

Om du köper ett billigare badkar kan du välja att komplettera det med lite dyrare inredning.

 

Vitt eller svart badkar?

Valet av badkar bör matcha resten av stilen i ditt badrum och dina personliga preferenser. Det gäller även färgen, och även om de flesta av våra badkar är vita så har vi även några svarta badkar att välja mellan.

Bland våra duschbadkar finns det olika färger på duschväggarna, bland annat helt klara, grå och svart.

 

Badkar i robust akryl

Oavsett vilket badkar du väljer levererar Sparmax stilrena och attraktiva badkar tillverkade av högkvalitativ sanitetsakryl. Det finns många anledningar till att vi har valt sanitetsakryl till våra produkter.

 • Vattentemperaturen håller längre
 • Akryl är mindre känsligt för hack och repor
 • Akryl är lika starkt som ett badkar i gjutjärn eller gjutmarmor
 • Ytan är mer halksäker
 • Akryl känns varmt och skönt mot huden

 

Akryl är också mycket hygieniskt. Med en slät yta som är fri från porer är badkaret lätt att rengöra. Det känns behagligt mot huden vilket är viktigt då vi ska kunna ligga i det utan att bli kalla eller känna obehag.

 

Tillbehör och extrautrustning för badkaret

De flesta av våra badkar levereras med en blandare, men kontrollera alltid produktbeskrivningen när du köper. Se också om du kan välja andra varianter av gavel, frontpanel och ben, eller om du kan byta ut blandaren. Vid köp kan du även beställa ett hygienpaket för professionell rengöring.

Vissa badkar har även nackstöd för extra komfort.

 

Garanti, leverans och installation av badkar

När du köper ett badkar från Sparmax har du 10 års garanti. Övriga delar, såsom blandare och duschmunstycke, omfattas av normal köplag.

Sparmax är känt för sina leveranstider och bra fraktarrangemang. Om vi har badkaret på lager levereras det till din dörr inom 1-3 dagar. 

Du får alltid 10 års garanti när du köper ett badkar från oss.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.