• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Praktisk sängbänk för förvaring i sovrummet

1 Item

per page
Set Descending Direction

1 Item

per page
Set Descending Direction

En sängbänk är både en skön sittplats och en praktisk förvaringsplats för dina kläder i sovrummet. Nattduksbordet kan också göra sovrummet mer komplett och ge en känsla av lyx, precis som man kan känna när man går in i ett fint hotellrum.

 

En vacker sängbänk placerad vid fotändan av sängen ger ett snyggt helhetsintryck till sovrummet när du matchar den med resten av sovrumsinredningen. Hos Sparmax hittar du förvaringsbänkar i naturliga och eleganta färger som smälter väl in i den övriga inredningen. Skjærgaard® sängbänkar passar särskilt bra till sängar och sänggavlar från samma märke. Välj mellan olika nyanser av ljusgrått, beige, sand, mörkblått och antracit.

 

En sängbänk som matchar din säng

En Skjærgaard® sängbänk är en praktisk möbel med gångjärnsförsett lock. Bänken ger dig gott om extra förvaringsutrymme, samtidigt som du får en välbehövlig sittplats i sovrummet utan att behöva en skrymmande soffa eller stol. Sängbänken är perfekt att sitta på när du klär av och på dig.

Bänkarna är klädda i samma tyger som Skjærgaard®-sängarna. De finns i bredd 120 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm och 180 cm och passar därför de flesta små och stora dubbelsängarna.

En bekväm Skjærgaard®-säng i kombination med en sänggavel och en sängram skapar ett vackert helhetsintryck i sovrummet. Sängbänken gör att sängen ser större och snyggare ut och höjer inredningen till nästa nivå i ditt sovrum.

 

Bänkar för förvaring

Påslakan och örngott tar ofta upp mycket plats i ett skåp eller en byrå, så varför inte vika ihop dem och lägga dem i sängbänken? Då har du alltid sängkläderna nära till hands när du behöver bädda om. 

Bänken är också perfekt för förvaring av stora ylletröjor eller kläder som inte passar för säsongen. 

Sängbänken är 40 centimeter utan ben och 47 centimeter djup. Längden beror på vilken storlek du väljer och benen är tio centimeter höga. Välj mellan kromade, naturfärgade och svarta ben.

Om du behöver ännu mer förvaringsutrymme i ditt sovrum kan du kombinera bänken med en säng med förvaring.

 

Sängbänk för mer förvaringsutrymme i hallen

Skjærgaard® sängbänk är naturligtvis inte bara till för sovrummet. Den fungerar också utmärkt som en fristående möbel. En sängbänk är mycket praktisk i en hall där du kan behöva en plats att sitta på för att ta på dig skor eller om du behöver extra förvaringsutrymme. Att hitta en lämplig plats för familjens mössor, halsdukar och vantar kan vara en utmaning, men inte om du har en sängbänk med stor förvaring. Du får också gott om plats till barnens jackor, tjocka byxor och andra plagg som tar upp mycket plats.

 

Extra sittplats

Du kan också använda sängbänken som extra sittplats om det behövs. Placera den längs väggen i gästrummet eller till vardagsrummet. Då kan du enkelt dra ut den om du behöver fler sittplatser. Sittplatser och förvaringsutrymme kan man aldrig få för mycket av.

Skjærgaard sängbänk passar också perfekt till stugan. Kombinera den med säng och sänggavel i sovrummet eller placera den på ena sidan av matbordet. En bänk med förvaring kan också användas som sittpuff i vardagsrummet. Dessutom har du den perfekta platsen att förvara brädspel och andra saker till stugan.

 

Få sängbänken levererad till din dörr

Så länge vi har bänken i önskad färg och ben får du den levererad till din dörr inom 1-3 dagar.

När du köper möbler från Sparmax ska du känna dig trygg med att du får det du betalar för och lite till. Därför har vi bra garantisystem.

Garantin täcker inte slitage.

 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.