• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Traditionell bastu - Bastu

11 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Matti bastu vänster, 3-4 personer
  Matti bastu vänster, 3-4 personer

  L: 150 cm, D: 145 cm, H: 200 cm

  Matti Exclusive är verkligen en av de mest populära traditionella bastun på marknaden. Här får du hög kvalitet till ett fantastiskt lågt pris. Vacker träpanel och utsökt hantverk med riktig belysning ger bastun en lugn och mysig prägel med trevlig atmosfär. Denna bastun ger dig den riktiga bastukänslan.

  Rating:
  95%
  20 495,-
  Normalpris 27 995,-
  Spara: 7 500,-
  Kommer på lager: 13.07.2023
 2. Skjärgård 2 bastu - 2 personer
  Skjärgård 2 bastu - 2 personer

  L: 150 cm, D: 107 cm, H: 196 cm

  Skärgård 2 är ett utsökt hantverk med fin träpanel med riktig belysning. Allt detta ger bastun en lugn och mysig prägel med trevlig atmosfär. Denna bastun ger dig den riktiga bastukänslan. Levereras komplett med allt du behöver för ett komfortabelt och trevligt bastubad.

  Rating:
  100%
  46 495,-
  Normalpris 63 995,-
  Spara: 17 500,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 3. Matti bastu höger, 3-4 personer
  Matti bastu höger, 3-4 personer

  L: 150 cm, D: 145 cm, H: 200 cm

  Matti Exclusive är verkligen en av de mest populära traditionella bastun på marknaden. Här får du hög kvalitet till ett fantastiskt lågt pris. Vacker träpanel och utsökt hantverk med riktig belysning ger bastun en lugn och mysig prägel med trevlig atmosfär. Denna bastun ger dig den riktiga bastukänslan.

  Rating:
  97%
  20 495,-
  Normalpris 27 995,-
  Spara: 7 500,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 4. Combi traditionell och infraröd bastu, 2 personer
  Combi traditionell och infraröd bastu, 2 personer

  B: 125 cm, D: 110 cm, H: 190 cm


  Trevlig och fin Infraröd bastu kombinerad med traditionellt bastuaggregat Här får du allt i ett, både för dig som önskar infraröd värmebehandling och för dig som tycker om den gamla fina traditionella bastun. Rymlig modell för 2 vuxna personer.
  (Aggregatet är upphängt under fönstret som bidrar till rymlig och bra plats i bastun, men för att visa fram detta i illustrationsbilden har vi lyft fram aggregatet på golvet).

  Rating:
  93%
  25 995,-
  Normalpris 34 995,-
  Spara: 9 000,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 5. Jerv 2 bastu - 2 personer
  Jerv 2 bastu - 2 personer

  L: 161 cm, D: 115 cm, H: 200 cm

  Exklusiv och traditionell bastu. Här kan du njuta av många hälsobringande och behagliga stunder i en mysig omgivning. Bastun ger en behaglig atmosfär och upplevs samtidigt som en vacker möbel. Här har du fina hyllor med gott om plats och en handdukshängare rätt utanför dörren.

  Rating:
  100%
  22 995,-
  Normalpris 30 995,-
  Spara: 8 000,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 6. Mika bastu, 3 personer
  Mika bastu, 3 personer

  L: 150 cm, D: 138 cm, H: 200 cm

  MIKA Exclusive är verkligen en av de mest populära och traditionella bastu som finns på marknaden. Hög kvalitet till ett fantastiskt lågt pris. Vacker träpanel, genomfört hantverk med riktig belysning ger bastun en mysig och lugn prägel med en trevlig atmosfär som skapar den riktiga bastukänslan.

  Rating:
  84%
  20 495,-
  Normalpris 28 495,-
  Spara: 8 000,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 7. Skjärgård 6 bastu - 6 personer
  Skjärgård 6 bastu - 6 personer

  L: 200 cm, D: 183 cm, H: 210 cm

  Skärgård 6 är ett utsökt hantverk med fin träpanel med riktig belysning. Allt detta ger bastun en lugn och mysig prägel med trevlig atmosfär. Denna bastun ger dig den riktiga bastukänslan. Levereras komplett med allt du behöver för ett komfortabelt och trevligt bastubad.

  Rating:
  100%
  61 490,-
  Normalpris 81 995,-
  Spara: 20 505,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid

11 Items

per page
Set Descending Direction

Unna dig vardagslyx med en inomhusbastu

Bastu behöver inte vara något du bara använder på spa eller gymmet. Med en inomhusbastu från SparMax får du möjlighet att njuta av den lyxen varje dag, året runt, i ditt egen hem eller stuga. Här kan du i lugn och ro och njuta av värmen så länge du vill tillsammans med dig själv, familjen eller vännerna.

Vi garanterar att detta blir en naturlig samlingspunkt i ditt hem!

Därför är bastu bra för hälsan

Utöver den sociala aspekten finns också många hälsomässiga fördelar med att basta. Det kan bidra till att reducera stress och främjar avslappning. Det ger en känsla av välbefinnande att svettas i en kokhet bastu mitt i vintern, väl medveten om de minusgrader Sverige erbjuder utomhus.

Konsekvent bruk kan också ge bättre blodcirkulation och ett sundare hjärta. Forskare har faktiskt kommit fram till att 30 minuter i en ångande bastu är lika bra för hjärtat som ett träningspass! Många uppskattar också att kombinera det med sin träning och upplever att det lindrar smärta i muskler och reducerar stelhet.

Sist men inte minst kan det ha en uppstramande effekt på huden. När du svettas rensas porerna och göra fria från orenheter och döda hudceller. Dessutom hjälper värmen och ångan till att utsöndra gifter som huden samlat på sig under dagen. Detta lämnar huden mjuk och smidig.

Traditionell bastu av högsta kvalitet

Sparmax erbjuder markandens bästa traditionella bastur. Denna variant av bastu har använts i flera tusen år och hr sitt ursprung i Finland. I en sådan bastu kan temperaturen uppgå mot 100 grader!

Alla våra traditionella modeller levereras med aggregat från den världskända finska producenten Harvia. Allt tillbehör följer med såsom stenar, spann med skopa och timglas.

Föredrar du en annan typ av bastu har vi också ett stort urval av infraröda bastur. De skiljer sig från den traditionella varianter på så vis att de är helt torra och håller en lägre temperatur. Infraröd bastu har också många hälsofrämjande egenskaper då de motverkar stress, minskar ledsmärtor och stelhet.

Önskar du en kombinerad variant där du får både infraröd och traditionell värmebehandling säljer vi också Combi, en rymlig modell designad för två personer. Läs mer om Combi här.

Dame i badstue

Välj bland flera storlekar och snygg design

Sparmax har ett brett urval av traditionella modeller i hög kvalitet till fantastiskt låga priser. Hos oss kan du välja mellan flera storlekar och designs. Gemensamt för alla modeller är vackra träpaneler, arbetat hantverk och bra belysning - tillsammans ger detta bastun en exklusiv, ombonad och varm känsla.

En inomhusbastu behöver inte ta stor plats. Önskar du en liten bastu säljer vi små och mysiga modeller med plats för två vuxna. Även i en mindre bastu får du en riktig bastuupplevelse! Önskar du istället en större variant säljer vi modeller med plats för upp till sex personer.

 

Detta följer med våra modeller

Våra bastur levereras komplett med allt inkluderat. De färdiga elementen monteras enkelt ihop. Det följer bland annat med:

- Harvia bastuaggregat
- Bastustenar
- Härdade glaspartier
- Taklampa
- Kontrollpanel på bastuns insida
- Ventilationslucka säkerställer frisk luft
- Spann med skopa
- Timglas


Några modeller kommer också med LED bakgrundsbelysning och ”stjärnljus” i taket i olika färger. Kolla in vår Skjærgård 6, en läcker modell med härlig belysning snygg stenstruktur på bakväggen. Här följer det också med bluetooth för uppspelning av musik via mobiltelefon och FM radio.

FSC logoAlla våra bastur består av 100% FSC-certifierat trä. FSC-certifieringen säkrar att skogen utnyttjas på ett ansvarsfullt sätt. Detta bidrar till att skapa en bättre framtid för djur och människor. När du köper en FSC-certifierad bastu från Sparmax bidrar vi tillsammans till en mer hållbar miljö.

Kolla in våra fina bastur!

Copyright © 2023 Sparmax. All rights reserved.