• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Badrumsskåp för ordning och reda i röran

9 Items

per page
Set Descending Direction

9 Items

per page
Set Descending Direction

Badrumsskåp är mycket praktiska i alla typer av badrum. Välj bland skåp i olika färger, design och material.

 

Få ordning och reda i badrummet

Ett badrumsskåp hjälper dig att hålla ordning i badrummet. Det är förvånande hur många små föremål och toalettartiklar som används dagligen när du är i badrummet - allt från smink till tandborstar och hårspray.

Om du inte har en särskild plats att förvara alla småsaker så blir badrummet snabbt rörigt. Det skapar också onödig stress att behöva leta efter saker varje dag. Detta gäller särskilt om en hel familj använder badrummet.

 

Vackra och praktiska badrumsskåp från Sparmax

Ett rymligt skåp ger dig möjlighet att lägga undan sakerna och skapa bättre ordning. De flesta kan hålla med om att det känns tryggt att komma in i ett badrum där det inte finns några lösa föremål som flyter omkring. Det är också mycket trevligare att göra sig i ordning på morgonen i ett badrum som ser inbjudande ut, där du också hittar dina olika saker.

Hos Sparmax hittar du vackra badrumsskåp som matchar alla badrumsmöbler, oavsett om du vill ha en mer klassisk eller minimalistisk stil i ditt badrum. På så sätt kan ett badrumsskåp också bidra till att lyfta din badrumsinredning. Oavsett vad du letar efter hittar du ett brett utbud av högkvalitativa skåp till marknadens bästa priser. Dessutom erbjuder vi alltid 10 års garanti.

 

Hur väljer man rätt badrumsskåp?

Det finns flera saker att tänka på när man ska välja badrumsskåp. Här har vi sammanfattat några saker som är värda att tänka på för att hjälpa dig att göra rätt val:

Rätt skåpstorlek för ditt nya badrumsskåp

Våra skåp finns i olika storlekar. Vi har modeller från 160 cm till 202 cm i höjd och 30-35 cm i bredd, så du kommer att kunna hitta ett skåp som passar storleken på ditt badrum. För trånga utrymmen rekommenderar vi badrumsskåp från till exempel LindaDesign. Detta sidoskåp sitter snyggt bredvid handfatet och ser särskilt vackert ut med en delikat spegel med ljus eller ett vackert spegelskåp.


Funktioner och specifikationer

Behöver du bara hyllor eller lådor också? LindaDesign har till exempel två lådor, så att du enkelt kan förvara nytvättade handdukar eller mindre föremål.

Om du bara behöver hyllor är NoraDesign ett bra alternativ. Detta snygga och moderna skåp kommer med 6 hyllplan och två skåpsluckor, och finns i vitt, grått och svart.

 

Montering av badrumsskåp

Ska skåpet monteras på väggen eller på golvet? Att montera skåpet på väggen kan ge badrummet en luftigare känsla. Men det är också enklare att möblera om när möblerna inte är fastmonterade. Så det gäller att vara säker innan du sätter upp ditt nya skåp.

Vi har modeller som enkelt monteras på väggen eller golvstående varianter. Kolla in LindaDesign, en snygg väggmonterad modell, och Modenidesign, som står på golvet och enkelt kan flyttas runt.

 

Färg och material

Fundera på i vilken stil, material och färg du vill ha på skåpet. Det kan vara en god idé att hitta en stil som matchar resten av badrummet. Vi har skåp i klassisk, minimalistisk och traditionell stil.

Kolla in vår populära golvstående variant ModeniDesign. Det eleganta skåpet är över två meter högt och har frostat glas i skåpsluckorna. Skåpets klassiska design kommer att lyfta resten av badrummet.

Vill du ha något lite annorlunda kan du ta en titt på vårt badrumsskåp Victoria i grå alm. Dörrarna på alla skåp vi säljer kan spegelvändas så att skåpet antingen blir höger- eller vänstervänt. Vi är stolta över att kunna erbjuda snabba leveranser och du får ditt skåp inom 1-3 dagar. Alla våra modeller levereras färdigmonterade.

 

Köp matchande möbler till ditt badrumsskåp

Om du står inför en större badrumsrenovering och behöver fler badrumsmöbler så hittar du dem här på Sparmax. Vi erbjuder ett brett sortiment av kompletta badrumsinredningar och tillbehör för badrum och hem, från snygga speglar och praktiska spegelskåp till moderna blandare.

Om du till exempel vill ha ett matchande spegelskåp till ditt badrumsskåp erbjuder vi det i flera storlekar. Genom att välja ett matchande spegelskåp från Sparmax får du inte bara en enhetlig estetik, utan även funktionalitet genom att skapa extra förvaringsutrymme för de dagliga nödvändigheterna. Du kan enkelt skapa en harmonisk och funktionell badrumsmiljö genom att kombinera olika möbler från vårt sortiment.

 

Därför ska du köpa ditt nya badrumsskåp från Sparmax

På Sparmax prioriterar vi kvalitet och säkerhet för våra kunder. Vi erbjuder alltid bra garanti på våra badrumsskåp, vilket understryker vårt förtroende för våra produkters hållbarhet och tillförlitlighet. Vårt engagemang för kundnöjdhet sträcker sig långt - vi finns här för att se till att dina behov och önskemål för din badrumsmöbel uppfylls på bästa möjliga sätt.

Om du behöver hjälp med att välja rätt modell ska du veta att vårt erfarna team är redo att vägleda dig genom processen att välja det perfekta skåpet som perfekt matchar din stil, storlek och funktionalitet i badrummet. Vi förstår vikten av ett välorganiserat och estetiskt tilltalande badrum. Vårt sortiment av badrumsskåp är utvalt för att tillgodose olika preferenser och behov.

 

Snabb leverans och säker frakt

Så länge vi har det badrumsskåp du vill köpa i lager får du det levererat till din dörr inom 1-3 dagar. Vi på Sparmax är kända för att vara effektiva när det gäller frakt och leverans. Glöm inte att alla våra modeller levereras färdigmonterade för att ge dig en problemfri upplevelse från beställning till installation.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.