• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Få ditt eget utekök

3 Items

per page
Set Descending Direction

3 Items

per page
Set Descending Direction

Flytta ut köket i sommar! Med ett utekök kan du enkelt laga mat, njuta av livet i trädgården och umgås med vänner och familj.

 

Sommarsäsongen erbjuder möjligheten att laga mat utomhus, men också en hel del utmaningar när det gäller alla förberedelser. Ingen vill stå inomhus och skiva tomater när man hellre vill vara ute och njuta av solen och sällskapet. Som tur är finns det riktigt bra lösningar som tar köket ut i trädgården så att du kan imponera på dina gäster med dina matlagningskunskaper.

 

En grillkung med utekök!

Om du älskar att grilla i trädgården kommer du också älska att ha ett alldeles eget utekök. Att tillaga grillspett, fisk, kyckling, hamburgare, korv eller grönsaker utomhus där alla väntar på sin mat är socialt och roligt för både dig och dina middagsgäster.

Ett utekök är också en utmärkt bar för servering av uppfriskande drycker.

 

Fördelarna med ett utekök

Att investera i ett utekök ger dig en rad fördelar och fantastiska upplevelser när du tillagar mat. Det ger det där lilla extra till sommarens härliga uteliv. Du får utrymme och frihet att utforska dina gastronomiska färdigheter under bar himmel, vilket skapar en unik atmosfär för både kock och gäster. Den sociala dynamiken förstärks när du kan tillaga läckra måltider samtidigt som du samtalar och njuter av sällskapet utan att lämna trädgården.

I praktiken ger ett utekök extra utrymme för att organisera matlagningsprocessen, särskilt för storskaliga grillfester eller familjesammankomster. Med särskilda arbetsytor och förvaringslösningar kan du enkelt förbereda ingredienser och ha allt du behöver inom räckhåll, utan att behöva springa in och ut ur huset.

 

Börja med att göra en plan för ditt nya utekök

Det finns många lösningar att välja mellan när du ska sätta ihop ditt eget utekök. Det bästa du kan göra är att tänka noggrant efter och planera vad du behöver innan du tar steget och börjar köpa produkter. På så sätt kan du se till att köket är funktionellt och användarvänligt, så att det går smidigt att laga mat utomhus.

De flesta vill nog ha ett utekök med en bänk, men vill du också ha ett utekök med hjul? Ska grillen fästas på uteköket eller vara fristående? Vilken typ av material passar bäst till ditt hem? Gör en bra plan från början så kommer du långt.

 

Tidlös inredning från Cortona

Hos oss kan du köpa vackra köksmöbler för utomhusbruk från Cortona. Bänkarna är tillverkade av klassiskt akaciaträ och har bänkskivor av svart basaltsten. Basaltsten är en vulkanisk bergart och är mycket populär för utomhusbruk. Du kan välja mellan olika storlekar och ytbehandlingar så att du kan skräddarsy ditt eget utekök.

Akaciaträ är ett robust träslag som är mer motståndskraftigt mot sprickor än många andra träslag. Träet innehåller mycket naturlig olja, vilket gör uteköket mer robust i alla väder. Men kom ihåg att det fortfarande är viktigt att underhålla alla träslag.

 

Flexibilitet med en köksö

Om du vill ha en mer flexibel lösning kan du välja en köksvagn istället för en fast enhet. Köksön har hjul och är enkel att flytta runt. Det betyder att du kan laga din mat där det passar dig bäst i trädgården, till exempel i skuggan och bort från den varma solen. Dessutom kan du enkelt rulla in den i skjulet eller garaget när vintern kommer, och rulla ut den igen när fåglarna börjar kvittra och träden är fulla av knoppar.

Köksön med hjul ger dig också möjlighet att förbereda maten vid grillen och sedan rulla den tillagade maten över till bordet där ni alla sitter. På så sätt får du mer plats på själva bordet, eftersom maten inte behöver ta upp så mycket plats.

Du kan också kombinera en köksinredning med en fast enhet för att få det bästa av två världar.

 

Köp ditt nya utekök från Sparmax

Sparmax är ett helägt norskt företag som fungerar som direktimportör av alla produkter som säljs i vår onlinebutik. Vi tar bort mellanhänderna och ger dig fördelarna med en oslagbar kombination av pris och kvalitet. Dessutom ser våra säkra betalningslösningar till att din shoppingupplevelse blir helt bekymmersfri. 

De flesta av våra produkter finns alltid i lager, så leveranstiderna är korta och du behöver inte vänta länge på det du beställer, vanligtvis bara 1-3 dagar. Vi levererar möblerna hela vägen till din dörr.

 

Stort utbud av trädgårdsmöbler

Förutom utekök har vi ett brett sortiment av olika typer av trädgårdsmöbler för stora och små uteplatser, bland annat eleganta solsängar, praktiska matgrupper och mysiga soffgrupper för alla smaker. 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.