• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Inred uteplatsen med fina blomkrukor

13 Items

per page
Set Descending Direction

13 Items

per page
Set Descending Direction

Stora och små blomkrukor med gröna växter, vackra blommor, grönsaker eller örter är allt som behövs för att göra uteplatsen trevligare. Växter i utekrukor är också mindre mottagliga för sniglar och andra skadedjur, och du behöver inte rensa ogräs.


Utekrukor är jättebra när du vill piffa upp din uteplats lite. De är inte bara perfekta att plantera blommor i, de är också riktigt dekorativa i sig själva. En stor fördel med krukor är att de är lätta att flytta runt oavsett om du har dina växter i trädgården eller på balkongen. Det gör att du kan flytta dina växter så att de får gott om sol eller skugga – beroende på vad de olika växterna behöver.

 

Dekorera med stora och små blomkrukor

Hos SparMax hittar du ett brett utbud av blomkrukor i både både modern och klassisk design, samt blomlådor som du kan ställa utomhus. Våra utekrukor i fiberlera finns i flera utföranden och storlekar. Krukorna kan användas för att skapa en harmoni och knyta ihop trädgårdens olika delar.

Vi har även ett urval av vackra krukor i konstrotting som passar bra tillsammans med soffgrupper och andra trädgårdsmöbler i rotting och aluminium från Sparmax. Plantera buskar, växter och färgglada blommor i dina blomkrukor och skapa en oas på verandan eller uteplatsen.

 

Utekrukor för blommor, grönsaker eller små träd

Stora blomkrukor är inte bara bra att ha om man vill plantera blommor och göra det fint på uteplatsen. De passar även perfekt om du vill ha en egen köksträdgård. Många grönsaker, som exempelvis tomater, sallad, paprika, chili, potatis, lök och rabarber, går utmärkt att odla i krukor. Så dina frön inomhus först och flytta sedan ut plantorna i blomkrukor när de har blivit tillräckligt starka och det är sommarväder ute. När du använder krukor som köksträdgård är det viktigt att säkerställa att du har god dränering i krukorna. Du kan göra detta genom att ha lecakulor och fiberduk i botten.

 

Flytta runt i köksträdgården

En stor fördel med att ha sin köksträdgård i krukor är att det är lätt att flytta runt plantorna vid behov. Du kan se till att dina grönsaker får tillräckligt med sol genom att ställa krukorna där solen skiner som mest.

Tips: Om du ställer de stora krukorna på en liten bricka med hjul blir det lättare att flytta runt dem. Du kan även plantera din egen örtagård i blomkrukor, så har du alltid färsk gräslök, timjan, citronmeliss och/eller mynta till hands. Stora blomkrukor är även lämpliga för små träd, som olivträd och apelsinträd. 

 

Väderbeständiga blomkrukor

I Sverige kan vädret skifta när som helst och det är viktigt att köpa saker till uteplatsen som klarar av alla möjliga väderförhållanden. Tänk på vilket material dina blomkrukor är i innan du beställer. Du vill helst ha utekrukor som tål frost, sol och regn.

Våra blomkrukor och blomlådor för utomhusbruk är tillverkade av slitstarka och robusta material som till exempel underhållsfri rotting och fiberlera.

 

Kvalitet på alla våra produkter

På SparMax fokuserar vi på hög kvalitet. Vi vill att du ska känna dig säker på att de produkter du köper av oss kommer att se bra ut och hålla i många år framöver. Vi följer självklart även köplagen, vilket innebär att du som kund har rätt att kostnadsfritt få varan reparerad eller utbytt om du skulle få hem en trasig eller skadad produkt. Om så är fallet meddelar du SparMax skriftligen via e-post så snart som möjligt. Servicegarantin är begränsad till fel som anmäls inom 24 månader från leveransdatumet.

 

Frakt och leverans

Vi erbjuder ett fast, lågt pris på frakt och leverans av våra produkter. Vi vill att du ska ha en bra kundupplevelse, från köpet till leveransen vid din dörr, och vårt transportföretag fokuserar på säkra och trygga transporter samt eftersträvar att ha så få omlastningar som möjligt. Detta gör att risken för transportskador minimeras och leveranstiden blir kortare för våra kunder.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.