• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Rejäl och bekväm loungegrupp till uteplatsen

Visar 1-24 produkter av 68

Page
per page
Set Descending Direction
 1. Mallorca soffgrupp vänster i gråmix rotting
  Mallorca soffgrupp vänster i gråmix rotting
  Mallorca är en komplett soffgrupp/matgrupp med bord och en stor hörnsoffa. Ett högt bord och komfortabel soffa gör gruppen perfekt för långa middagar och långa kvällar. Bordsskivan är i härdat glas.
  Rating:
  100%
  10 995,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 2. San Juan hörnsoffa i gråmix rotting
  San Juan hörnsoffa i gråmix rotting

  San Juan är en komplett matgrupp med en rymlig hörnsoffa och ett stort matbord. Reclinerstol med puff kan köpas som tillbehör. Höjden på bordet är perfekt för att kunna äta, tillsammans med den rymliga soffan och de mycket komfortabla länstolarna, är detta en trädgårdsgrupp som passar alla tillfällen!

  Rating:
  87%
  16 495,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 3. Mallorca soffgrupp höger i gråmix rotting
  Mallorca soffgrupp höger i gråmix rotting
  Mallorca är en komplett soffgrupp/matgrupp med bord och en stor hörnsoffa. Ett högt bord och komfortabel soffa gör gruppen perfekt för långa middagar och långa kvällar. Bordsskivan är i härdat glas.
  Rating:
  94%
  10 995,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 4. Moonlight Living soffgrupp i gråmix rotting
  Moonlight Living soffgrupp i gråmix rotting

  Moonlight Living levereras med dynor i Cameo Brown som STANDARD. Om vit rotting beställs levereras gruppen med dyntyg-färgen coffee. Dynorna är hela 12 cm tjocka. UV skydd både i rotting och kuddtyg.

  Rating:
  100%
  16 495,-
  Förväntat leveransdatum: 09.11.2024
 5. Mallorca soffgrupp vänster i svart rotting
  Mallorca soffgrupp vänster i svart rotting
  Mallorca är en komplett soffgrupp/matgrupp med bord och en stor hörnsoffa. Ett högt bord och komfortabel soffa gör gruppen perfekt för långa middagar och långa kvällar. Bordsskivan är i härdat glas.
  Rating:
  100%
  10 995,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid

Visar 1-24 produkter av 68

Page
per page
Set Descending Direction

Njut av soliga dagar och sköna sommarkvällar i trädgården eller på terrassen. Med en bekväm loungegrupp till uteplatsen får du alla trädgårdsmöbler du behöver för att kunna spendera hela dagarna utomhus.

 

Utbudet av loungegrupper att ha utomhus har verkligen exploderat de senaste åren. Väljer du en soffa av hög kvalitet kan du få hem trädgårdsmöbler som är minst lika bekväma som soffan i vardagsrummet.

 

Liten eller stor soffgrupp för uteplatsen

När du ska köpa loungegrupp har du många alternativ att välja mellan. Du kan välja mellan olika storlek, stil och material, och det kan vara svårt att veta vilken loungegrupp som man ska välja. Vilken stil som passar ditt hem och hur mycket plats du har på uteplatsen kommer naturligtvis att spela roll, men det är också bra att välja en loungegrupp som är anpassad till svenskt klimat.

Hos SparMax hittar du rymliga soffgrupper som passar till både stora uteplatser och även mindre soffgrupper för dig som behöver möbler till balkongen eller vill ha en liten mysig soffgrupp i ett hörn av trädgården.

För oss är det viktigt att du sitter bekvämt när du är ute på din altan eller veranda. Vilken kombination av utemöbler du än väljer ska dina möbler vara inbjudande och bekväma så att du vill spendera så mycket tid som möjligt på uteplatsen.

 

Välj rätt soffa

När du väljer en soffgrupp till din uteplats bör du gå i samma tankebanor som när du köper en soffa till ditt vardagsrum:

 • Hur mycket utrymme har du? Börja med att mäta platsen där soffan ska stå.
 • Vad ska du använda soffan/loungegruppen till? Bara koppla av, äta middag i eller en kombination?
 • Vilken typ av soffgrupp vill du ha? Fundera på om du vill ha en hörnsoffa, en 3-sits soffa eller en mindre soffa som tar mindre plats.

 

Hög eller låg soffa?

Hur du planerar att använda din soffgrupp är en avgörande faktor när du ska välja mellan låg och hög soffa. Soffor i loungestil med låg sitthöjd passar dig som mest vill ha en soffa som du kan luta dig tillbaka och koppla av i.

En soffgrupp med hög sitthöjd är ett bättre val om du behöver utemöbler som ska användas både för avkoppling och som matplats. Högre soffgrupper är också praktiska och bekvämare för den som har svårt med att ställa sig upp ur låga och djupa soffor.

 

Soffgrupper i rotting eller aluminium

Hos SparMax har vi ett brett utbud av lounge- och soffgrupper i rotting och aluminium. Våra trädgårdsmöbler tål att stå ute hela våren och sommaren. Det är viktigt att välja robusta utemöbler som tål växlande temperaturer, regn, sol och vind, eftersom ostabilt väder går hand i hand med svensk sommar. 

Har du en paviljong eller en uteplats med tak och väggar behöver du självklart inte tänka lika mycket på möblernas slitstyrka. Det viktigaste är att dina utemöbler håller länge och att du kan använda dem år efter år.

Våra aluminiummöbler är tillverkade av solid, pulverlackerad aluminium. Möbler i aluminium passar perfekt i trädgården och är lätta att flytta tack vare deras lättviktiga design. Ta gärna även en titt på våra vackra soffgrupper i rotting. De är tillverkade av UV-behandlad och genomfärgad polyeten-rotting som gör att möblerna inte bleknar eller spricker upp i solen.

 

Olika kombinationer och modulära soffor

Kombinera soffgruppen med andra utemöbler så att du får uteplatsen som du drömmer om. Vill du ha en hörnsoffa? Eller vad sägs om två soffor med ett trädgårdsbord emellan. Föredrar du en stor soffa med en eller flera trädgårdsstolar

Hos SparMax hittar du allt du behöver för att kunna skapa den kombination av möbler som passar din uteplats bäst. Kolla även in våra modulsoffor som du kan byta delar på och anpassa efter behov och utrymme.

 

Bekväma möbeldynor av hög kvalitet

Kvaliteten på soffdynorna är avgörande för att möbeln ska vara bekväm och se bra ut. Dynorna behöver vara tillräckligt mjuka för att du ska kunna sjunka ner i soffan och slappna av helt, men tillräckligt fasta för att du ska kunna sitta bekvämt. Minst lika viktigt är att de tål att vara utomhus i olika sorters väder.

Dynorna i våra soffgrupper är tillverkade av tyger som är mycket slitstarka, fläckbeständiga och torkar snabbt. Dynöverdragen kan tvättas i 30 grader och har även behandlats med UV-skydd och har hög ljus- och färgäkthet.

Även om dynorna tål att stå ute i regn och sol bör du impregnera dem med textilimpregnering före användning och en eller två gånger under sommarsäsongen. Med rätt underhåll håller sig dynorna snygga längre.

Tänk på att även om själva möblerna kan lämnas övertäckta utomhus på vintern, måste dynorna förvaras inomhus eller i en dynbox.

 

Kvalitet och garanti på alla våra utemöbler

Våra möbler i konstrotting och aluminium är perfekta för svenskt klimat. De är slitstarka, tål svenskt väder och har en lång livslängd. Köper du utemöbler hos SparMax får du Sveriges bästa garanti på trädgårdsmöbler: hela 10 års garanti på glas-, rotting- och aluminiumramar samt två års garanti på regnskydd och dynboxar. Det ska vara tryggt att köpa utemöbler hos oss och vi vill inte att du ska inte behöva oroa dig för att dina utemöbler går sönder.

Även om våra trädgårdsmöbler är underhållsfria är det bra att rengöra dem inför varje sommarsäsong, så att det håller sig snygga så länge som möjligt. Skölj av dem med vatten och använd en mjuk borste om du behöver putsa bort smuts som fastnat. Täck gärna över trädgårdsmöblerna med ett överdrag eller regnskydd när de inte används.

 

Frakt och leverans

För oss är du, kunden, viktigast och vi vill att du ska vara nöjd med hela din köpupplevelse – från onlineköp till att produkten är färdigmonterad och står på din terrass. När du köper dina trädgårdsmöbler från SparMax får du därför varorna hemkörda hela vägen till din dörr.

Med vårt transportföretag känner vi oss säkra på att varorna vi skickar från vårt lager kommer fram till dig, säkert och tryggt. Transportföretaget strävar efter att minska risken för transportskador och snabbare leveranstider.

Om du vill se möblerna innan du köper är du välkommen till vår butik i Göteborg. Du kan även beställa online och hämta i butiken om det fungerar bättre för dig.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.