• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Hörnsoffa

Visar 1-24 produkter av 98

Page
per page
Set Descending Direction

Visar 1-24 produkter av 98

Page
per page
Set Descending Direction

En hörnsoffa är den perfekta lösningen för att nyttja utrymmet i vardagsrummet på bästa sätt och samtidigt skapa en mysig hörna med plats för avkoppling för vänner och familj.

 

På Sparmax har vi ett stort urval av soffor för både små och stora vardagsrum. I vårt sortiment finner du bland annat snygga hörnsoffor från Skjærgaard® i olika mönster och färger. Hörnsofforna finns i olika storlekar och flera tyger. Du kommer garanterat att hitta något som passar till ditt vardagsrum och till din smak.

 

Utnyttja utrymmet i vardagsrummet enkelt med en hörnsoffa

Om du har ett hörn i vardagsrummet är en hörnsoffa ett perfekt val för att utnyttja utrymmet på bästa sätt. Hörnsoffor erbjuder dessutom gott om sittplatser utan att ta upp för mycket plats.

Hos oss kan du till och med hitta vändbara hörnsoffor som du kan vända, vrida och justera efter eget tycke och smak. På så sätt får du en hörnsoffa som gör att du kan skapa din alldeles egna version av den perfekta drömsoffan.

Naturligtvis är det inte ett krav att du placerar en hörnsoffa i hörnet på ditt vardagsrum. Om du har ett tillräckligt stort vardagsrum där det finns plats för att placera soffan i mitten av rummet, är detta också ett perfekt alternativ. I det här fallet fungerar hörnsoffan som en rumsavdelare i ett stort rum och utnyttjar utrymmet i mitten av rummet på ett smart sätt.

 

Höger- eller vänstervänd hörnsoffa?

I Sparmax möbelbutik hittar du två typer av hörnsoffor. Den ena är en traditionell hörnsoffa med sittplatser och armstöd i var ände. Den andra varianten har en schäslong i ena änden. Schäslongen, eller divanen, är perfekt för dig som vill sträcka ut benen och verkligen slappna av i soffan lagom till kvällsmyset.

Innan du väljer en soffa med schäslong är det en bra idé att bestämma om den ska vara på vänster eller höger sida. Vissa hörnsoffor är vändbara, men kontrollera detta i produktinformationen innan du bestämmer dig för en soffa.

 

En schäslongsoffa eller en u-formad hörnsoffa?

På Sparmax hittar du inte bara hörnsoffor med en enkel schäslong. Vi har även modeller med dubbel schäslong - även känd som en U-formad soffa. Med en U-soffa och ett smart soffbord kan du skapa en idealisk plats för familj och vänner att samlas, eftersom sittplatserna är vända mot varandra. Därför är en U-soffa perfekt för mysiga stunder tillsammans i ett sällskap, och du hittar garanterat en modell med plats för alla.

 

Få en extra sovplats med en hörnsoffa

Om du vill få ut ännu mer av din nya hörnsoffa rekommenderar vi att du väljer en hörnsoffa som kan omvandlas till en säng. Med en inbyggd säng i hörnsoffan blir det ännu enklare att bjuda hem gäster.

På Sparmax har vi ett brett utbud av sköna hörnsoffor för en god natts sömn. 

Om du bor i en liten lägenhet utan eget sovrum är en bäddsoffa ett riktigt bra val som sparar mycket plats.

 

Kolla in vårt urval av hörnsoffor i många olika stilar

En hörnsoffa handlar inte bara om funktionalitet, utan också om komfort och stil. Våra soffor är alltid utrustade med sköna kuddar och överdrag som ger den perfekta blandningen av stöd och mjukhet. Oavsett om du kopplar av efter en lång dag eller har gäster kommer våra hörnsoffor att hålla dig bekväm. 

De olika modellerna har lite olika djup och sitthöjd och mot en mindre avgift kan du välja andra soffben än de som kommer som standard till många av våra hörnsoffor.

Förutom att soffan är bekväm att sitta i spelar även designen en avgörande roll. Våra soffor har en exklusiv design och är stilrena, eleganta och väldesignade in i minsta detalj. Dessutom finns det många alternativ när det gäller material och färger.

Hörnsofforna har en tidlös design som gör att de kan anpassas till alla hem, oavsett stil.

 

Slitstarka soffor som håller sig snygga länge

Våra soffor får höga poäng i Martindale-testerna, tester som visar hur hållbara textilierna är. Soffkuddarna är av skandinavisk standardkvalitet. Sittdynorna kommer med en volymvikt på 35 kg/m3 i högresilient skum (HR) och ryggdynor med en fiberblandning som håller formen år efter år.

Ett vardagsrum får ofta mycket solljus, vilket lätt kan få möbler att blekna. Våra soffor har tyger som får höga betyg för ljusäkthet. Tygerna är dessutom tätt vävda och har en ytbehandling som gör dem mindre benägna att noppa sig.

 

Köp din nya hörnsoffa hos Sparmax

På Sparmax lägger vi stor vikt vid att leverera produkter av hög kvalitet till förmånliga priser. Vi lägger också extra fokus på hög service - från det ögonblick du lägger din beställning tills din hörnsoffa står i ditt vardagsrum försöker vi säkra oss om att du känner dig bekväm med din order.  

Att köpa en ny soffa är en investering och därför vill vi hjälpa dig så mycket som möjligt. Med många års erfarenhet kan vi hjälpa dig att välja en soffa för ditt hem. Om du är osäker på vilken soffa du ska välja kan du enkelt kontakta vår kundservice via telefon eller e-post.

 

Frakt och hemleverans

Vi har prisvärda kvalitetsmöbler för alla rum, både inomhus och utomhus. Sparmax möbelbutik erbjuder ett brett sortiment av badrumsmöbler, trädgårdsmöbler, sängar och mycket mer till ditt hem. Vi utökar ständigt vårt sortiment med nya spännande modeller och produkter.

Så länge vi har möblerna i lager kan du få dem levererade till din dörr inom 1-3 dagar i de flesta delar av landet. Läs mer om frakt och leverans av möbler på vår hemsida.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.