• check

  Massor för pengarna

 • check

  10 års garanti

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Trustpilot 4.2

Infocenter

Garanti och service

Garantier

Vår målsättning är att du som kund skall vara 100% nöjd, innan, under och efter ditt köp hos oss.

SparMax sätter produktkvaliteten i främsta rummet. Våra produkter är tillverkade av speciellt utvalda och slitstarka material som tål hög belastning. Skulle du trots detta få problem med en produkt önskar vi att du skriftligt via kundservice/support support@sparmax.se omgående tar kontakt med oss, vi löser problemen.

I vår strävan efter 100% kundnöjdhet lämnar vi hela 10 års utvidgad garanti på material i konstruktionen gällande fabrikationsfel.

För att du som kund skall känna dig trygg ger vi dessutom 2 års reservdelsgaranti på all elektronik och alla slitagedelar i våra produkter du handlar hos oss. Garantierna omfattar fel som är fabrikationsrelaterade och som inte kan hänföras till någon yttre påverkan, handhavandefel eller att rekommendationerna nedan inte följts gällande installation och underhåll. Vid händelse av fel, och byte av komponent måste ske, ombesörjer kunden själv bytet.

Byte som kund inte själv kan utföra och som serviceavdelningen på Sparmax anser att kund ej kan göra själv, skickar Sparmax alltid ut en servicetekniker.

Vid service och reparation skall kunden vara behjälplig och tillse att produkten är lättillgänglig för servicemannen.

Vi lämnar dessutom hela 25 års garanti på fjäderbrott i alla SparMax sängar.


Installation:
- Tillkoppling av elektriska komponenter i våtrum skall ALLTID göras av auktoriserad elektriker/installatör.
- Tillkoppling av varm-och kallvatten slangar rekommenderar vi VVS montör/installatör.

Underhåll:
- Alla våra bubbelbad har en ozongenerator installerad som automatiskt desinficerar rörsystemet. Dock skall man för själva rengöringen använda godkända rengöringsmedel som tar bort oönskade partiklar/smuts som samtidigt inte skadar badets komponenter. SparMax ger reservdelsgaranti på alla elektronik och slitagedelar upp till 2 år från fakturadatum, och sätter därför stor vikt vid att bubbelbadet underhålls och tillvaratas på bästa möjliga sätt.
- SparMax rekommenderar därför att man använder enbart våra egna testade rengöringsprodukter, ABC hygienpaketet. Dessa tar bort alla oönskade partiklar/smuts på ett enkelt och utprovat sätt, som samtidigt inte skadar badets rör, komponenter eller dess egenskaper.
- Undvik därför att använda andra icke utprovade kemikalier som under vissa förhållanden har visat sig skada och korrodera utsatta delar i badet.
- För övriga produkter i sortimentet så som t.ex. olika duschlösningar samt bastun, gäller att produkten omvårdats och underhållits enligt normalt brukligt sätt eller enligt medföljande instruktion.

Generellt för alla produkter:
- Alla garantier utgivna av SparMax AB gäller endast originalkunden, all garanti upphör i och med ägarskifte.
- Garantin gäller inte om produkten har använts i annat sammanhang än för hemmabruk, såvida inget annat anges i produktbeskrivningen.
- Som garantisedel tillämpar vi kundens exemplar av orderbekräftelse eller faktura.