• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Snygga dynboxar för praktisk förvaring av dina utomhusdynor

13 Items

per page
Set Descending Direction

13 Items

per page
Set Descending Direction

Våra vackra dynboxar i konstrotting skyddar dina trädgårdsdynor från regn och vind. Hitta en modell och storlek som passar just din uteplats här.


Mjuka sittdynor gör trädgårdsmöblerna ännu bekvämare, men vädret i Sverige är inte särskilt snällt mot textilier och dynor, som enkelt kan tappa färg eller bli blekta om de står ute året runt. Vill du att dina dynor ska hålla länge är det därför bra att förvara dem i en vattentät dynbox när det regnar eller är blåsigt ute. Hos SparMax hittar du flera olika modeller av dynboxar i olika storlekar och färger.

 

Dynboxar hjälper dig att hålla ordning och reda på uteplatsen

Med en vattentät dynbox i trädgården, på terrassen eller verandan är det lättare att hålla ordning och reda på din uteplats. En dynbox är en rymlig förvaringslösning som har gott om plats för dina dynor, kuddar, filtar och andra saker som du vill skydda från vädret. Har du plats kan du köpa en box för att förvara barnens utomhusleksaker eller era pool-leksaker.

När allt har sin plats är det lättare att städa och få ordning på uteplatsen innan det är dags att gå in för kvällen. Med en dynbox förlänger du livslängden på alla textilier du har på din uteplats. När de håller längre behöver du inte köpa nytt och sparar pengar i längden. Det är både hållbart för miljön och bra för plånboken.

Vattentäta dynboxar som skyddar mot väder och vind

Det finns många olika dynboxar att välja mellan på marknaden, men kvaliteten kan variera stort mellan produkterna. Det första du bör kontrollera när du ska köpa dynbox är om boxen är vattentät. En dynbox som inte kan hålla ute regn är rätt värdelös i Sverige, där vi har regn året runt. Ingen vill ju öppna sin dynbox och hitta blöta filtar och kuddar när man bjudit över vännerna på grillfest.

Alla dynboxar du hittar hos SparMax är tillverkade av underhållsfri rotting. Den konstgjorda rottingen ger boxen ett klassiskt utseende som håller år efter år och passar in med de trender som kommer och går med åren.

 

Kombinerat bänk- och kuddfodral

Om du inte har mycket plats på din uteplats är dynboxar även perfekta att använda som sittplatser istället för stolar och pallar. Vi har dynboxar både med och utan sittdynor – modellerna från Lady kommer med bekväma och mjuka sittdynor högst upp på boxen. Du kan även ställa flera dynboxar på rad, så att du får en lång bänk på din uteplats.

Oavsett om du behöver en stor eller liten dynbox så kan du hitta ett brett utbud hos Sparmax. Här kan du välja den dynboxen som passar din uteplats bäst. Välj mellan flera färger och modeller och matcha gärna med en soffgrupp, ett café set, trädgårdsstolar eller en matgrupp i konstrotting för att skapa en perfekt uteplats hemma.


Kvalitet och garanti på alla våra utemöbler

På SparMax fokuserar vi på hög kvalitet. Vi vill att du ska känna dig säker på att produkterna du köper hos oss kommer att se bra ut och hålla i många år framöver. Alla våra trädgårdsmöbler i glas och rotting med aluminiumramar kommer med 10 års garanti. Du kan därför känna dig säker på att du kommer att kunna njuta av dina utemöbler från SparMax i många år framöver.

Våra dynboxar är tillverkade av UV-behandlad polyeten-rotting som inte spricker. UV-behandlingen förhindrar också att rottingen bleks av solen.

Även om våra dynboxar klarar av att stå ute året runt bör du täcka över trädgårdsmöblerna med en presenning eller ett möbelskydd under vintern. Du kan hitta skräddarsydda regnskydd för utemöbler hos Sparmax.

 

All rotting är inte lika bra

Idag kan du hitta mängder av återförsäljare som säljer trädgårdsmöbler i rotting. Det är viktigt att komma ihåg att kvaliteten kan variera mycket mellan olika produkter som kan se exakt likadana ut vid första anblicken. Inte ens prislappen kan berätta om en produkt är av hög kvalitet. Det finns exempel på att vissa tillverkare blandat in krita eller gips i konstrottingen för att dra ner på sina kostnader. Detta gör att rottingen spricker lätt och blir porös efter bara en kort tids användning.

När du köper rottingmöbler bör du kontrollera att rottingen är tätt vävd och att aluminium-stommen är helsvetsad och pulverlackerad. Konstrottingen bör vara UV-behandlad så att möblerna tål att stå i solen utan att blekas.

 

Frakt och leverans av dynboxar

Vi erbjuder ett fast lågt pris på frakt av våra utemöbler och du får hem möblerna till dörren. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda och känner sig trygga under hela köpupplevelsen – från beställning online till att möblerna levereras till dörren. Vårt transportföretag fokuserar på säkra och trygga transporter och jobbar hårt för att minimera transportskador genom att hålla nere antalet omlastningar. Detta förkortar även leveranstiden så att du får hem dina möbler fortare.

 


Er du bosatt i Norge og ønsker å handle hagemøbler? Da kan du bestille hagemøbler i vår norske butikk sparmax.no. Bor du i Danmark og vil købe havemøbler? Du kan finde havemøbler i vores danske butik sparmax.dk.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.