• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Tillbehör för vattenanslutning och avlopp för badrumsinredning

8 Items

per page
Set Descending Direction

8 Items

per page
Set Descending Direction

När du ska installera din nya badrumsinredning se då till att du har alla anslutningsslangar, ventiler och vattenlås för att kunna ansluta korrekt och få dränering på plats.

 

Har du köpt ett nytt badkar eller en ny duschlösning från Sparmax? Kontrollera i så fall om du har allt du behöver för att ansluta vatten och avlopp i ditt badrum. Kika också noga på vad som ingår när du köper dessa lösningar till ditt badrum.

 

Anslutningsslang

En anslutningsslang ansluter vattenförsörjningen till olika sanitetsapparater som duschar, badkar, toaletter eller tvättställ. Vattenförsörjningsslangarna är vanligtvis tillverkade av slitstarka material som rostfritt stål eller solid armering för att säkerställa tillförlitlig prestanda och lång livslängd.

Det finns olika typer av anslutningsslangar tillgängliga, inklusive standardlängder och flexibla anslutningsslangar för enkel installation även i trånga utrymmen. 

De slangar du hittar hos Sparmax är godkända av SINTEF Byggforsk och varje förpackning innehåller två stycken för tillförsel av både kall- och varmvatten till duschen eller badet.

 

Vattenlås

Vattenlåset är en viktig komponent i badrummets avloppssystem som förhindrar att lukt från avloppsröret kommer in i ditt hem. Det fungerar genom att bilda en vattentätning mellan avloppet och luften i rummet, vilket effektivt blockerar lukt och förhindrar återflöde.

Moderna vattenlås finns i olika utföranden, inklusive P- och S-lås, och är tillverkade av material som plast eller rostfritt stål för att säkerställa tillförlitlig prestanda och en lång livslängd. Att välja rätt vattenlås är avgörande för att upprätthålla optimal hygien och dräneringsfunktion i ditt badrum. 

 

Om du är osäker på hur du installerar ett vattenlås så att det fungerar korrekt och är tätt, rekommenderar vi på Sparmax att du tar hjälp av en auktoriserad rörmokare. Det är väldigt viktigt både för dig som bor där och ditt badrum att det installeras korrekt.

 

Bottenventil

Bottenventilen reglerar vattenflödet och avloppet från diskhon eller badkaret. Denna lilla men viktiga del spelar en nyckelroll för att säkerställa effektiv dränering och förhindrar att det blir stopp. Bottenventiler finns i olika former och storlekar och det är viktigt att välja en som passar behoven och designen i ditt badrum.

På Sparmax har vi bottenventiler med popup-klickfunktion för badrumstvättställ. Bottenventilerna finns i både svart färg och krom. 

 

LED-lampa för badrumsskåp

Förutom VVS-tillbehör har vi även vackra och praktiska LED-lampor till badrumsinredning. Lamporna är praktiska för dig som till exempel har spegelskåp utan integrerad belysning. Du kan enkelt installera lampan själv.

Våra LED-lampor har en elegant och minimalistisk design och finns i matt svart och krom.

 

Sparmax hjälper dig!

Kontrollera alltid att du har allt du behöver i form av slangar, blandare och andra tillbehör när du beställer en dusch, ett badkar eller annan badrumsinredning. På så sätt behöver du inte beställa på nytt och vänta onödigt länge på att dina nya badrumslösningar ska installeras.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss på kundservice före, under och efter ditt köp hos Sparmax. Vi är här för att hjälpa dig!

Så länge vi har produkterna i lager kommer de att skickas och levereras till din dörr inom få arbetsdagar efter beställning. 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.