• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Stor vägghängd toalett

6 Items

per page
Set Descending Direction
 1. GROHE Bau Porselen Vegghengt WC
  GROHE Bau Porselen Vegghengt WC

  I GROHE Bau Porselen veggmontert toalett møter slank, enkel og tidløs stil kantløs teknologi som gjør det enkelt å holde det rent. GROHE Bau Porselen veggmontert toalett med skjult sisterne, kantløs teknologi, sanitærporselen, Alpinhvit, spylevolum 6/3 l

  Rating:
  100%
  1 199,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid

6 Items

per page
Set Descending Direction

Oavsett om du letar efter en komplett vägghängd toalett eller om du letar efter en cistern, tryckplatta, toalettsits eller lock, hittar du det du behöver hos Sparmax. Alla våra toaletter är från det tyska kvalitetsmärket Grohe.

 

Letar du efter den optimala toaletten för ditt badrum? När det gäller att välja toalett är det viktigt att hitta en balans mellan funktionalitet, stil och praktiska egenskaper. På Sparmax förstår vi vikten av ett välutrustat badrum och vårt sortiment av toaletter ger dig inte bara nödvändig komfort, utan skapar också ett estetiskt tilltalande badrum.

 

Allt du behöver för din nya toalett

Planerar du en större renovering av badrummet? Eller kanske behöver din toalett en uppgradering? Då finns det goda skäl att välja en toalett som inte bara passar in i ditt badrum, utan också är bekväm att sitta på.

En vägghängd toalett är inte bara en toalettskål, sits och lock. Det är en sammansatt enhet där varje del spelar sin roll för att säkerställa god funktionalitet och estetik. 

En vägghängd toalett består av fyra huvudkomponenter:

 • Cistern
 • Tryckplatta
 • Toalettskål
 • Toalettsits med lock

 

Cisternen styr vattenflödet och säkerställer en effektiv spolning. Samtidigt ger tryckplattan ett visuellt uttryck och fungerar som gränssnittet mellan användaren och toalettsystemet. 

Toalettstolen är utformad för komfort och ger dig möjlighet till lättare rengöring, på, under och runtom. Sitsen ska vara bekväm att sitta på och komplettera den övergripande designen. 

Med andra ord finns det flera saker att tänka på när du väljer en ny toalett. Men som tur är kan vi på Sparmax hjälpa dig att navigera rätt, så att du får alla de delar du behöver till din nya toalett.

 

Fördelarna med en vägghängd toalett

Vägghängda vattenklosetter har sedan länge etablerat sig som standardval för både nybyggnationer och badrumsrenoveringar. Dess popularitet beror inte bara på dess moderna estetik, utan också på dess praktiska fördelar. Här är tre av fördelarna med vägghängda toaletter:

1. Enklare rengöring av toaletten

Vägghängda toaletter gör rengöringen enklare att utföra. Eftersom det inte finns någon fot på toaletten som är fastskruvad i golvet är det lättare att dammsuga och tvätta golvet under toalettskålen. Det kan göra städningen lite mindre omständlig och göra det lättare att hålla badrummet fräscht och snyggt.

 

2. Design som hjälper till att spara utrymme

Vägghängda toaletter tar mindre visuell plats och ger intrycket av ett rymligare badrum. Den svävande effekten ger en luftig atmosfär, särskilt i mindre rum. Du kan därför skapa ett mycket rent och minimalistiskt utseende med en vägghängd toalett. Om du föredrar ett modernt badrum kan det vara ett självklart val.

 

3. Flexibilitet med utbytbara delar

Med en vägghängd toalett har du oftast också möjlighet att byta ut toalettskålen utan att behöva byta ut hela cisternen, förutsatt att du håller dig till samma tillverkare. Detta kostnadseffektiva alternativ ger möjlighet till anpassning till just ditt badrum.

 

Välj vackra vägghängda toaletter från Grohe

Ditt badrum ska vara en trevlig plats att vara på. Mellan toalettbesök, dusch och tandborstning är det ett rum som du vanligtvis tillbringar mycket tid i. Själva toaletten har naturligtvis sin praktiska funktion, men den kan också ge ett estetiskt bidrag till badrummet. Det är därför inte helt oviktigt att du har en toalett som är bekväm att sitta på, ser bra ut och smälter väl in i resten av din badrumsinredning

En ny vägghängd toalett kan vara både snygg och hållbar. En elegant och tidlös lösning från Grohe är lätt att kombinera med andra VVS-armaturer i ditt badrum, både blandare och badrumsmöbler.

 

Köp din nya Grohe WC på Sparmax

Det tyska varumärket Grohe är särskilt välkänt för sitt breda utbud av VVS-lösningar och ligger i framkant när det gäller badrumsdesign. Med fokus på innovativa funktioner ger Grohe en revolutionerande upplevelse till ditt badrum - från avancerade spolningssystem till energieffektiva lösningar.

Tidlös design är ett signum för Grohe och varje toalett är noggrant utformad för att kombinera estetik med funktionalitet. Det tidlösa utseendet ger inte bara en elegant touch till ditt badrum, utan säkerställer också att Grohes toaletter förblir eleganta genom tiden. Du kan utforska alla våra Grohe-produkter här.

 

Ska jag välja en vägghängd toalett eller en golvstående toalett?

Om du ska byta ut din nuvarande toalett finns det flera faktorer att ta hänsyn till. Om du bara byter ut toalettskålen, dvs. porslinet, är det bäst att välja en liknande lösning som den du redan har. 

Om du har en golvstående toalett är det mindre arbete och kostar mindre att installera en ny golvstående toalett. Och om du har en vägghängd toalett bör du välja en ny vägghängd vattenklosett. Anledningen till detta är avloppets placering, som kommer att avgöra valet av toalett. På samma sätt spelar din inbyggda cistern också en roll. Om du har en äldre cistern begränsar det vanligtvis dina alternativ.

Om du renoverar hela badrummet har du större frihet. Då kan du naturligtvis byta ut den gamla golvstående toaletten mot en modern och snygg vägghängd toalett. Det finns naturligtvis fördelar med båda lösningarna, men idag är en vägghängd toalett det mest populära valet.

 

Kan jag installera toaletten själv?

Vi på Sparmax rekommenderar professionell hjälp vid installation av en vägghängd toalett och all typ av VVS-installationer.

Sparmax är direktimportör av de produkter vi säljer i Norge, och vi skippar alla mellanhänder. Det ger oss en oslagbar kombination av pris och kvalitet.

Du hittar allt du behöver veta om vår frakt och leverans samt ytterligare information om garantier på vår hemsida. Kontakta vår kundservice om du behöver vår hjälp.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.