• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Kontakta oss

Vi gör allt vi kan för att hjälpa dig till en bra och trygg affär!
Både före, under och efter ditt köp!

 

Information och inköpshjälp: Ring 042-222080

Tryck 1 Försäljning eller Tryck 2 Support/Reklamation
(Våra öppettider finner du längre ner på denna sida)

 

Epost: salj@sparmax.se eller support@sparmax.se
 


 

Skandinaviens största bad och wellness butik. En stor del av SparMax försäljning sker genom e-handel i Sverige, Norge och Danmark.

 

Besök vår fina och nya butik i nära anslutning till Götaälvbron, på Ringögatan 5, 417 07 Göteborg (Öppna adressen i Google Maps här)

SparMax är direktimportör av allting vi säljer, detta ger dig som kund en stor fördel när det gäller pris, kvalitet och uppföljning, då vi hanterar allt utan fördyrande mellanhänder. SparMax AS etablerades redan 2005, och har under åren sedan dess blivit Skandinaviens största badrum, möbel, inredning och wellness butik.

Vi sätter våra kunder främst och lägger all vår energi på att tillfredsställa dina behov från första stund, vilket återspeglar sig i att vi har Skandinaviens bästa garantier. Som kund på SparMax.se skall du aldrig behöva vara orolig för att handla hos oss.

I Sverige är vi etablerade på nätet, detta säkerställer att du som kund alltid betalar lägsta pris på dina produkter, då du slipper betala för dyra mellanled.
 

Du kan kontakta oss via telefon 042-222080.
 

Det som har gjort SparMax till den mest populära butiken på marknaden, är inte bara den unika kombinationen av goda priser och mycket bra kvalitet, utan även det faktum att vi normalt har det mesta på lager.

Vi tackar för ditt intresse och hoppas att kunna hjälpa dig med det du önskar!
 

Välkommen till en trevlig och trygg affär hos SparMax.se!

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.