• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Fina och underhållsfria trädgårdsstolar för uteplatsen

Visar 1-24 produkter av 36

Page
per page
Set Descending Direction

Visar 1-24 produkter av 36

Page
per page
Set Descending Direction

Välj trädgårdsstolar som tål en svensk sommar. Hos SparMax hittar du din nya utomhusstol, oavsett om du söker en loungestol, fåtölj, solstol eller hängstol. 

 

Du vet att det är vår när du återigen ställer ut trädgårdsstolar, trädgårdsbord och andra trädgårdsmöbler på uteplatsen.

För att tiden utomhus ska kunna njutas på bästa möjliga sätt är det viktigt med bekväma utemöbler som tål ett svenskt klimat och kräver lite eller inget underhåll. Så hitta din nya trädgårdsstol hos SparMax, luta dig tillbaka och njut av sommaren!

 

Bekväma trädgårdsstolar till uteplatsen

Innan du köper en trädgårdsstol bör du tänka på vad du ska använda den till och bedöma den tillgängliga platsen. Letar du efter en loungestol, fåtölj, vilstol, matstolar eller stapelbara stolar? Vill du ha en bra solstol eller en bekväm hängstol?

Om du har en stor trädgård kan du skapa två eller flera sittgrupper med de stolar du önskar på varje uteplats. Om du har en liten uteplats, veranda eller balkong kan du kanske få plats med en skön fåtölj och några praktiska stapelbara stolar som du kan ta fram när du får gäster.

Hos SparMax har vi ett stort utbud av trädgårdsstolar och du hittar garanterat utestolar som passar i trädgården eller på balkongen.

Vi säljer också café set där två bekväma utomhusfåtöljer kombineras med ett matchande cafébord.

 

Trädgårdsstolar för alla tillfällen

Välj din nya trädgårdsstol baserat på vad du faktiskt kommer att använda mest till. Om du gillar att sola är en solstol som du kan luta dig tillbaka i ett mycket bättre val än en matstol. Och om du vill koppla av ordentligt kanske du letar efter en fåtölj.

Om du behöver lätta stolar som du enkelt kan placera ut vid behov, i de situationer där det till exempel behövs fler stolar vid matbordet, kan våra stilrena Elos-stolar vara ett bra val. Dessa trädgårdsstolar är tillverkade av underhållsfritt polyesterfiber och pulverlackerad stålram, och du kan få dem i grönt, blått och vitt. En stor fördel med Elos-stolarna är att de kan staplas på varandra och förvaras när besöket är över.

Om du vill ha stapelbara trädgårdsstolar med extra bra komfort är trådstolarna Venezia med sittdyna ett bra val.

Hos SparMax hittar du också trädgårdsbord och andra trädgårdsmöbler som passar till dina utestolar.

 

Utestolar i rotting och aluminium

När du köper en stol i rotting från SparMax gör du också ett bra val för miljön. Här får du en produkt som ger dig glädje i många år framöver.

Rottningen i trädgårdsstolarna är underhållsfri, vilket betyder att du inte behöver göra något annat än att koppla av och njuta av sommaren. Rottingen är stark, hållbar och UV-skyddad, och den tål både sol och regn. Kuddarna på stolarna är UV-skyddade, vattenavvisande och har dessutom en suverän sittkomfort.

SparMax har trädgårdsstolar i rotting och aluminium i många olika modeller och design.

 

Kuddar i slitstark textil

Om du vill luta dig tillbaka helt och hållet är en öronlappsfåtölj ett bra val. Trädgårdsstolen Karibia har en reclinerfunktion och du sitter minst lika bekvämt som i stolarna inne i vardagsrummet. Karibia-stolen finns i färgerna naturmix och choklad.

De tvättbara mjuka kuddarna till Karibia är åtta centimeter tjocka och tillverkade av det slitstarka tyget Olefin som är motståndskraftigt mot fläckar, tål fukt och torkar snabbt. Detta gör att kuddarna är rustade för en svensk sommar utomhus. Det rekommenderas fortfarande att du tar in kuddarna eller lägger dem i en dynbox när det regnar. Då förlänger du kuddarnas livslängd och håller dem fina.

 

Justerbar trädgårdsstol med lyxig känsla

Loungestolen Jamaica är en justerbar trädgårdsstol med bra stöd för huvud och nacke, och med en knapp kan du enkelt luta och justera stolens ryggstöd. Denna reclinerstol är tillverkad i antracit-aluminium och ramen kommer i mörkgrått och vitt. Kuddarna på stolen är mörkgrå eller vita och hela nio centimeter tjocka.

Jamaica-stolen är färdigmonterad när du får den levererad. Det enda du behöver göra är att lägga på de mjuka kuddarna, sätta dig ner och njuta av livet på din uteplats. Du kan också köpa en puff till loungestolen om du vill sträcka ut benen.

 

Stolar för både inomhus- och utomhusbruk

Har du lite utrymme för förvaring av trädgårdsmöbler? Varför inte välja fina möbler som är gjorda för användning både inomhus under vintern och utomhus under sommaren ... om du vill det. Itea har både stiliga matstolar och bekväma fåtöljer med puffar tillverkade av eukalyptusträ och polyesterrep.

 

Förvaring och rengöring av trädgårdsmöbler

Det rekommenderas att du förvarar dina aluminiummöbler inomhus under vintern om du har möjlighet till det, eller att du täcker dem väl. Även om aluminium är ett underhållsfritt material kan vatten komma in i ramarna och om det fryser kan frostskador skada ramverket. En sådan skada täcks inte av vår garanti.

Både rottingmöbler och aluminiummöbler bör rengöras lite innan säsongen, så att de håller sig snygga så länge som möjligt. Spola dem med rent vatten och använd en mjuk borste där det behövs. Täck dem gärna med ett överdrag för trädgårdsmöbler när de inte används.

 

Garanti på alla våra utemöbler

Våra möbler i konstrotting är perfekta för det svenska klimatet, då de tål all slags sommarväder och har lång livslängd. Vi är så säkra på att dina möbler kommer att hålla sig bra, att vi ger dig Sveriges bästa garanti på trädgårds- och utemöbler.

Vid köp av trädgårdsmöbler från oss hos SparMax får du 10 års garanti på glas, rotting och aluminiumramar och två års garanti på regnskydd och kuddöverdrag. Det ska nämligen vara tryggt att köpa trädgårdsmöbler hos oss och du ska inte behöva oroa dig för att de går sönder.

 

Frakt och leverans

För oss är du som kund viktigast och vi vill att du ska vara nöjd med hela din köpupplevelse – från onlineköp till att produkten är färdigmonterad och står på din uteplats. När du köper dina trädgårdsmöbler från SparMax får du därför varorna hemkörda hela vägen till din dörr. Vi har ett lågt och fast pris för frakt för alla våra trädgårdsmöbler.

Vårt transportföretag strävar efter att minska risken för transportskador och snabbare leveranstider.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.