• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Hitta ett trädgårdsbord som passar till din uteplats

Visar 1-24 produkter av 31

Page
per page
Set Descending Direction

Visar 1-24 produkter av 31

Page
per page
Set Descending Direction

God mat och dryck hör till när du njuter av fina dagar på din uteplats, och då är ett trädgårdsbord ett måste. Hos oss hittar du utomhusbord i många olika färger, stilar och former.

 

Ett trädgårdsbord blir ofta mittpunkten i trädgården eller på terrassen under sommaren. Det är runt bordet familj och vänner samlas, antingen för att spela kort, dricka kaffe eller äta en god middag direkt från grillen.

Hos Sparmax hittar du ett stort urval av högkvalitativa trädgårdsbord. Vi har bordet för dig, oavsett om du behöver ett litet runt trädgårdsbord för kaffestunden eller ett större matbord för uteplatsen där hela familjen eller vänkretsen får plats.

 

Trädgårdsbord i olika former och storlekar 

Det första du bör göra när du ska köpa ett trädgårdsbord är att tänka igenom vad du behöver och önskar. Hur och av vem ska bordet användas och var ska du placera det? Det finns många storlekar, former och höjder att välja mellan, så hitta bordet som passar dina behov.

Kanske har du redan trädgårdsstolar eller en sittgrupp på plats och bara saknar pricken över i:et - trädgårdsbordet. Då är det bra att veta att alla trädgårdsbord hos SparMax är stilrena och minimalistiska, vilket innebär att de passar alla.

Du kan såklart köpa trädgårdsstolar som hör till det trädgårdsbord du har tittat på så att du får en komplett matplats med bord och stolar. Om du har en stor uteplats eller en trädgård som du kan dela upp i olika zoner är det enkelt att ha en genomtänkt stil. Hos SparMax hittar du nämligen loungesoffor, trädgårdsstolar, solstolar och dynboxar som matchar varandra och passar perfekt till det trädgårdsbord du väljer.

 

Bord till trädgården, terrassen eller balkongen

Vilket trädgårdsbord du väljer beror naturligtvis på vart det ska stå. Om du har en liten balkong behöver du kanske ett eller flera små kaffebord. Hos SparMax hittar du set med tre stiliga kaffebord som lätt kan användas både inne i vardagsrummet och utomhus, vilket är praktiskt med tanke på förvaring under vintern.

Till balkongen har vi också flera runda bord som passar bra som matbord, och om du har gott om plats är valmöjligheterna ännu större, oavsett om du söker efter ett runt eller rektangulärt bord.

Tips! Ta också en titt på matborden med roterande serveringsbricka i mitten som gör det enklare för alla som sitter runt bordet att nå allt som står framme.

 

Trädgårdsbord i rotting och aluminium

Trädgårdsborden från SparMax är tillverkade i flera olika material, inklusive rotting, aluminium, trä och sten.

Våra trädgårdsbord och andra trädgårdsmöbler i konstrotting ger din trädgård en naturlig look, och det är inte utan anledning att detta har blivit ett populärt material. För det första är rotting mycket hållbart. Men det är också motståndskraftigt mot svamp, röta och vattenskador, och tål därmed alla väderförhållanden man kan få på en svensk sommar.

Rottingmöbler behöver mycket lite underhåll, men om du håller dem rena bevarar de utseendet och håller ännu längre. Torka därför av trädgårdsbordet regelbundet med en mjuk trasa och milt såpvatten, och undvik starka rengöringsmedel som skadar ytan.

Vi säljer även fina trädgårdsbord i pulverlackerad aluminium, som också är ett mer eller mindre underhållsfritt material. En annan fördel med möblerna av aluminium är att de är lätta och därmed enkla att flytta runt.

 

Utebord och utomhuskamin i en och samma möbel

Många drömmer om en utomhuskamin på sin uteplats, men visste du att det finns trädgårdsbord med inbyggd utomhuskamin? Hos SparMax har vi det runda utebordet Romeo och det rektangulära trädgårdsbordet Julie. Dessa eldbord i antracit kommer garanterat att bli en populär samlingspunkt utomhus. 

Eldbordet Romeo har en effekt på upp till 11,8 kW och Julie 14,8 kW. Båda dessa trädgårdsbord förses med en gasflaska och lågorna skyddas av en värmetålig glasruta. Om du vill kan du stänga av kaminen och välja en vanlig bordsskiva att ställa mat och dryck på, och sedan öppna den igen när maten är borta och du vill ha ljus och värme på bordet på sommarkvällen.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.