• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Massagedusch för avkoppling och välbefinnande

12 Items

per page
Set Descending Direction

12 Items

per page
Set Descending Direction

En massagedusch erbjuder en unik duschupplevelse som kombinerar både komfort och välbefinnande. Denna lösning är utformad för att ge dig och din kropp en avkopplande upplevelse med härlig massage.

 

Din nya massagedusch från Sparmax kommer att förvandla ditt badrum till ett mysigt litet spa som kommer vara till stor glädje för både de stora och små i ert hushåll. Ta en välförtjänt paus från vardagen i en härlig massagedusch med exempelvis en avkopplande ryggmassage och känn dig som en ny människa efteråt.

 

Vad är en massagedusch?

En massagedusch är en typ av duschsystem med integrerade massagemunstycken som ger en behaglig vattenmassage. 

Massageduschen utnyttjar det vattentryck du har hemma som utgångspunkt för att skapa en skön massage i duschen - det finns inga externa pumpar eller andra elektroniska komponenter som skapar trycket i duschen.

 

Fördelarna med en massagedusch i badrummet

En massagedusch blir en lyxig detalj i ditt badrum. Det är ett perfekt sätt att starta dagen på, att mjuka upp kroppen efter träning eller bara för avkoppling efter en stressig dag. 

Massageduschar har flera hälsofördelar. Det varma vattnet och de justerbara jetstrålarna hjälper till att minska muskelspänningar och kan verka positivt för blodcirkulationen.

 

Massageduschar för olika badrum

Massageduschar från Sparmax kan även användas som en vanlig duschkabin. Våra lösningar omfattar både en handdusch med justerbar stång och en tropisk regndusch. Våra massageduschar har allt från tre till sex massagemunstycken.

De flesta av våra massageduschar är hörnduschar, men vi har även några varianter som kan placeras längs en vägg. Höjden på våra massageduschar är antingen 205 eller 215 cm.

Hos Sparmax har vi massageduschar i både små och stora varianter, så vi tror garanterat att du kommer hitta en favorit som passar perfekt till ditt nya badrum. Duscharna finns också med olika färger till glaset som sitter på väggen, bland annat vitt, grått och svart. De främre duschväggarna är genomskinliga eller gråa.

 

Skillnaden mellan en massagedusch och en ångdusch

Både ångduschen och massageduschen har funktioner som skapar ett extra välbefinnande när du duschar. De två varianterna behandlar dock kroppen på olika sätt.

En massagedusch ger riktad massage med vattenstrålar direkt på typiskt ömma punkter på rygg och axlar, ofta i kombination med fotmassage.

Ångduschar erbjuder en annan typ av upplevelse genom att producera ånga som fyller kabinen. Detta ger en spa-liknande atmosfär som öppnar porerna i huden och främjar avkoppling långt efter att duschen är över. I en ångdusch är temperaturen mellan 35 och 55°C med nästan 100% luftfuktighet.

Både ångduschen och massageduschen kan givetvis också användas som vanliga duschkabiner.

 

Massagedusch i härdat glas och sanitetsakryl

De material som används i Sparmax massageduschar är bland annat härdat glas, sanitetsakryl och rostfritt stål. 

Härdat glas är populärt på grund av sin styrka och förmåga att motstå hög värme och tryck.

Sanitetsakryl är skönt och varmt att stå på. Materialet har inga porer, vilket gör att smuts och orenheter inte fastnar så lätt. Sanitetsakryl är lätt att rengöra och motståndskraftigt mot fläckar och repor.

Rostfritt stål används i ramarna på grund av dess hållbarhet och korrosionsbeständighet. Detta material ger också en lite mer modern estetik som många hushåll föredrar.

 

Säker termostatstyrd duschblandare

Alla Sparmax massageduschar har en termostatstyrd duschblandare. Denna typ av duschblandare säkerställer en stadig temperaturkontroll och förhindrar plötsliga temperaturförändringar. Våra termostatstyrda blandare är av högsta kvalitet och alla har skållningsspärr/barnspärr.

Njut av din dusch med en vattentemperatur som är anpassad efter dina önskemål. Du ställer helt enkelt in rätt vattentemperatur på den termostatstyrda blandaren så att temperaturen förblir densamma även om andra i huset hämtar vatten från andra kranar. 

Den termostatstyrda blandaren justerar också automatiskt temperaturen efter temperaturvariationer i rörsystemet.

 

Att välja en massagedusch 

När du väljer en massagedusch bör du tänka igenom placeringen i ditt badrum. Mät noggrant upp ytan och se till att det finns tillräckligt med utrymme och rätt rördragning. 

De flesta av våra massageduschar har ingen strömanslutning, men de modeller med exempelvis bluetooth och taklampa kräver en strömanslutning. 

Våra massageduschar har olika tilläggsfunktioner, så kontrollera produktbeskrivningen innan du bestämmer dig för vilken dusch du vill ha. Ytterligare funktioner kan vara: 

 • Inbyggda högtalare med Bluetooth
 • Belysning
 • Sittplats
 • Duschhyllor
 • Kontrollpanel
 • Fotmassage

 

Massagedusch med badkar

Har du alltid velat ha ett badkar, men valt bort det på grund av duschen? Sparmax har lösningen för dig. Vi har en egen kollektion av massageduschar kombinerade med badkar. Duschbadkaret är en populär möjlighet och uppskattas både hos de unga och gamla.

 

Prisvärd massagedusch av god kvalitet från Sparmax

Sparmax är direktimportör av alla massageduschar som vi säljer. Vi skippar mellanhänderna och ger dig fördelarna i form av en oslagbar kombination av pris och kvalitet. Förutom massageduschar har vi andra fantastiska duschlösningar tillgängliga i vårt sortiment.

De varor vi har i lager har en mycket kort leveranstid. Som regel tar det få dagar innan du har varorna utanför dörren. Tänk alltid på att anslutning till vatten och avlopp bör helst göras av en rörmokare.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.