• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

U-soffa med gott om utrymme

Visar 1-24 produkter av 61

Page
per page
Set Descending Direction

Visar 1-24 produkter av 61

Page
per page
Set Descending Direction

Letar du efter en ny U-formad soffa till ditt vardagsrum? På Sparmax hittar du ett brett utbud av högkvalitativa soffor från Skjærgaard®. Våra U-soffor är alltid superbekväma och klädda i mysiga men slitstarka tyger.

 

Vad är en U-soffa?

En U-soffa är, som ordet antyder, en U-formad soffa. Det som kännetecknar soffan är mängden sittplatser som soffan erbjuder. Det finns ofta en stor schäslong på ena sidan av soffan och en mindre schäslong på den andra sidan. Hos Sparmax hittar du även soffmodeller med två lika stora schäslonger på varje sida. Schäslongerna gör att du både kan sitta och ligga bekvämt i den U-formade soffan, vilket gör den till en utmärkt plats för avkoppling med familjen.

 

Varför ska du välja en U-formad soffa?

Det bästa med U-formade soffor är dess egenskap som skapar en extra social atmosfär i vardagsrummet. De är idealiska för samtal och sammankomster med vänner eftersom de som sitter i soffan kan titta direkt på varandra. Soffan ger också bra vinklar för att titta på TV. Dessa soffor erbjuder mer än bara en bekväm sittplats. I allmänhet är de utformade för mångsidighet - perfekt för lugna helger, filmkvällar, att koppla av i ensam eller njuta av tid med familj och vänner.

Även om många tror att stora U-soffor är bäst lämpade för öppna planlösningar, finns det mindre versioner för olika rumsstorlekar. För att matcha inredningen, placera ett soffbord i mitten, antingen runt eller fyrkantigt. Placera en eller två stolar mot öppningen i U:et, eller använd soffan som en strategisk rumsavdelare. Placera den på ett sätt som gör den till en praktisk samlingspunkt i hemmet.

 

Bekväma U-formade soffor med schäslonger

En U-formad soffa är en rymlig möbel, vilket är anledningen till att denna soffa kan vara ett bra val för en stor familj. De två schäslongerna är placerade på vardera sida av soffan, vilket gör det möjligt för alla familjemedlemmar att få plats. 

När du har soffan för dig själv har du gott om plats att ligga ner, sträcka ut dig och koppla av.

Våra U-soffor finns med olika antal sittplatser, men oavsett vilken modell du väljer har du plats för många personer - både vuxna och barn. Skjærgaards soffor finns också i olika sitthöjder och sittdjup.

 

Från U-soffa till stor bäddsoffa

I utbudet av olika U-formade soffor hittar du också varianter som kan omvandlas till en bäddsoffa. Svelvik-sofforna från Skjærgaard kan enkelt omvandlas till en stor, bekväm säng. Du hittar dessutom extra förvaringsutrymme under var och en av schäslongerna på sidorna. Perfekt för dig som behöver en gästsäng eller bor lite trångt och vill spara plats.

 

Välj mellan U-formade soffor i många olika färger

Letar du efter en ny U-formad soffa som passar in i ditt hem? Sparmax olika U-soffor finns inte bara i flera storlekar, utan också i ett brett utbud av fina färger, både ljusa och mörka. Hos oss hittar du enkelt en soffa som passar till ditt vardagsrum och din inredning. Det finns med andra ord goda förutsättningar för att hitta en soffa som matchar de övriga möblerna i ditt vardagsrum.

Om du är osäker på vilka färger du kan få de olika sofforna i, klicka på produktsidan för respektive soffmodell för att få en snabb överblick över alla färger vi kan leverera soffan i.

Varje U-formad soffa levereras med standard soffben, men mot en mindre avgift kan du byta till andra benmodeller för din nya soffa.

 

Köp din nya u-soffa hos Sparmax

På Sparmax lägger vi extra stor vikt vid att leverera produkter till förmånliga priser och i bästa möjliga kvalitet, tillsammans med hög service hela vägen hem till dig.

Våra soffor får höga poäng i Martindale-tester, som visar hur slitstarka textilierna är. Soffkuddarna är av skandinavisk standardkvalitet. Sittdynorna kommer med en volymvikt på 35 kg/m3 i högresilient skum (HR) och ryggdynor med en fiberblandning som håller formen år efter år. 

Ett vardagsrum får ofta in en hel del solljus utifrån, vilket lätt kan få tyget på olika möbler att blekna. Våra soffor har tyger som får höga betyg för ljusäkthet. Tygerna är dessutom tätt vävda och har en ytbehandling som gör dem mindre benägna att noppa sig.

 

Möbler för varje rum och din uteplats

Att köpa en ny soffa är ett stort beslut, vi vill därför hjälpa dig så mycket som möjligt. Med många års erfarenhet kan vi hjälpa dig att välja en soffa för ditt hem. Om du är osäker på vilken soffa du ska välja kan du enkelt kontakta oss via telefon eller e-post. Du är också mer än välkommen att besöka vår butik i norska Hønefoss.

Vi har prisvärda kvalitetsmöbler för varje rum, terrass och trädgård. Sparmax möbelbutik erbjuder även ett brett sortiment av badrumsmöbler samt trädgårdsmöbler, sängar och mycket mer. Vi utökar ständigt vårt sortiment med nya spännande modeller och produkter.

Så länge vi har möblerna i lager kan du få dem levererade till din dörr inom 1-3 dagar i de flesta delar av landet. Läs mer om frakt och leverans av möbler på vår hemsida.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.