• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Hitta en bra bäddmadrass för din säng

6 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Tigertouch bäddmadrass
  Sommerrea
  Tigertouch bäddmadrass
  TigerTouch®-bäddmadrassen är för de flesta det bästa valet. TigerTouch® känns omslutande och mjuk med exklusivt högelastiskt skum av mycket hög kvalitet.
  Rating:
  100%
  1 690,-
  Spar: 1 000,-
  Tidigare pris: 2 690,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
  check 25 års garanti*
 2. Memoryfoam Vitarest bäddmadrass
  Sommerrea
  Memoryfoam Vitarest bäddmadrass
  Med MemoryFoam VitaRest®-bäddmadrass får du väldigt specifika egenskaper och nästan oslagbar komfort. Hur det formar sig efter kroppen och "kommer ihåg" din position i sängen måste upplevas och kan nästan inte beskrivas med ord.
  Rating:
  100%
  2 690,-
  Spar: 1 000,-
  Tidigare pris: 3 690,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
  check 25 års garanti*

6 Items

per page
Set Descending Direction

Med en bra bäddmadrass investerar du i en god natts sömn och skyddar sängens madrass så att den förblir i gott skick i många år framöver.

 

Bäddmadrass som reglerar fasthet och sovkomfort

Även om bäddmadrassen inte är särskilt tjock är den viktig för din sovkomfort. 

Med en bra bäddmadrass kan du addera det där lilla extra - känslan av optimal sovkomfort.

Använd gärna en bäddmadrass på din bäddsoffa, särskilt om det är din permanenta säng. En mjuk eller något fastare bäddmadrass kan vara precis vad du behöver för att göra din bäddsoffa mer bekväm för dig eller dina gäster.

 

Bäddmadrassen skyddar madrassen

Förutom att ge extra sovkomfort skyddar bäddmadrassen också sängen och förlänger möbelns livslängd.

Om du har en bäddmadrass ovanpå madrassen, har du normalt en säng som håller i 15 år innan du behöver köpa en ny säng.

Bäddmadrasser utsätts för stora påfrestningar exempelvis fukt, svett, smuts, fläckar och slitage. Vi rekommenderar därför att du byter bäddmadrass vart femte år.

 

Bäddmadrasser för alla typer av sängar

Vi har bäddmadrasser i alla typer av storlekar. Bäddmadrasserna kan användas på alla sängar, oavsett var själva sängen tidigare har köpts.

Våra Skjærgaard® ställbara sängar, kontinentalsängar, ramsängar och sängar med förvaring levereras med en Skjærgaard® bäddmadrass som ingår i priset. Om du vill ha en annan bäddmadrass än den som ingår i sängen kan du kryssa i rutan på webbplatsen. Observera att vissa tillval kan medföra en extra kostnad.

Alla våra bäddmadrasser kan också köpas i en delad version. Det innebär att bäddmadrassen är delad i ena änden, vilket gör den särskilt lämplig för våra ställbara sängar.

 

Välj mellan tre olika bäddmadrasser

Hos Sparmax kan du välja mellan tre olika typer av bäddmadrasser från Skjærgaard®. 

Madrasserna är 8 centimeter tjocka, och det de alla har gemensamt är att de hjälper dig att sova ännu bättre i din säng. 

De tre bäddmadrasserna är:

 • Gelatex
 • Tiger touch
 • MemoryFoam VitaRest

 

Gelatex - bäddmadrassen som anpassar sig till olika temperaturer

Gelatex® är en bäddmadrass med två olika liggytor. Du får ClimaLatex® på ena sidan och WaterGel® som andas på den andra. Det innebär att du kan anpassa dig till årstid och temperatur och få perfekt sovkomfort året runt genom att helt enkelt vända på bäddmadrassen.

Madrassen är antibakteriell och kvalsterresistent. Den ger också optimalt ortopediskt stöd och är ekologiskt certifierad.

 

TigerTouch - en allergivänlig bäddmadrass

TigerTouch® är en bäddmadrass som passar de flesta. Den är mjuk och tillverkad av högkvalitativt skum. 

Kärnan i den åtta cm tjocka bäddmadrassen ger bra tryckavlastning, och den är dessutom Oeko Tex godkänd och fri från allergiframkallande ämnen.

 

MemoryFoam VitaRest® bäddmadrass som anpassar sig efter kroppsvärme

Ta också en titt på vår bäddmadrass MemoryFoam VitaRest®. Den har mycket speciella egenskaper och en nästan oslagbar komfort.

Skummet i bäddmadrassen blir mjukare när det värms upp av din kropp. Det innebär att den formar sig efter din kropp och blir mjukare där trycket är som störst, t.ex. i höftområdet eller under axlarna. Den tryckavlastande effekten är därmed anpassad efter din kropp.

 

Bäddmadrasser i många storlekar

Vi erbjuder bäddmadrasser för sängar i alla standardstorlekar:

 • 80x200 cm
 • 90x200 cm
 • 120x200 cm
 • 140x200 cm
 • 150x200 cm
 • 160x200 cm
 • 180x200 cm


Vi har också 75x200 cm bäddmadrasser för våra smalaste sängmodeller, men också för en 150x200 cm dubbelsäng där den ena personen vill ha en typ av bäddmadrass och den andra en annan.

Om du har en extra stor säng kan du också köpa en toppmadrass med en bredd på 200 centimeter och en längd på 210 centimeter från Sparmax.

 

Tvätta och underhåll din bäddmadrass

Om du märker att din madrass börjar ge mindre stöd kan det vara en bra idé att ta en titt på bäddmadrassen innan du byter ut hela madrassen eller sängen.  

Lufta annars bäddmadrassen då och då och tvätta överdraget när det behövs. Då håller bäddmadrassen sig fin länge. Kom ihåg att vända och vrida på bäddmadrassen då och då.

Alla överdragsmadrasser som du köper från Sparmax kan tvättas i 60 grader.

 

Leverans till din dörr

Sparmax är känt för sina korta leveranstider och bra fraktarrangemang. Om vi har bäddmadrassen i lager kommer den att levereras till din dörr inom 1-3 dagar.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.