• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Trädgårdsmöbler

Trädgårdsmöbler

SparMax AB skall framstå, och har som vision att vara en modern leverantör inom design för möbler för inne- och utomhusbruk. Målsättningen är att utvidga sortimentet efter marknadernas- och kundernas behov och efterfrågan.

Våra trädgårdsmöbler och utemöbler i konstrotting tillverkas av designers som har tagit speciell hänsyn till vårt hårda Skandinaviska klimat likväl samtidigt också sydliga breddgraders höga tempraturer och starka solljus.

Leverans direkt från vår tillverkare gör att vi kan hålla lågt pris till dig som kund. Här finner du utomhus soffgrupper, matgrupper, dynboxar, loungemöbler, solsängar, kaffe-set, stolar och mycket mer. Alt i den bästa konstrotting kvalitet.

Rottingmöblerna är tillverkade i genomfärgad polytylen-rotting som är UV-behandlad. Förhindrar alla former av förändring, som exempelvis blekning av solljus, toning och fransning. Möblerna är mycket vädertåliga och enbart producerade med; (100% underhållsfri rotting -100% rostfri aluminiumram) och allt tål att stå ute året runt. (Vi rekommenderar att man alltid använder presenning för optimal lagring/skydd).


Er du bosatt i Norge og ønsker å handle hagemøbler? Da kan du bestille hagemøbler i vår norske butikk sparmax.no.
Bor du i Danmark og vil købe havemøbler? Du kan finde havemøbler i vores danske butik sparmax.dk.

Copyright © 2023 Sparmax. All rights reserved.