• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Hitta skydd till utemöblerna hos SparMax

12 Items

per page
Set Descending Direction

12 Items

per page
Set Descending Direction

Trädgårdsmöbler är ofta lika vackra och dyra som möblerna vi har inomhus, men de är långt ifrån lika skyddade. Ett skydd till utemöblerna ger bra skydd mot väder och vind.

Sommaren i Sverige bjuder på mycket varierande väder. Vissa dagar tillbringar vi utomhus i strålande sol och härlig värme, medan det andra dagar blåser kraftigt. Därefter kan vi få en hel vecka med ösregn innan solen tittar fram och bjuder in till trädgårdsliv igen.

Trots detta är vi många som prioriterar fina och bekväma trädgårdsmöbler, och då är det viktigt att se till att de är väl skyddade under de dagarna när det är mycket vind och dåligt väder. Ett vattentätt skydd till utemöblerna gör att möblerna ser lika fina ut nästa gång du vill använda din uteplats.

 

Skyddar mot väder och pollen

Skydd för trädgårdsmöbler är verkligen smart, för när du har köpt trädgårdsmöbler som du gillar vill du ju att de ska hålla länge. Då gäller det att skydda dem mot mögel och fukt, och det är också bra att undvika att de täcks av pollen under våren och sommaren. Skyddet skyddar också mot vind, regn och solljus, så det är bra att ha det nära till hands så att du enkelt kan täcka över möblerna när du går in för kvällen.

Ha det till exempel i en dynbox på terrassen eller i din trädgård. Du kan också köpa ett skydd som passar till din dynbox hos oss, så att även den håller sig fin. Ett skydd kommer dessutom att se till att dina utemöbler håller sig rena och fina under den långa vintern.

 

Olika former och storlekar 

Hos Sparmax har vi ett brett urval av skydd för utemöbler och dynboxar. Dessa är presenningar som är speciellt anpassade för de olika modellerna av trädgårdsmöbler du kan köpa hos oss, och de passar därmed perfekt runt utemöblerna och ger optimalt skydd vid förvaring.

Det finns flera olika anledningar till att vi har skydd till trädgårdsmöbler i så många olika former och storlekar. Det är nämligen stor skillnad på om du ska täcka en stor soffgrupp, ett matbord med stolar eller en loungegrupp. Vi har också mindre regnskydd som passar perfekt till en caféset bestående av två stolar, fotpallar och ett litet bord. Med en stor presenning över en mindre grupp blir skyddet lite för löst och ger därför inte optimalt skydd.

Vi har både rektangulära och runda skydd, och oavsett vilket du väljer kommer dina möbler att vara väl skyddade under presenningen.

 

Bra kvalitet på skydd för trädgårdsmöbler

Ta alltid en extra titt på skyddet för dina trädgårdsmöbler innan och efter trädgårdssäsongen. Om det finns revor och hål i skyddet när möblerna ska förvaras under vintern kan det vara bra att reparera det. Kom också ihåg att tvätta och torka skyddet så att det är rent och snyggt när du lägger det över dina möbler.

Om möblerna står väl skyddade under sommaren och du lägger undan skyddet är det viktigt att se till att det är rent och torrt innan det förvaras. Då kommer skyddet att hålla längre och det går snabbare att lägga det över möblerna när hösten kommer.

Våra skydd är slitstarka och tåliga mot väder och vind, och precis som de möbler de skyddar kommer de att hålla sig fina under lång tid. 

 

Trygghet är viktigt för oss

När du handlar hos SparMax ska du känna dig trygg med att du köper varor av god kvalitet. Vi är så säkra på detta att vi ger dig två års garanti på våra regnskydd. Dessutom får du två års garanti på kuddöverdrag och hela tio års garanti på glas, rotting och aluminiumramar på våra trädgårdsmöbler.

För oss är det också viktigt att du som kund blir nöjd med hela processen - från onlinehandel till att produkten är färdigmonterad på din terrass. När du köper möbler, skydd och andra tillbehör från oss levererar vi dem direkt till din dörr. 

Med vårt transportföretag känner vi oss trygga med att varorna vi skickar levereras på ett säkert och bra sätt.

Du betalar aldrig tull eller andra avgifter som inte ingår i slutsumman när du kommer till kassan. 

 

Om du vill ha mer information om leverans kan du läsa om det här:

https://www.sparmax.se/frakt-och-leverans

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.