• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Rektangulära bubbelbad

6 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Platina bubbelbad
  Sommerrea
  Platina bubbelbad

  L: 150 till 190 cm, B: 90 cm

  Platina bubbel- och massagebad är en av våra mest populära massagebad med en trevlig och stilren design. Modellen ägnar sig både för 1 eller 2 personer och kan levereras i hela 5 olika längder.

  Rating:
  100%
  16 495,-
  Spar: 1 000,-
  Tidigare pris: 17 495,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid

6 Items

per page
Set Descending Direction

Välj en rektangulär bubbelpool från Sparmax med extra baddjup, kraftfull kroppsmassage och enkel rengöring. Alla våra rektangulära bubbelbad levereras med det professionella Whirlpool-systemet.

 

Ett rektangulärt spabad passar in i de flesta badrum och utnyttjar utrymmet väl. Det kan enkelt placeras längs utmedväggen eller i ett hörn, och vissa modeller kan även stå fritt på golvet.

 

Varför ska du välja en fyrkantig bubbelpool?

Om du inte är säker på om du vill ha ett traditionellt badkar eller en bubbelpool finns det flera faktorer att ta hänsyn till. Men om du funderar på att förvandla ditt badrum till ett lite lyxigare och mer avkopplande utrymme - ditt eget lilla spa - kan en bubbelpool vara precis vad du letar efter.

En bubbelpool har massagestrålar och varmt, bubblande vatten som är behagligt och avslappnande, särskilt efter en lång och hektisk dag. 

En rektangulär bubbelpool är dessutom utrymmeseffektiv, men många av våra modeller rymmer två vuxna.

 

Att välja rätt bubbelbad

När du ska välja rätt bubbelpool för ditt badrum bör du tänka på följande:

 • Storlek: Mät upp det utrymme du har till förfogande och kontrollera bubbelpoolens mått.
 • Placering: Om det rektangulära bubbelbadet ska placeras längs en vägg behöver det kläs in med paneler längs kortsidorna och den ena långsidan. Om det ska placeras i ett hörn räcker det med paneler på en kortsida och en långsida. Kontrollera att det finns ett eluttag i närheten.
 • Funktioner: Fundera över vilka funktioner som är viktiga för dig, till exempel antal munstycken och justerbara inställningar, samt eventuell duschlösning. Vissa bubbelpooler har också undervattensbelysning, radio, bluetooth med högtalare etc.
 • Stil: Fundera över hur bubbelpoolens form och stil ska fungera med resten av badrummet och skapa harmoni.
 • Energieffektivitet: En bubbelpool med hög energieffektivitet kan sänka driftskostnaderna över tid.

 

Djup, bredd och längd på en rektangulär bubbelpool

Våra olika rektangulära bubbelpooler har alla ett bra djup och du kan välja mellan flera längder, från 150 cm till 190 cm.

Bredden på de olika modellerna varierar från 81 till 90 cm.

 

Tillbehör och extrautrustning för bubbelpooler

Kontrollera om ditt bubbelbadkar har allt du behöver för att ansluta det till vatten och avlopp, blandare, handdusch etc. 

Till våra spabad behöver du beställa en separat underhållsvärmare för stabil temperatur, som tillval.

 

Bubbelbadkar med duschkabin

För dig som säger ja till både bubbelbadkar och dusch har Sparmax lösningen för dig. Vår Combi 2 modell är ett bubbelbadkar med dusch som finns i två längder: 150 och 170 cm och är perfekt för dig som har snedtak i badrummet. Du kan välja om du vill ha duschkabinen på höger eller vänster sida av badkaret.

 

Hygien, rengöring och underhåll av bubbelpooler

Se till att ditt nya spabad alltid är rent. Och även om bubbelpoolen har ett automatiskt rengöringssystem behövs det lite extra rengöring då och då.

På Sparmax har vi ett bra urval av rengöringsprodukter för att säkerställa god hygien i ditt spabad. Vårt ABC-hygienpaket för inomhus-bubbelpooler innehåller allt du behöver för rengöring under de kommande två åren. Paketet innehåller rörrengörare, polish och refill-sprayflaska för att göra rengöringen enkel och smidig.

 

Garanti, frakt och installation av bubbelpooler från Sparmax

När du köper ett inomhusbadkar från Sparmax får du alltid goda garantier. För övriga delar, såsom armaturer och duschmunstycke, gäller den vanliga köplagen.

Sparmax är kända för att ha korta leveranstider och bra fraktupplägg. Om vi har ditt spabad i lager levereras det till din dörr inom 1-3 dagar. 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.