• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Hitta ett sittbadkar som passar ditt badrum

5 Items

per page
Set Descending Direction

5 Items

per page
Set Descending Direction

Har du ett litet badrum men vill ha ett badkar? Välj bland våra sittbadkar med bra djup och som gör att du kan njuta av ett bra bad oavsett utrymme.

 

Ett sittbadkar är ofta ett perfekt val för mindre badrum. Om du väljer ett badkar med bra djup kan både vuxna och barn njuta av ett skönt bad.

På Sparmax har vi ett bra urval av sittbadkar som är mellan 120 och 170 cm långa och du kan välja mellan fristående modeller och hörnbadkar.

 

Korta badkar med bra djup

Bra djup är viktigt för att optimera badupplevelsen för vuxna. Därför har vi säkerställt ett bra baddjup i alla våra sittbadkar.  Ett kort badkar med bra djup känns rymligt och flera av våra badkar rymmer utan problem två personer.  

De flesta av våra sittbadkar har ett djup på 60 cm, men vi har även djupare modeller med ett djup på 65 cm och 75 cm.

 

Små badkar för hörn 

Ett hörnbadkar är speciellt goda till att ta vara på utrymmet och spara plats i små badrum. Hos Sparmax kan du välja mellan hörnbadkar i flera storlekar och varianter. Bland våra små hörnbadkar kan du välja mellan följande storlekar:

  • 120x120 cm
  • 130x130 cm


Så det är bara att välja det som passar bäst i ditt badrum. Hörnbadkar kan ofta vara särskilt fördelaktiga i badrum med kvadratisk design.

 

Små bubbelbadkar

Letar du efter något lyxigare och lite mer spa-liknande badkar? Bland våra sittbadkar hittar du även små bubbelpooler.

Bland våra små bubbelpooler hittar du hörnbubbel-pooler som mäter 140x140 cm, men även varianter som mäter 104x154 cm.

Även om de små bubbelpoolerna tar liten plats, har de plats för två vuxna.

 

Badkar och dusch i ett

Om du inte har plats för både badkar och dusch i ditt badrum kan du ta en titt på vårt stora utbud av badkar med dusch. Detta kan vara ett bra val för dem som vill ha lyxen att ta ett bad när de har tid, men också kunna ta sin dagliga dusch utan några problem en hektisk dag.

 

Sittbadkar i akryl

Vi har valt akryl som material till alla våra badkar och det finns goda skäl till det. Ett badkar i akryl har samma styrka som ett badkar i gjutjärn eller gjutmarmor, men har också en rad andra fördelar.

Vattentemperaturen håller betydligt längre i ett akrylbadkar än i ett gjutjärnsbadkar och ett badkar i akryl är 25 procent mer halksäkert. Det är speciellt bra om du också ska stå och duscha i badkaret eller när du ska kliva i och ur.

Sittbadkar i akryl har en slät och varm yta som är fri från porer, vilket gör att den känns behaglig mot huden. Akrylbadkar är skårfria och kräver minimalt underhåll, och den släta ytan gör det lättare att hålla badkaret rent.

 

Hjälp med badkarsinstallation

När du köper ett nytt badkar finns det inget som hindrar dig från att installera det själv, men vi rekommenderar att du tar professionell hjälp av en rörmokare för att ansluta vatten och avlopp.

Kontrollera informationen på den produkt du väljer om blandare, dusch och annan utrustning ingår. Om inte kan du beställa en badkarsblandare eller en kombinerad blandare för badkar och dusch.

 

Sparmax levererar ditt nya badkar säkert hela vägen hem 

Så länge vi har sittbadkaret i lager tar det normalt bara 1-3 dagar innan det levereras till din dörr. 

Vi erbjuder ett lågt och fast pris för leverans till ditt hem. Allt detta beräknas i kassan så att du inte får några obehagliga överraskningar på vägen.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.