• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

Spegel med ljus och spegelskåp

14 Items

per page
Set Descending Direction

14 Items

per page
Set Descending Direction

Speglar med lampor och spegelskåp passar bra för dig som vill göra en enkel uppgradering av badrummet, behöver extra belysning eller mer förvaringsutrymme.

Hos Sparmax hittar du det mesta inom badrumsinredning, inklusive speglar och spegelskåp med och utan ljus. Vi har både enkla och dubbla speglar med ljus, samt spegelskåp av mycket bra kvalitet. Hos oss hittar du speglar och spegelskåp som passar in i både små och stora badrum.

 

Användbara speglar och spegelskåp med lampor

Vi kan nog alla hålla med om att tonåringen i huset skulle ha spenderat mindre tid i badrummet om det inte fanns en spegel. Men det är svårt att föreställa sig ett badrum utan spegeln, som är ett nödvändigt hjälpmedel när man sminkar sig, borstar håret, rakar sig, vårdar huden och sätter i kontaktlinserna.

Men speglar och spegelskåp är användbara även av andra skäl. Speglar ger också illusionen av ett större badrum och hjälper till att reflektera naturligt ljus för att göra rummet ljusare. Spegeln kan också ändra stilen på badrummet och få det att se bättre ut visuellt.

Vill du ha mer förvaring är ett spegelskåp ett utmärkt val. Speciellt i små badrum kan spegelskåpet verkligen vara användbart som både skåp, spegel och badrumsbelysning i en och samma möbel.

 

Spegel med ljus som badrumsbelysning

Speglar med inbyggt ljus ger dig ett jämnt och naturligt ljus. Detta är särskilt användbart i badrummet när man sminkar sig, rakar sig eller utför andra ansiktsbehandlingar.

Ofta kräver traditionella och förlegade spegellampor egna glödlampor eller lysrör, vilket kan använda mycket energi, och många av glödlamporna och lysrören kommer också snart att förbjudas. Speglar med ljus använder däremot oftast LED-teknik som är mer energieffektiv. LED-lampor har längre livslängd, lägre strömförbrukning och genererar mindre värme jämfört med traditionella ljuskällor.

Med flera av speglarna från Sparmax kan du dimma ljuset, vilket är jättebra på kvällen eller natten när du inte vill ha för starkt ljus, en lugnare och dämpad start på dagen eller när du vill njuta av ett bad med stearinljus.

 

Spegelns form och storlek

Speglarna från Sparmax finns i olika stilar, med och utan ramar och lampor, så det är enkelt att hitta en variant som passar din personliga smak och din övriga inredning i badrummet.

Vi har stora, dubbla och rektangulära speglar och spegelskåp till det stora badrummet, men även enklare varianter och snygga runda speglar med LED-ljus.

 

Speglar som står emot fukt och dimma

Våra badrumsspeglar är givetvis gjorda för att tåla fukt, men visste du att flera av speglarna från Sparmax även har en anti-dimfunktion? Med hjälp av ljus- och värmetrådar som tänds och släcks försvinner dimman snabbt från spegeln.

 

Välj rätt spegel till badrummet

Spegelns utseende kan väljas utifrån den övriga inredningen, men även utifrån vem som använder badrummet. Är ni en familj med både yngre och äldre kan rektangulära, stående speglar eller spegelskåp gynna alla. Om ni bara är vuxna bör spegeln hängas så att det finns luft ovanför huvudet på den som är längst i hushållet.

 

Spegelskåp - smart förvaring i små badrum

Om du har ett litet badrum är spegeln ett utmärkt verktyg för att få en känsla av mer plats och utrymme. I små badrum kan det vara praktiskt att spegeln även fungerar som förvaring och eventuell belysning. I spegelskåpet kan du förvara toalettartiklar, medicin, smink och andra småsaker, vilket håller badrummet snyggt och organiserat.

 

Snabb leverans från Sparmax

För oss är du, kunden, viktigast och vi vill att du ska vara nöjd med hela din köpupplevelse – från onlineköp till att produkten är färdigmonterad och står på din terrass. När du köper dina trädgårdsmöbler från SparMax får du därför varorna hemkörda hela vägen till din dörr. Vi har ett lågt och fast pris för frakt på endast 990 kr för alla våra trädgårdsmöbler.

Vi känner oss säkra på att varorna vi skickar från vårt lager kommer fram till dig, säkert och tryggt, med vårt transportföretag som strävar efter att minska risken för transportskador och snabbare leveranstider.

Om du vill se möblerna innan du köper är du välkommen till vår butik i Göteborg.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.