• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Säng med förvaring 90x200 cm

5 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Comfort säng med förvaring 90x200 cm - ljusgrått
  Comfort säng med förvaring 90x200 cm - ljusgrått
  Skjærgaard Comfort säng med förvaring är baserad på vår Comfort Continental-säng. Med 7-zoners Therapy®-pocketfjädring i madrassen, mjukare axel- och höftzoner för optimalt stöd och komfort och vår Tigertouch-madrass sover du gott hela natten.
  Rating:
  100%
  11 495,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
  check 25 års garanti*

5 Items

per page
Set Descending Direction

I ett kompakt hem med begränsat förvaringsutrymme kan vår 90x200 cm säng med förvaring vara den perfekta lösningen för dig som vill utnyttja utrymmet maximalt.

 

När du väljer en Skjærgaard® Comfort-säng med förvaring på 90x200 cm får du en utrymmeseffektiv men rymlig enkelsäng med förvaringsutrymme. Den smarta sängen skapar både mer utrymme och godare sömn utan att kompromissa med varken design eller funktionalitet.

 

Enkelsäng för små lägenheter eller gästrum

En 90x200 enkelsäng med förvaring är ett bra val för att kunna maximera varje kvadratmeter i dina olika rum. Den här funktionella sängen är särskilt användbar om du bor i en liten lägenhet där utrymmet måste utnyttjas optimalt, men bredden på 90 cm ger dig också plats när du sover ensam. Du får dessutom plats för förvaring under madrassen.

 

Praktisk säng med förvaring på 90x200 cm

Sängar med förvaring under madrassen är en smart lösning för att kunna spara utrymme och hålla ordning. Lyft på locket och du får en bra överblick över dina tillhörigheter. Förvaringsutrymmet gör det enkelt att ta in och ut olika saker utan att de är synliga och skapar oreda i dina olika rum. 

För att maximera användningen av förvaringsutrymmet under sängen kan du exempelvis förvara kläder, sängkläder eller saker som du behöver i vardagen. Du kan också använda dig av förvaringslådor med lock. Ett smart sätt att hålla saker på ett ställe och du kan märka upp lådorna om de är fulla av små saker.

 

Enkel åtkomst till förvaring i sängen

Den här sängen har en praktisk förvaringslösning som är enkel att använda. Med starka fjädrar är det lätt för vem som helst att lyfta upp madrassen och komma åt förvaringsutrymmet under. Våra sängar med förvaring i storlek 90x200 cm öppnas och stängs från sidan. Se bilderna på vid de olika sängarna för att få en tydlig bild över hur detta sker.

 

Madrass av god kvalitet

Skjærgaard® Comfort-säng med förvaringsutrymme har 7-zoners Therapy® pocketfjädrar i den 26 cm tjocka madrassen. Genom olika zoner med pocketfjädring ger madrassen optimalt stöd och komfort. Genom att vara mjukare i de områden där axlar och höfter träffar och fastare där midjan och nedre delen av ryggen träffar madrassen när du sover ligger du riktigt skönt i dessa sängar.

Skjærgaard® Comfort-säng med förvaringsutrymme ger dig också möjlighet att välja madrass efter vilken typ av fasthet du föredrar: Medium, fast eller extra fast. Sängarna från Sparmax levereras med en TigerTouch-toppmadrass som standard. Du har även möjligheten att välja en annan bäddmadrass mot en avgift.

 

Våra storlekar på sängar med förvaring

Sparmax erbjuder ett brett sortiment av sängar med förvaring i olika storlekar. Du kan välja mellan sängar i följande storlekar:

 • 80x200 cm
 • 120x200 cm
 • 140x200 cm
 • 160x200 cm
 • 180x200 cm
 • 180x210 cm

 

Stilrena sängar för alla dina sovrum

Våra sängar med förvaring har en typ av stil och finns i fem olika färger som passar nästan alla sovrum. Välj mellan de tidlösa färgerna sand, beige, mörkblå, ljusgrå och antracit. Sängen har ben som är 10 cm i höjd, antingen i aluminium eller trä, i svart eller natur, som du enkelt skruvar på själv.

Sparmax har även eleganta sänggavlar som matchar sängarna i olika storlekar. Vill du ha ännu mer förvaringsutrymme i ditt sovrum kan du även beställa en sängbänk i samma färg som din säng. På Sparmax har vi allt du behöver för att skapa ett mer funktionellt och stilrent sovrum.

 

Smart förvaring i barnrum och gästrum

En säng med förvaring är det perfekta sättet att hålla ordning i barnrummet. Med en integrerad förvaringslösning kan barnen enkelt komma åt sina tillhörigheter utan att sängen tar upp värdefullt utrymme. Under sängen kan du förvara kläder, leksaker och andra föremål som är lättillgängliga för dina barn. Utrymmet under sängen kan också användas för att förvara kläder efter säsong och leksaker som inte används dagligen. 

Gästrum är ofta små i storlek och används för fler saker än bara gäster. Det kan vara husets hemmakontor, ett rum med olika syattiraljer, barnens lekrum eller förråd. För att förhindra att rummet blir just det sistnämnda kan en säng med förvaring på 90x200 cm vara perfekt. Så slipper du oreda och rummet kommer till användning när du får gäster.

 

När är det dags för mig att köpa en ny säng?

Med regelbunden dammsugning av madrasser och textilier kommer din nya säng att hålla i många år. På din säng med förvaringsutrymme kan överdraget på den översta madrassen tas bort och tvättas i maskin i 60 grader. 

Många undrar när det är dags att byta ut den gamla sängen. Experter rekommenderar ofta en ny säng efter 10–15 år, eller när du känner att den inte längre är bekväm att ligga på. Bäddmadrassen bör alltid bytas ut vart femte år. 

Alla sängar och bäddmadrasser från Skjærgaard® är certifierade enligt Oeko-tex®-standarden, vilket garanterar att produkterna är mycket allergivänliga.

 

Leverans av din nya säng med förvaring 90x200 cm från Skjærgaard®

Sparmax erbjuder korta leveranstider och bra lösningar för frakt. Om den säng du vill ha finns i lager kan du få den levererad till din dörr inom få dagar.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.