• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Uppblåsbar jacuzzi och bubbelpool

8 Items

per page
Set Descending Direction

8 Items

per page
Set Descending Direction

Med en uppblåsbar jacuzzi eller bubbelpool kan drömmen om ett hemmaspa bli verklighet, till ett överkomligt pris.

 

Tänk dig att kunna gå ut på din egen terrass och sjunka ner i ditt eget spabad efter en lång arbetsdag. Med våra prisvärda uppblåsbara jacuzzis  kan du få ditt eget spa både hemma och vid sommarstugan.

I ett uppblåsbart spabad kan en stel och trött kropp verkligen slappna av. Luta dig tillbaka och låt strålarna arbeta mot de stela musklerna. Eller varför inte ta ett terapeutiskt bad efter ett hårt träningspass?

Våra bubbelbad kan också användas under kalla vinterdagar. Här får du äkta vardagslyx!

 

Spabad utomhus - behov och önskemål

Hos Sparmax kan du välja spabad till utomhusbruk i olika storlekar. De minsta är för två till fyra personer, medan de största uppblåsbara bubbelpoolerna kan rymma fem till sju personer.

Du kan också välja mellan runda och fyrkantiga spabad, och spabaden finns i olika design.

Alla våra uppblåsbara bubbelpooler och jacuzzis levereras med en tjock isolermatta  för att du ska kunna sitta bekvämt.

 

Alla våra uppblåsbara spabad har

 • Automatisk vattenfiltrering
 • Massagesystem med många munstycken
 • Överdrag med uppblåsbar, heltäckande isoleringskudde
 • Tystgående pumpenhet
 • Massagepump på 800 watt
 • Värmeelement på 2000 watt
 • Cirkulationspump på 50 watt
 • 2 års garanti
 • CE-godkännande
 • Skandinavisk bruksanvisning

 

Njut av spabad och massage året runt

Oavsett vilket spabad du väljer hos oss kan det användas utomhus året runt. Temperaturen stiger med 1,5-2 grader per timme och vattnet värms snabbt upp till 40 grader. Uppvärmningen stannar automatiskt när temperaturen når 41 grader.

Alla våra uppblåsbara spabad levereras med frostskydd (Freeze Shield) som ser till att vattnets temperatur hålls mellan 6 och 10 grader, även om värmen är avstängd. Spabaden är också utrustade med energisparfunktion och timer.

Tips! Med tältet Lay-Z Spa får ditt spabad extra skydd mot väder och vind. Tältet är hela 255 cm högt, så du kan stå upprätt inuti det. Tältet skyddar också mot insyn.

 

Tyst välbefinnande

Våra uppblåsbara bubbelpooler och jacuzzis är lika enkla att montera som de är att demontera. De blåser upp sig själva på två minuter, fylls upp snabbt med trädgårdsslangen och är utrustade med en propp i botten för enkel tömning av vatten. Det betyder att du inte bara kan njuta av livet i bubbelpoolen i trädgården, utan också ta med den på helgutflykter till sommarstugan eller campingplatsen!

Du behöver inte oroa dig för att störa grannen. Alla våra bubbelpooler är tystgående, så att du kan njuta av det varma vattnet utan störningar från bullriga motorer. En bubbelpool från Lay-Z Spa är helt enkelt en fantastisk investering i livskvalitet och mys för hela familjen.

 

Placering av spabadet

Ett spabad fyllt med vatten väger mycket, så om jacuzzin ska placeras på terrassen är det viktigt att den klarar av en del vikt. Se till att placera hemmaspat på en stabil och jämn yta.

Var du väljer att placera ditt spabad kan troligtvis påverka hur mycket du kommer att använda det. Tänk därför noga igenom detta innan du installerar badet så att du slipper flytta det direkt. Om du vill använda badet under vintern är det praktiskt att ha kort avstånd till bubbelbadet, det vill säga så nära huset eller stugan som möjligt. När du sitter i ett bad kan det också vara skönt att ha integritet och skydd mot insyn.

Kom också ihåg att säkerställa en bra fastsättning av spabadet så att utomhusområdet blir säkert för både små och stora, och var medveten om att alla våra spabad kräver en 16-ampere (A) säkring.

 

Enkel installation av jacuzzin

Det tar inte mer än 10 minuter att installera våra massagebad från Lay-Z. Du behöver inga verktyg för att ansluta pumpenheten, eftersom den enkelt kopplas samman med en skruvanslutning som du drar åt för hand.

Bubbelbadet fylls med vatten från trädgårdsslangen och sedan tillsätter du kemikalier innan vattnet värms upp till önskad temperatur. När det har uppnåtts är det bara att hoppa i och luta dig tillbaka i ditt nya utomhusspa.

Den integrerade digitala kontrollpanelen är enkel att använda och du kan justera temperaturen, massagens intensitet och rengöringsprogram med några knapptryckningar.

 

Isolerande lock som håller vattnet rent och varmt

Du har kanske hört att det är mycket jobb att hålla en utomhusjacuzzi ren, men med våra spabad är det enkelt. Alla spabad från Lay-Z levereras nämligen med ett överdrag med en uppblåsbar isoleringskudde som täcker hela badet. Detta tjocka och isolerade lock skyddar mot värmeförlust och håller samtidigt vattnet rent. Locket fästs med sex robusta remmar när spabadet inte används.

 

Rengöring av utomhusbubbelpool

Vattnet i spabadet filtreras automatiskt genom en stor filterenhet, och en klortablettdispenser gör det enkelt att använda rätt mängd kemikalier. Pulverform av klor ska inte användas i våra jacuzzis.

Ett rengöringsset med håv, skurborste och skrubbhandske är användbara verktyg för dig som äger ett utomhusspa. Med det kan du enkelt fånga upp löv och skräp från poolvattnet och rengöra längs spabadets vattenlinje.

För att hålla vattnet rent och fräscht är det alltid viktigt att duscha innan du använder ditt spabad. En person som inte duschar före badet förorenar faktiskt upp till 200 gånger mer än en person som tvättar sig innan badet används.

 

Hur mycket el använder en jacuzzi?

Elpriserna är rekordhöga i Sverige  och kanske undrar du hur din nya jacuzzi kommer att påverka din elräkning. Hur mycket el en jacuzzi använder beror bland annat på användning och utomhustemperaturen, men en utomhusjacuzzi använder mycket mindre el än man kanske skulle tro.

Under sommaren använder din jacuzzi väldigt lite el. Om du har en välisolerad jacuzzi kan du räkna med att den förbrukar cirka 150-250 kWh per månad under sommarhalvåret. När det är som kallast på vintern kan du räkna med att förbrukningen ökar till 300-400 kWh.

Kom ihåg att isolering är viktig för att hålla elförbrukningen nere. Ett lock som isolerar väl är därför viktigt när det är kallt ute.

 

Frakt och leverans

Din kundnöjdhet är vår främsta prioritet, och vi strävar efter att ge dig en positiv köpupplevelse från det ögonblick du gör ditt onlineköp till dess att produkten är fullständigt monterad och placerad på din uteplats. För att underlätta för dig levererar vi dina trädgårdsmöbler ända fram till din dörr. Vi erbjuder en fast och förmånlig fraktavgift för alla våra trädgårdsmöbler.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.