• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Hörnbubbelbad

15 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Tropica Lux bubbelbad 158x158
  Tropica Lux bubbelbad 158x158

  L/B: 158 cm, H: 70 cm

  Tropica har ett stilrent utseende, ett stort massagebad för 2 personer. Med transparant glas i fronten, vattenfall, 22 massagemunstycken och 3-vägs-ventil som omfördelar massagen är detta en modell för den kräsna.

  Rating:
  95%
  18 495,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 2. Laguna bubbelbad 154x104 höger
  Laguna bubbelbad 154x104 höger

  L: 154 cm, B: 104 cm, H: 75 cm

  Den mer kompakta formen gör att Laguna är ett utmärkt val för de som önskar ett kar med god plats och mycket gott djup för två personer men som likaväl ej tar upp stor plats på badrummet.

  Rating:
  100%
  18 495,-
  Förväntat leveransdatum: 16.10.2024

15 Items

per page
Set Descending Direction

Drömmer du om en avkopplande stund i ett rymligt hörnbadkar med masserande bubblor? Hos Sparmax hittar du hörnbubbelbad som kombinerar både lyx och välbefinnande till ett riktigt bra pris. 

 

Vi erbjuder ett brett sortiment av hörnbubbelbadkar som är utformade för att ge dig den optimala avkopplingen hemma i ditt egna badrum. Våra hörnbubbelbad är oftast utformade för att två personer ska kunna njuta av ett bubbelbad tillsammans. Hörnbadkaren har gott om djup, med jetstrålar som ger en behaglig kroppsmassage och nackstöd för bekväm hållning medan du sitter i badet. 

Alla våra bubbelpooler levereras med det professionella Whirlpool-systemet.

 

Hörnbubbelbad med gott om utrymme

En hörnbubbelpool ger dig lite extra utrymme att sträcka ut dina ben och koppla av. Det ger en bekvämare badupplevelse också för dig med lång kropp. Våra hörnbubbelpooler finns i längder upp till 180 cm.

Våra hörnbubbelbad har givetvis nackstöd på båda platserna så att ni inte behöver slåss om utrymmet.

Ett stort hörnbadkar är inte bara perfekt för individuell avkoppling eller för ett par. Det fungerar också utmärkt för familjer med barn.

 

Avlånga bubbelpooler

Innan du väljer ett hörnbubbelbad är det viktigt att tänka på badrummets storlek och dess utformning. För rektangulära badrum kan ett avlångt hörnbadkar med ett avrundat hörn vara en smart lösning.

Sparmax erbjuder avlånga hörnbadkar i olika storlekar, bland annat:

 • 150x90 cm
 • 154x104 cm
 • 170x90 cm
 • 172x120 cm
 • 179x129 cm
 • 180x120 cm

 

För att anpassa hörnbubbelpoolen så att den passar ditt badrum kan du välja om det rundade hörnet ska vara till höger eller vänster.

 

Ansikte mot ansikte i hörnbadkaret

Nästan alla våra hörnbubbelpooler har plats för två personer och är rymliga. De avlånga hörnbubbelpoolerna gör det möjligt att sitta sida vid sida. I de solfjäderformade bubbelpoolerna sitter du ansikte mot ansikte med den du badar med.

Våra hörnbubbelpooler, som är fyrkantiga, finns i tre storlekar: 

 • 140x140 cm
 • 150x150 cm
 • 158x158 cm

 

Alla våra hörnbadkar med bubblor har ett behagligt djup.

Om du vill ha en annan färg än vitt på ditt hörnbubbelbadkar har vi ett svart badkar med fönster och undervattensljus.

 

Skön massage i bubbelpoolen

Ett bubbelbadkar erbjuder inte bara komfort, utan också en underbar kroppsmassage genom vattenstrålar som är strategiskt placerade på olika ställen i hörnbubbelbadet. Den lugnande kombinationen av vatten och masserande bubblor får stela och ömma muskler i rygg, ben och axlar att slappna av. Det hjälper dessutom till att sänka stressnivån efter en hård dag.

Våra hörnbubbelbad kan också fås med luftstrålar och luftmassage för en mer unik upplevelse. Bubbelpoolerna finns även med en underhållsvärmare som tillval. Underhållsvärmaren håller stadigt vattentemperaturen på samma nivå i flera timmar utan att du behöver fylla på nytt vatten i badet. 

Innan du väljer bubbelpool rekommenderar vi att du kontrollerar antalet jetstrålar och deras placering för att säkerställa att du får den massage du vill ha.

 

Smarta funktioner till ditt hörnbubbelbad

Våra hörnbubbelbad levereras med ett antal smarta funktioner. Dessa kan till exempel vara:

 • Radio
 • Bluetooth med högtalare
 • Undervattensbelysning med flera färger
 • Bakteriedödande ozonsterilisering
 • Automatiskt rengöringssystem
 • Genomskinligt glas
 • Flexibelt duschhuvud
 • Multifunktionell digital kontrollpanel
 • Kroppsmassage med frekvenssystem
 • Vattenavrinning med vattenfall
 • 3-vägsventiler som omfördelar massagen

 

Alla våra inomhusbubbelpooler har dessutom ett separat luftmassagesystem för förstärkt massage och en underhållsvärmare för att hålla vattentemperaturen. Dessa tillbehör levereras förmonterade på hörnbubbelbadet när det levereras.

 

Underhåll av badkar i sanitetsakryl

Våra badkar är tillverkade av högkvalitativ sanitetsakryl, som kombinerar metallens styrka med enkelt underhåll. Akrylmaterialet bibehåller vattentemperaturen under lång tid, är motståndskraftigt mot repor och har en halkfri yta som är behaglig.

Ditt nya badkar i sanitetsakryl är också hygieniskt och lätt att rengöra tack vare den släta och porfria ytan.

 

Installera ditt bubbelbad

Är du osäker på hur du installerar ditt nya hörnbubbelbad? Vi rekommenderar att du kontaktar en professionell rörmokare för hjälp att installera. 

Kontrollera att badrumsgolvet är plant och stabilt och kan bära vikten av ett fyllt badkar innan du trycker på köpknappen.

Våra hörnbubbelbad levereras med allt du behöver, inklusive kran, duschmunstycke, avlopp med slang, avlopp med tryckventilfunktion och överströmningsventil.

 

Frakt och leverans av hörnbubbelpoolen

Sparmax är känt för korta leveranstider och frakt. Om vi har hörnbubbelbadet i lager kan du förvänta dig leverans inom få dagar.

Du kan också besöka vår butik på Ringögatan 5 i Göteborg för att titta lite närmare på våra olika produkter.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.