• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Massagestol till hemmet

6 Items

per page
Set Descending Direction

6 Items

per page
Set Descending Direction

En massagestol är perfekt till hemmet eller till jobbet. Stolen kommer bli det perfekta tillskottet oavsett plats. En massagestol ger dig en skön och lugnande massage för att mjuka upp en stel och stressad kropp.

 

Med en massagestol kan du få massage precis när du behöver det. Kanske vill du ha möjlighet till en liten behandling i massagestolen efter en lång arbetsdag framför skärmar med spända axlar. I så fall är en massagestol perfekt för dig.

 

Vilka fördelar får du med en massagestol?

Massagestolen gör jobbet när din kropp och dina muskler känns stela och ömma. Genom att lindra spänningar kan massagestolen hjälpa dig att få en bättre och bekvämare vardag. 

Massage kan också hjälpa till när du är stressad och känner att axlarna går över öronen. Om du tränar mycket kan massagestolen också vara ett bra alternativ när du ska återhämta dig och behöver mjuka upp musklerna.

 

Hur fungerar en massagestol? 

En massagestol är utformad för att ge dig en avkopplande massage. Den har inbyggda program och funktioner som efterliknar knådning, klämning och rullning. Våra massagestolar ger en helkroppsmassage med särskilt fokus på vader, fötter, rygg, armar och/eller axlar. 

Om du har varit hos en massageterapeut tidigare kommer du snabbt att känna igen de olika tekniker som används när du startar din nya massagestol. Men det är viktigt att komma ihåg att massagestolen inte kan ersätta en terapeut. Den är utformad för avkoppling och välbefinnande först och främst.

 

Pris på massagestolar

Våra massagestolar varierar i pris beroende på vilka funktioner de har och hur avancerade de är. En massagestol är dock en investering som kommer att löna sig över tid, både i form av välbefinnande och pengar. Desto mer du använder den, desto mer kommer ditt köp att löna sig.  

Att gå till en professionell massör kostar en hel del, men med din egen massagestol hemma behöver du inte oroa dig för om du har råd och tid för en massage när du känner för det. Du kan bara sätta dig ner, ställa in den på de funktioner du vill ha och låta dig masseras.

 

Vad skiljer de olika massagestolarna åt?

Under de senaste åren har ett antal olika massagestolar dykt upp på marknaden. Det finns många varianter och du kommer att upptäcka att priset på massagestolar kan variera kraftigt. Innan du bestämmer dig för vilken du ska köpa är det en bra idé att göra lite efterforskning. De flesta massagestolar har flera funktioner, men kan variera något från stol till stol. Hitta en stol som har de funktioner och massagepunkter du vill ha. Andra faktorer som kan vara värda att tänka på är:

 • Pris
 • Utformning
 • Storlek
 • Sittkomfort

 

På Sparmax har vi flera modeller att välja mellan, så hitta den stol som passar dig bäst.

 

Professionell massage med Roosevelt massagestol

Roosevelt 3D massagestol börjar med en skanning av din kropp. Detta säkerställer att den massage du får är personligt anpassad till dig. Roosevelt har sedan en rad olika program och funktioner att välja mellan. Med 26 olika grupper av airbags masserar den hela kroppen. 

Massagestolen har en “Zero gravity"-funktion som lutar dig bakåt och fördelar vikten jämnt över kroppen. Kroppen blir på så vis placerad på samma nivå som hjärtat, vilket är bra för blodcirkulationen. Detta maximerar komforten och lindrar stress och muskelbesvär. Massagestolen har även en värmefunktion. Här får du genom infraröd värme en optimal massageeffekt och god komfort. Fotmassagedelen kan också förlängas med upp till 16 cm för att passa flera olika storlekar.

 

Helkroppsmassage med Carter Shiatsu massagestol

Carter Shiatsu massagestol innehåller den allra senaste tekniken för avslappning med massage som passar perfekt i ditt hem. Massagestolen använder rullar som är utformade för att följa konturerna av varje individs kropp. Detta gör att du kan applicera tryck för optimala terapeutiska resultat. Carter Shiatsu riktar in sig på stresslindrande punkter i nacke, rygg, ländrygg, säte och lår, vilket ger dig en djup och effektiv massage. Luta dig tillbaka och njut av den härliga massagen!

Du kan välja mellan två färger: Off-white och Coffee.

 

Cleveland massagestol speciellt för kvinnor

Cleveland massagestolen är speciellt utformad för kvinnor. Här får du luftmassage med särskilt fokus på rygg, midja, höfter, lår och bäcken. Massagestolen har också flera träningsprogram. Sätt dig ner för ett rumplyft eller bäcken-, höft- och midjeträning! Denna röda massagestol är också utformad mer som en vanlig, snygg stol till vardagsrummet.

Ryggstöd och sitthöjd kan enkelt justeras.

 

Designa massagestol med IR-värme

Denna vackra massagestol har alla funktioner du behöver för en fantastisk upplevelse. 

I Designa massagestol sitter du riktigt bekvämt. En skanning läser av din kropp och hittar din axelposition och du väljer funktioner med en enkel och intuitiv kontrollpanel. 

Massagestolen erbjuder rullmassage, knämassage, shiatsumassage och stretchmassage samt tryckmassage över dina ben. Detta hjälper specifikt till att restituera dina ben och har en lugnande effekt på trötta benmuskler.

Designen har en IR-värmefunktion som hjälper till att minska stress. Den har också en stilren och tilltalande design.

 

Eisenhower massagestol - din egen massör

Eisenhower 3D massagestol skannar din kropp effektivt och ger dig en massage som är anpassad efter din kropp. Rymdkapsel-designen i kombination med deras “Zero Gravity” funktion ger en viktlös känsla som lindrar spänningar, stress och obehag i musklerna.

Den upplevelse du får i denna massagestol är jämförbar med den du får av en professionell massör. Kroppen masseras med 40 grupper av airbags som klämmer och mjukar upp axlar, armar, ben och rygg.

Massagestolen har en värmefunktion som hjälper till att minska trötthet i kroppen. Den har också en bekväm fotpall för optimal vila. Fotmassagedelen kan förlängas med upp till 16 cm för den som behöver det.

 

Placering av massagestolen

Även om funktionerna är det viktigaste när du köper en massagestol, är det alltid trevligt om designen också ser bra ut. Speciellt om du ska använda den i ditt eget hem. Om stolen har en design som gör att du vill ställa den i vardagsrummet eller ett annat rum som du använder mycket, kommer du också förmodligen att använda den mer. 

Det går dock inte att komma ifrån att vissa massagestolar kan verka lite massiva i ett mindre vardagsrum. Med de flesta massagestolar behöver du också utrymme för att kunna flytta stolen lite bakåt och utnyttja alla dess funktioner. Placeringen av stolen kan därför orsaka en del diskussioner om det finns flera personer i hushållet.

Ett alternativ kan vara att placera massagestolen i ett gästrum eller i TV-loungen. Hitta en plats där du kan finna lugn och ro och verkligen slappna av när du sätter dig i stolen. På så sätt maximerar du effekten av din massage.

 

Bra alternativ till en massagestol

Om du vill ha en bra massage men tycker att en massagestol är för dyr eller kräver för mycket utrymme, har Sparmax några alternativ.

En bärbar massagekudde som skräddarsys för att ge en avslappnande och avstressande massage. Det bästa av allt är att du kan använda den när och var du vill! 

Denna bärbara massagekudde har fyra massagepunkter med infraröd värme och shiatsu-funktioner. Massagepunkterna är roterande och med rotationsknappen kan du även ändra riktning. Kudden fästs enkelt på en stol och är lämplig för massage av axlar, rygg, midja och ben. 

Ett annat alternativ är ett multifunktionellt massageverktyg. Enheten har flera inställningar, så att du kan anpassa massagen efter dina behov.

 

Få din massagestol levererad till dörren

På Sparmax har vi ett fast lågt pris på leverans direkt hem till dig. Så länge massagestolen finns i lager tar det normalt bara 1-3 vardagar innan du kan få underbar massage direkt i ditt hem.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.