• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Hitta en dusch till ditt badrum - stort urval

Visar 1-24 produkter av 112

Page
per page
Set Descending Direction
 1. Waterlux duschkabin rund vit
  Sommerrea
  Waterlux silikonfri duschkabin rund

  80x80 - 90x90 - 100x100 cm

  Bestseller i Sverige! Superenkel att montera! Avtagbar frontpanel! Inget silikon behövs! Nästan inga skruvar! Hög kvalitet! Testat och godkänt av SINTEF!

  Rating:
  100%
  9 495,-
  Spar: 1 000,-
  Tidigare pris: 10 495,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 2. Waterlux silikonfri duschkabin rund 90x90 låg höjd 180 cm grå
  Sommerrea
  Waterlux silikonfri duschkabin rund 90x90 låg höjd 180 cm grå

  90x90 cm, H: 180 cm

  LÅG HÖJD! Duschkabin som är specialanpassad för rum med låg takhöjd eller snedtak. Superenkel att montera nästan helt utan skruvande, avtagbar frontpanel för enkel rengöring och silikonfri! Av bästa kvalité, testad och godkänd av SINTEF.

  Rating:
  100%
  9 495,-
  Spar: 1 000,-
  Tidigare pris: 10 495,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid
 3. Waterlux silikonfri duschkabin rund 80x80 låg höjd 180 cm grå
  Sommerrea
  Waterlux silikonfri duschkabin rund 80x80 låg höjd 180 cm grå

  80x80 cm, H: 180 cm


  LÅG HÖJD! Duschkabin som är specialanpassad för rum med låg takhöjd eller snedtak. Superenkel att montera nästan helt utan skruvande, avtagbar frontpanel för enkel rengöring och silikonfri! Av bästa kvalité, testad och godkänd av SINTEF.

  Rating:
  100%
  9 495,-
  Spar: 1 000,-
  Tidigare pris: 10 495,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid

Visar 1-24 produkter av 112

Page
per page
Set Descending Direction

Här på Sparmax hittar du garanterat en dusch som passar ditt badrum och uppfyller dina behov. Se vårt breda utbud av olika duschlösningar från budget till lyx!

 

Du kanske inte tänker på det, men en dusch är något som varje hem har. Det är i duschen vi vaknar till på morgonen. Det är där vi varvar ner efter träningen. Det är där barnen roar sig innan läggdags. I duschen kan vi stressa av. Vi kan dessutom sjunga utan att någon skrattar åt oss.

Men en dusch kan vara många olika saker, från den enklaste duschkabinen till stora duschar med badkar, sittgrupp, massagedusch och bubbelpool. Olika behov återspeglas i det breda utbudet av duschlösningar från Sparmax.

Men innan du beställer är det en god idé att tänka noggrant efter vad det är som du har behov av. Här är några kontrollpunkter att ta hänsyn till:

 

Vad du bör tänka på innan du köper en dusch

1. Hur mycket utrymme har du i badrummet? Gör noggranna mätningar av badrummet och det område där du planerar att placera duschen. Kom ihåg att mäta höjden och var uppmärksam på snedtak och eventuella rör uppe vid taket.

2. Vilken typ av lösning vill du ha och duschens placering? Ska du ha duschen i ett hörn eller som en kombination med ett badkar? I ett badrum som är smalt och litet kan en duschkabin eller duschvägg med skjutdörrar vara bäst lämpad. En duschhörna med rundade hörn tar mindre plats än en fyrkantig dusch.

3. Vad har du för budget? Det finns duschar för både tunna och tjocka plånböcker, så ta reda på vilken prisklass du vill satsa på.

4. Vad vill du ha i just ditt badrum? Välj en duschlösning som harmoniserar med stilen och estetiken i resten av badrummet. Det kan vara modernt, traditionellt, minimalistiskt eller lyxigt. Detta skapar ett sammanhängande och tilltalande visuellt intryck.

5. Vilka funktioner ska duschen ha? Fundera på vilka funktioner som är viktiga för dig. Behöver du hyllor i duschen, vill du ha en massagedusch eller en ångdusch? Är duschen lätt att underhålla och rengöra?

Dusch

Duscha på badrumsgolvet eller i en duschkabin?

Våra duschlösningar kan vara av typen duschkabin eller duschväggar och dörrar där du duschar direkt på golvet. I badrum som är gjorda enligt branschstandard är det inget som hindrar att du duschar på golvet så länge vattnet får torka ut och att det finns en golvbrunn med rätt lutning. Om du är osäker på om badrummets golv och väggar tål vattenstänk utan att det blir fuktskador och läckage rekommenderar vi en duschkabin.

 

Duschkabin med badkar

Om du har begränsat utrymme men vill ha både dusch och badkar erbjuder Sparmax flera bra lösningar. Våra badkar med dusch har olika funktioner och design. Vissa är designade för hörn medan andra kan placeras längs väggen. 

Välj en duschvägg med badkar som passar storleken på ditt badrum och som har tillräckligt djup för en bekväm badupplevelse.

Alla badkarsdelar i duschkaret är tillverkade av akryl, som känns skönt och varmt att stå på. Materialet är dessutom hårt och icke-poröst, vilket gör det lätt att rengöra.

 

Ångdusch

Vill du ha en känsla av spa i ditt badrum? Prova en ångdusch

Kvaliteten på ånggeneratorn är avgörande för hur effektiv en ångdusch blir. På alla ångduschar hos Sparmax har vi säkerställt att ånggeneratorerna har tillräcklig effekt och rätt storlek för duschen. Kontrollpanelen är utformad så att systemet alltid ger en jämn och exakt temperatur.

 

Ångdusch med bubbelbad

Bland våra badkar med dusch hittar du flera modeller av ångduschar med bubbelpool. Det är ren lyx!

Bubbelbadkar kombinerade med ångdusch finns i flera storlekar. Vissa är utformade för placering i hörn, medan andra även kan placeras längs utmed väggar.

 

Massagedusch

Om din kropp känns stel och öm är en massagedusch fantastiskt. Du kommer ut ur duschen och känner dig genast som en ny människa.

Massageduscharna kan ha olika antal massagemunstycken som är placerade för att träffa olika delar av kroppen. Alla duschar har munstycken i rygghöjd, men vissa har även fotmassage. Du kan naturligtvis välja att stänga av massagefunktionen.

Duscharna har standard handdusch och tropiskt regn. Alla våra massageduschar levereras med en termostatstyrd blandare.

Några av massageduscharna har taklampa och Bluetooth så att du kan spela podcasts, radio och musik från din mobiltelefon medan du duschar.

 

Massagedusch med badkar

Den ultimata kombinationen av lyx och funktionalitet är en massagedusch med badkar som ger dig det bästa av två världar. 

Kontrollera massageduschens storlek, form och funktioner innan du bestämmer dig för vilken modell du ska välja. Titta till exempel på antalet jetstrålar som masserar kroppen och var de är placerade. Duscharna har både handhållna duschar och tropiskt regn.

Vissa av våra badkar med massagedusch har Bluetooth.

Badkarsramen på våra produkter är tillverkade av hård, icke-porös sanitetsakryl. Det känns bra att sitta och stå på och är lätt att hålla rent. Alla badkar med massagedusch har termostatstyrda blandare.

 

Duschhörn

Ett duschhörn är perfekt för att utnyttja utrymmet i ett litet badrum. På Sparmax har vi 13 olika storlekar, så det finns något för både stora och små badrum.

Duschväggar kan vara slutna lösningar i form av duschkabiner eller lösningar med duschväggar och dörrar där du duschar direkt på kaklet. Den senare lösningen tar liten plats. Vi har också en dusch som består av två duschdörrar som kan stängas mot väggen när du inte duschar.

Bland duschhörnorna hittar du också ett badkar med en duschkabin inkluderad.

 

Duschdörr och duschvägg

Duschväggar ger badrummet en elegant och öppen känsla. Välj en storlek och design som passar väl in i utrymmet och kompletterar badrummets estetik. 

En duschvägg kräver en duschdörr för att förhindra vattenstänk och spill. En sådan glasdörr ger en mycket mer exklusiv känsla till badrummet än vad ett duschdraperi gör. Vi har olika varianter och bredder på duschdörrar, från 80 till 160 cm.

Om du har ett badkar som du kan stå och duscha i, behöver du bara en duschvägg på sidan av duschen för att förhindra vattenspill på golvet.

I vårt sortiment finns även kombinationer av duschväggar och duschdörrar som kan kombineras för att skapa en duschvägg.

 

Duschset

Vissa av våra duschlösningar levereras med ett duschset, men om du behöver köpa det separat har vi på Sparmax flera duschset som passar till din lösning perfekt. Våra duschset har både handhållna och fasta duschmunstycken. Vi har även dolda väggmonterade duschset med handdusch och tropiskt regn för en riktigt lyxig känsla.

 

Duschblandare 

En bra duschblandare ska göra det enkelt för dig att reglera vattenflöde och temperatur. Vissa duschlösningar levereras med ett batteri. Om du behöver en separat duschblandare har vi några bra modeller att välja mellan.

På Sparmax har vi flera termostatstyrda duschblandare. Vi har även kombinationer av dusch- och badkarsblandare i krom, vitt och svart.

 

Kort leveranstid

De artiklar vi har i lager har en mycket kort leveranstid. Som regel tar det bara 1-3 dagar för varorna att komma fram till din dörr.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.