• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Fristående badkar till hemmet

16 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Relax fristående badkar 170 cm
  Sommerrea
  Relax fristående badkar 170 cm

  L: 170 cm, B: 80 cm, H: 59 cm

  Relax är ett underbart badkar för den kräsna, i en oval och stilren design. På den ena långsidan finns en extra bred kant där armaturen är monterad. 

  Rating:
  100%
  9 495,-
  Spar: 1 000,-
  Tidigare pris: 10 495,-
  Lagervara 1-3 dagars leveranstid

16 Items

per page
Set Descending Direction

Ett fristående badkar är badrummets absoluta mittpunkt. På Sparmax har vi både ovala och rektangulära badkar i modern vacker design. Badkaret kan placeras mitt på golvet, mot väggen eller i ett hörn.

 

Varför välja ett fristående badkar?

Ett fristående badkar väljs ofta på grund av sin design och badkaret får ett särskilt blickfång i ditt badrum. Det ser helt enkelt väldigt exklusivt ut, men behöver inte kosta en förmögenhet. På Sparmax har vi fristående badkar till ett förmånligt pris, och du får alltid 10 års garanti på ditt badkar. 

Ett fristående badkar ska vara fristående, vilket innebär att den här typen av badkar behöver lite mer utrymme och luft omkring sig för att verkligen komma till sin rätt. 

Men om du har hittat ett fristående badkar som du fastnat för, även om du inte har plats att placera det mitt på badrumsgolvet, går det naturligtvis alldeles utmärkt att placera det längs med väggen. Om du placerar badkaret med lite avstånd från väggen behåller du den luftiga känslan som ett fristående badkar ger på ett enkelt sätt.

 

Fristående badkar i olika längder

Om du väljer ett fristående badkar har du många olika storlekar att välja mellan när det gäller längd, bredd och djup.

Hos Sparmax kan du välja mellan fristående badkar med längder på:

 • 150 cm
 • 160 cm
 • 170 cm
 • 175 cm
 • 180 cm
 • 190 cm

 

I våra stora fristående badkar med längder på 180 cm och 190 cm finns det gott om plats för två. Eftersom badkaret är fristående undviker du också att få en blandare i bakhuvudet när du lutar dig mot kortsidan.

Om du vill ha ett mindre badkar för att spara plats och använda mindre vatten, kan ett badkar med en längd på 150 eller 160 cm vara mer lämpligt.

Många av våra badkar i samma modell har olika längd, så du kan välja ett som passar dig. Kontrollera också djupet på våra olika fristående badkar för att hitta ett som passar dig och dina önskemål.

 

Fristående badkar i olika former och design

Våra fristående badkar finns i många moderna och eleganta former. Ett ovalt badkar är vackert med sina mjuka linjer, och rektangulära former ger ett minimalistiskt och rent utseende. 

Den färg du väljer för ditt badkar bör också matcha resten av din badrumsinredning. På Sparmax kan du välja mellan vita och svarta badkar.

Vi har fristående badkar med bubblor om du är ute efter lite extra lyx och välbefinnande. Detta badkar ger dig lite samma känsla som ett bubbelbad.

Våra fristående badkar har justerbara ben, vilket är praktiskt eftersom badrumsgolv oftast är något lutande.

 

Badkar i sanitetsakryl

Alla våra badkar är tillverkade av högkvalitativ sanitetsakryl. Det finns många anledningar till att välja sanitetsakryl som material för våra badkar. Bland annat håller vattentemperaturen längre. Akryl känns behagligt och varmt mot huden och har en yta som är mer halksäker. 

Badkar i sanitetsakryl är lika robusta som de i gjutjärn eller helgjuten gjutmarmor.  Så om du väljer ett fristående badkar från Sparmax kommer du att ha det i många år. 

Badkar i akryl är också praktiska. Materialet har inga porer där smuts kan sätta sig. Med en slät yta är badkaret mycket hygieniskt. Du kan njuta av enkel rengöring och underhåll är goda argument för att välja ett badkar i sanitetsakryl.

 

Beställning av en badkarsblandare?

Innan du beställer ett nytt badkar bör du kontrollera vad som ingår i produktbeskrivningen. De flesta av våra fristående badkar levereras inte med en badkarsblandare. Du kan enkelt beställa denna samtidigt som badkaret och få allt levererat i samma sändning.

 

Installation av fristående badkar

Kom ihåg att ta professionell hjälp av en rörmokare för att ansluta vatten och avlopp. 

Ska du renovera ditt badrum och har bestämt dig för att installera ett badkar? Planera redan nu placeringen så att både vatten och avlopp blir korrekt och snyggt anslutet till ditt fristående badkar.

 

Andra badkar hos Sparmax

Letar du efter ett badkar, men undrar om du ska välja ett fristående eller om det finns andra badkar som kan passa i ditt badrum?

I vår butik online hittar du ett brett utbud av olika badkar, inklusive

 

Frakt och leverans av badkar

Så länge vi har badkaret i lager levereras det inom få arbetsdagar från beställning. Om du vill ha hjälp med installationen kan du beställa det samtidigt som du köper ditt nya badkar. 

Du hittar massor av användbar information om betalning och frakt och leverans på vår hemsida. Du kan också alltid kontakta oss på kundservice med alla frågor du kan tänkas ha före, under och efter ditt köp.

Om du har möjlighet att besöka vår fysiska möbelbutik i Göteborg är du varmt välkommen! 

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.