• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Duschset med rätt lösningar

7 Items

per page
Set Descending Direction

7 Items

per page
Set Descending Direction

Välj ett duschset som passar dig och ditt badrum, både i design och med de funktioner du önskar att ha i din dusch.

 

Ett snyggt duschset ger badrummet en stilren känsla med sin moderna design. Hos Sparmax hittar du lättanvända lösningar för duschset och duschpaneler i olika varianter, storlekar, funktioner och prisklasser.

 

Vad är ett duschset?

Ett duschset är helt enkelt en komplett uppsättning av delar och utrustning som behövs för att sätta upp en funktionell dusch i ditt badrum. Duschsetet består vanligtvis av element som:

 • handdusch
 • duschmunstycke
 • duschstång
 • duschslang
 • fäste för handduschen

 

Olika duschlösningar från Sparmax

Våra många olika varianter av duschkabiner och kombinerade duschar med badkar levereras med ett duschset. Om du väljer en dusch med en duschvägg, duschkabin eller duschnisch behöver du köpa till ett duschset.

Vissa duschset har lösningar och blandare som även passar till badkaret.

På Sparmax erbjuder vi även dolda väggmonterade duschset med paneler och olika munstycken för en lite lyxigare duschupplevelse. 

 

Duschset med termostat

Om du vill ha en stabil och pålitlig temperatur när du duschar ska du överväga ett duschset med termostatsystem. En termostat i duschen säkerställer att vattnet håller en jämn temperatur även om någon annan i huset använder vatten samtidigt. Detta kan skydda mot plötsliga temperaturvariationer, vilket är särskilt användbart om du har små barn i huset.

 

Att välja ett duschset till ditt badrum

Innan du väljer ett duschset eller en duschpanel är det framför allt tre saker du bör tänka på:

 • Design: Välj den stil som passar ditt badrum. Hos Sparmax hittar du duschset i krom och svart. Vissa duschset har rundare former, andra är mer moderna och kantiga.
 • Funktionalitet: Kontrollera om duschsetet har de funktioner du vill ha. På Sparmax har alla duschset både ett duschmunstycke och en handdusch. De mest avancerade duscharna har flera funktioner med ångdusch, massagedusch och tropiskt regn samt en inbyggd termostat.
 • Installation: Hur komplicerat är det att installera duschsetet? Vi rekommenderar alltid att du använder en rörmokare när du installerar och ansluter duschlösningar. I vilket fall som helst bör du få professionell hjälp när du installerar dolda och väggmonterade duschset.

 

Snabb leverans av duschset från Sparmax

Sparmax är direktimportör av alla produkter som vi säljer. Vi skippar mellanhänderna och ger dig fördelarna i form av en oslagbar kombination av både pris och kvalitet. 

Om vi har det duschset du önskar på vårt lager, levereras det till din dörr inom få arbetsdagar.

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.