• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Betalningsalternativ


Hos oss väljer du själv hur du vill betala dina inköp.

Faktura for privatpersoner

Klarna logo

Köp nu - betala efter leverans

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge kortinformation och du betalar alltid efter du mottagit dina varor.
 

 • Få alltid varan hem före du betalar
 • Alltid 14 dagars betalningstid
 • Du behöver aldrig uppge kortinformation
 • 14 dagars ångerrätt enligt ångerrättslagen*
 • Du kan printa ut dina fakturor på klarna.se
 • Möjlighet för delbetalning


En fakturaavgift på 0 kr tillkommer per köp. Vid utebliven betalning tillkommer en påminnelseavgift på 64,00 kr och en förseningsränta på 9,50 %. När du väljer Klarna som betalningslösning kan en kreditprövning göras. I samband med en kreditprövning kommer en kopia av denna att skickas till din epost.

Personuppgifter behandlas enligt gällande personuppgiftslag. Klarna hanterar personuppgifter för att utföra kundanalyser, identifikationer, kreditutvärderingar och marknadsföring.
Ditt personnummer är också ditt kundnummer hos Klarna.

 

Delbetalning / Konto för privatpersoner

Klarna logo

Delbetala från 95 kr per månad!

Observera att när du väljer delbetalning i samband med ditt köp så är detta ett erbjudande om delbetalning. Det verkliga kontoavtalet ingås senare i samband med att kontoavtalet skickas till din folkbokföringsadress.

Detta är betalningsalternativet för dig som själv vill bestämma hur mycket du önskar betala varje månad. Du får alltid varorna hem innan du betalar och du får också möjlighet att samla alla dina delbetalningsköp på ett och samma konto. Det betyder endast en månadsfaktura oavsett hur många Klarna konto köp du gör med de butiker vi samarbetar med.
 

 • Få alltid hem varan före du betalar
 • Betala från 95 kr i mån. eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig uppge kortinformation
 • Alla dina köp samlas på ett konto och därmed på en och samma faktura
 • Köp nu - betala i slutet av nästa månad
 • En fakturaavgift på 45 kr oavsett antal köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet
   

Exempel: Ett köp på 10 000 kr med Klarna konto, ingen startavgift tillkommer enligt grundvillkor. Årsräntan är 22% vilket ger en effektiv ränta på 36,12%. Priset på kreditköpet blir 11 771 kr och med 12 delbetalningar blir de på 981 kr styck. Exemplet förutsätter att delbetalningarna pågår över 12 månader. Notera att lägsta belopp per månad på produktnivå är inte samma som för kontot i sin helhet. Det är alltid minst 95 kr per månad.

När du väljer Klarna som betalningslösning kan en kreditupplysning tas på dig. I samband med en kreditprövning kommer en kopia av denna att skickas till din epost. Personuppgifter behandlas enligt gällande personuppgiftslag.

Klarna hanterar personuppgifter för att utföra kundanalyser, identifikationer, kreditutvärderingar och marknadsföring.
Ditt personnummer är också ditt kundnummer hos Klarna.
Väljer du att inte ange något före du tecknar avtal, får du kontoavtalet hemskickat till din folkbokföringsadress och  då gäller emellertid avsnittet om fakturavillkor i de allmänna kontovillkoren, se linken under.

Allmänna villkor finner du här.

 

Visa/Mastercard

Klarna logo

Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att handla tryggt och säkert med kreditkort. Du knappar in ditt kortnummer, giltighetstiden och verifieringskoden (CVV2) och kan därefter vänta på leverans. Vi har ett nära samarbete med VISA och Mastercard för smidig och snabb kortbetalning.

Kortnumren lagras inte i webshopen. Allt sker online, omgående och under tillstånd av köpare och säljare. Beställnings- och betalsidorna är säkrade med SSL, alla personuppgifter och kortdetaljer är krypterade.

Av säkerhetsskäl lagrar vi inte ditt kreditkortsnummer i butiken. Vi tar säkerheten på stort allvar och har därför implementerat SSL-kryptering på våra webbsidor för att förhindra att personliga uppgifter läcker ut till utomstående. Det är lika säkert att handla med kort på SparMax.se som i vilken som helst butik eller restaurang.

 

 

OBS!
Kunden har möjlighet att annullera en order utan att det medför kostnader för kunden om SparMax AB har informerats om annulleringen före ordern är skickad och sänd från lagret. Vid annullering av beställningsvaror / ej lagervaror, måste annulleringen komma oss till handa före produkterna blir beställda från underleverantör. Om annulleringen kommer efter beställningen är skickad till underleverantör, kommer 10% - 30% (30% på soffor/sängar) bli avdraget av köpesumman för att täcka de kostnader som detta medför SparMax AB.
 

Annullering skickas per e-mail till: support@sparmax.se

Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.