• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Kos - Trädgårdsgrupp kombi solsängar i grått

Kos - Trädgårdsgrupp kombi solsängar i grått

11 495,-
Upplev maximal flexibilitet i din trädgård med vår mångsidiga trädgårdsgrupp! Ställ den som en 3+3-sits, hörnsoffa eller 2 solstolar för att njuta av solen på varma sommardagar. Läs mer om produkten

Lagerstatus: I lager

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 990,-
Gotland och Norrland har andra rater.

SKU
200551
Fryst pris
Oslagbart pris!
Kos - Trädgårdsgrupp kombi solsängar i grått
Kos - Trädgårdsgrupp kombi solsängar i grått Kos - Trädgårdsgrupp kombi solsängar i grått Kos - Trädgårdsgrupp kombi solsängar i grått Kos - Trädgårdsgrupp kombi solsängar i grått Kos - Trädgårdsgrupp kombi solsängar i grått Kos - Trädgårdsgrupp kombi solsängar i grått Kos - Trädgårdsgrupp kombi solsängar i grått Kos - Trädgårdsgrupp kombi solsängar i grått Kos - Trädgårdsgrupp kombi solsängar i grått Kos - Trädgårdsgrupp kombi solsängar i grått Kos - Trädgårdsgrupp kombi solsängar i grått

Upplev maximal flexibilitet i din trädgård med vår mångsidiga trädgårdsgrupp!

Denna moderna möbelgrupp ger dig möjligheten att skräddarsy din utomhusmiljö efter dina behov och önskemål. Oavsett om du vill ha en mysig 3+3-sits för att koppla av med vänner och familj, en hörnsoffa för en mer avslappnad atmosfär eller 2 solstolar för att njuta av solen på varma sommardagar, är denna trädgårdsgrupp perfekt för dig.

Trädgårdsgruppen är tillverkad av slitstark pulverlackerad aluminium i en elegant mörkgrå färg som ger en modern och sofistikerad stil till din trädgård. De tjocka dynorna på 12 cm ger optimal komfort och stöd för en avslappnad utomhusupplevelse.

Två små runda bord ingår i paketet, så att du har en praktisk plats att ställa mat och dryck när du njuter av din trädgård. Trädgårdsgruppen är också lätt att underhålla, med avtagbara och tvättbara dynöverdrag.

Med denna trädgårdsgrupp kan du enkelt skapa en stilfull och flexibel utomhusupplevelse. Beställ nu och njut av din trädgård på ett helt nytt sätt!

Färg:
Aluminium: Mörk grå/Antracit
Dynöverdrag: Mörk grå/Antracit

Dynornas tjocklek: 12 cm

Obs: Prydnadskuddar i lila och vitt som visas på bilden ingår ej.


 • Mått

  3-sits soffa:

  Längd: 210 cm

  Bredd: 78 cm

  Höjd: 71 cm

   

  Stort bord: Ø70 cm, höjd 30 cm

  Litet bord: Ø40 cm, höjd 25 cm

   

  Montering: Snabb montering, 10-15 minuter. Skruva fast ben, ryggsektioner och lägg på dynorna. Se manualen under "Dokument".

Generelt:
 • SKU: 200551
 • Antal personer: 6

Underhållsråd:
Vinterförvaring: Dynorna måste förvaras inomhus under vintern, torrt (frostfritt). Resten av möbeln (aluminiumramen) kan stå täckt utomhus under vintern.

Övriga årstider: Vi rekommenderar att du täcker över möbeln när den inte används. Du kan också använda en av våra dynlådor för att förvara dynorna. Rengör med vatten och milt såpvatten. Impregnering av dynorna förlänger livslängden.

Dynöverdrag tvättas i 30 grader.
Vis all produktinformasjon
Recensioner
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.