• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Starlight Matgrupp i brunmix m/frostat glas

Starlight Matgrupp i brunmix m/frostat glas

Rating:
93%
11 495,-
 • Köp 2 för 10 346,- var och spara 10%
Starlight med nedfällbar hög rygg gör att vem som helst kan sitta mycket behagligt. Komplett användarvänliga och praktiskt taget den smartaste lösningen på marknaden. Läs mer nedan. Läs mer om produkten

Lagerstatus: I lager

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 990,-
Gotland och Norrland har andra rater.

SKU
200040
Starlight Matgrupp i brunmix m/frostat glas
Starlight Matgrupp i brunmix m/frostat glas Starlight Matgrupp i brunmix m/frostat glas Starlight Matgrupp i brunmix m/frostat glas

StarLight - Matgrupp i Rotting 
4 stolar + 4 pallar + stort trevligt bord i frostat glas.

Starlight med nedfällbar hög rygg gör att vem som helst kan sitta mycket behagligt. Komplett användarvänliga och praktiskt taget den smartaste lösningen på marknaden.


Vi har modifierat och förbättrat vår absoluta bästsäljare STARLIGHT och gjort den ÄNNU bättre. Den gamla modellen hade uppenbart en del väsentliga svagheter, Sparmax är den enda aktören på marknaden som kan erbjuda denna exklusiva modell.
Efter många försök har vi nu fått producerat Star med nedfällbar hög rygg som gör att vem som helst kan sitta mycket behagligt i timme efter timme. Vi har lagt till exklusivt frostat glas där glasskivan täcker hela bordet. Med andra ord kan vi nu erbjuda denna favorit uppgraderad så att ALLA punkter är komplett användarvänliga och praktiskt taget den smartaste lösningen på marknaden, ergonomisk anpassad för alla kroppstyper, små eller stora

Vi har trädgårdsmöblerna eller rättare sagt utemöbler med inne stil. Det är lätt att se att utemöbler mer och mer börjar likna inne möbler. Våra möbler har en kvalitet och design som gör våra produkter lika aktuella inne som ute.

Hur vet du som kund om möblerna inte spricker upp eller bleks efter bara ett par år?

Dålig kvalitet kan vara svår att upptäcka. Många producenter blandar i krita och gips för att spara kostnader. Resultatet övertiden att materialet blir poröst och spricker. Kontrollera flätverket är stramt. Ju stramare rotting desto bätte kvalitet. Det är viktigt att ramen beståra av varmgalviserat aluminium som är helsvetsat och pulverlackerat. Då kan möblerna stå ute i alla väder hela året under många år utan underhåll.

Starlight spisegruppe

Dålig materialkvalitet blir uppenbar först efter några år. I butiken är alla möbler nya, och där ser alla lika fina ut. Kvalitetsskillnader är därför mycket svåra att upptäcka.

Förmodligen gör du som vi nämligen faller för denna mycket trevliga matgrupp. Du har därför nu chansen att njuta av denna under många år framöver. Med en smart lösning för att spara plats – 4 stolar och 4 pallar som kan placeras helt under bordet. När regnet kommer behöver du inte ta in dynorna, du bara skjuter in stolarna/pallarna in under bordet. Med denna matgrupp i rotting finns förutsättningar för många minnessvärda måltider och samankomster med familj och vänner.


Rotting-färg: Brunmix


Gruppen levereras med dynor i Cameo Brown som STANDARD.. Om vit rotting levereras gruppen med dyntyg-färgen coffee.

Extra dynöverdrag kan fås i Coffee, grå, svart och hvit färg mot ett pristillägg. UV skydd både i Rotting och kuddtyg. genomfärgad Rotting (dvs förhindrar blekning och sprickbildning i Rottingen) och aluminiumram.


Utvändiga mått i cm:
Matbord: L:129 B:129 H:73
Stol x 4: L:62 B:62 H:69
Fotpall x 4: L:46 B:46 H:35,5

Kubik, antal kartonger och vikt:
Tot. kubik: 1.36 m³
Antall kartonger: 1
Vikt: 71 kg


 • Mål bord
  Lengde: 129 cm
  Bredde: 129 cm
  Høyde: 73 cm

  Mål stol x 4
  Lengde: 62 cm
  Bredde: 62 cm
  Høyde: 69 cm

  Mål fotskammel x 4
  Lengde: 46 cm
  Bredde: 46 cm
  Høyde: 35,5 cm

  Kubikk, antall kartonger og vekt:
  Tot. kubikk: 1.36 m³
  Antall kartonger: 1
  Vekt: 71 kg

Generelt:
 • SKU: 200040
 • Antal personer: 4
Vis all produktinformasjon
Baihui 200040
Recensioner
Copyright © 2023 Sparmax. All rights reserved.