• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Moonlight Soffgrupp i svart rotting

Moonlight Soffgrupp i svart rotting

Rating:
100%
19 495,-

EN AV VÅRA BÄSTSÄLJARE - FANTASTISK KVALITET! Moonlight är en modulsoffa som kan användas på flera sätt och efter behov/plats. Du kan köpa en färdig uppsättning eller kombinera med lösa moduler och på så vis anpassa till dina önskemål. Levereras med Cameo Brown dynöverdrag som standard. Andra färger överdrag finns att köpa som tillbehör likaså soffa connectors, regnskydd och impregnering. 

Läs mer om produkten

Lagerstatus: I lager

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 990,-
Gotland och Norrland har andra rater.

SKU
200187
Moonlight Soffgrupp i svart rotting
Moonlight Soffgrupp i svart rotting Moonlight Soffgrupp i svart rotting Moonlight Soffgrupp i svart rotting Moonlight Soffgrupp i svart rotting Moonlight Soffgrupp i svart rotting Moonlight Soffgrupp i svart rotting Moonlight Soffgrupp i svart rotting Moonlight Soffgrupp i svart rotting Moonlight Soffgrupp i svart rotting Moonlight Soffgrupp i svart rotting Moonlight Soffgrupp i svart rotting

EN AV VÅRA BÄSTSÄLJARE - FANTASTISK KVALITET!

Moonlight Relax är en modulsoffa som kan användas på flera sätt och efter behov/plats. Passar ypperligt i paviljonger på 3,5m x 3,5 m 


Gruppen levereras med dynor i Cameo Brown som STANDARD. Dynorna är hela 12 cm tjocka och är UV-skyddsbehandlade. Extra dynöverdrag kan fås i Coffee, grå, svart, vit och röd färg mot ett pristillägg.

Skräddarsydd presenning finns att beställa som extra tillbehör. Vår dynbox AFTERNOON är anpassad för dynorna i denna modellen.

UV skydd både i Rotting och kuddtyg. genomfärgad Rotting (dvs förhindrar blekning och sprickbildning i Rottingen) och aluminiumram.

 

Rotting-färg: Svart

Vi har trädgårdsmöblerna eller rättare sagt utemöbler med inne stil. Det är lätt att se att utemöbler mer och mer börjar likna inne möbler. Våra möbler har en kvalitet och design som gör våra produkter lika aktuella inne som ute.

 

Hur vet du som kund om möblerna inte spricker upp eller bleks efter bara ett par år?

Dålig kvalitet kan vara svår att upptäcka. Många producenter blandar i krita och gips för att spara kostnader. Resultatet blir att materialet blir poröst och spricker. 
Kontrollera att flätverket är stramt. Ju stramare rotting desto bättre kvalitet. Det är viktigt att ramen består av varm galvaniserat aluminium som är helsvetsat och pulver lackerat. Då kan möblerna stå ute i alla väder hela året under många år utan underhåll.

Dålig materialkvalitet blir uppenbar först efter några år. I butiken är alla möbler nya, och där ser alla lika fina ut. Kvalitetsskillnader är därför mycket svåra att upptäcka.


 • Utvändiga mått i cm:
  2 moduler utan arm: L:75 B:90 H: 62
  2 moduler med arm: L:140 B:90 H:62 
  1 Hörn modul: L:90 B:90 H:62
  Stol: L:95 B:90 H:62
  Bord: L:125 B:75 H:28
  Lite bord: L:43 B:43 H:43

  Kubik, antal kartonger och vikt:
  Tot. kubik: 3.19 m³
  Antall kartonger: 4
  Vikt: 130.6 kg

Generelt:
 • SKU: 200187
 • Antal personer: 7
Vis all produktinformasjon
Baihui 200187
Recensioner
Copyright © 2023 Sparmax. All rights reserved.